Dubai – 28.06.2019. – 28.10.2019.

Dubai – 28.06.2019. – 28.10.2019.

Dubai, Egzotične destinacije

UJEDINjENI ARAPSKI EMIRATI

TRAJANJE

4 / 6 / 7 NOĆI

28.06.2019. – 28.10.2019.

DUBAI

Poludnevni izlet “Dubai city tour” uključen u cenu

Dubai je jedan od najvećih emirata u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Glavni grad ovog emirata se takođe zove Dubai i u njemu živi oko 1.241.000stanovnika. Dubai je pored Abu Dabija najveća teritorija u emiratima. Dubai i Abu Dabi su jedina dva emirata koja još uvek imaju pravo veta kada je u pitanju nacionalana sigurnost. Dubai se prvi put spominje 1095, a najstarije naselje potiče iz 1799. Poznat je u svetu kao jedna od najatraktivnijihturističkih destinacija.

Dubai se nalazi u Ujedinjenim Arapskim emiratima i smešten je na obali Persijskog zaliva. Nadmorska visina mu je 16 m. Emirat Dubai se graniči sa emiratima: Abu Dabi na jugu, Šardžahom na severoistoku i sultanatom Oman na jugoistoku. Hata, mala enklava ovog emirata je okružena sa tri strane sultanatom Oman i emiratima Ajman i Ras Al Khaimah. Persijski zaliv čini zapadnu obalu emirata. Dubai zazuzima površinu od 4.114 km² što predstavlja značajno povećanje zemljišta u odnosu na početnih 3.880 km². Razlika u površini dobijena je zahvaljujući otimanju zemljišta od mora i vađenju peska sa morskog dna.

 • CENA JE PO OSOBI PO PAKETU IZRAŽENA U EVRIMA

  Hotel

  Noćenje sa doručkom

  5 dana /

  4 noći

  7 dana /

  6 noći

  8 dana /

  7 noći

  Landmark Plaza Baniyas 4*
  Deira – Dubai

  1/2 standard soba

  346€

  393€

  432€

  1/1 standard soba

  440€

  570€

  599€

  Treća odrasla osoba

  346€

  393€

  432€

  I dete 2 – 6 god.

  200€

  200€

  200€

  Omega hotel 4*

  Bur Dubai

  1/2 standard soba

  346€

  428€

  448€

  1/1 standard soba

  440€

  589€

  647€

  Treća odrasla osoba

  346€

  428€

  448€

  I dete 2 – 6 god.

  200€

  200€

  200€

  Casells Al Barsha 4*

  Al Barsha – Dubai

  1/2 standard soba

  364€

  442€

  457€

  1/1 standard soba

  487€

  612€

  669€

  Treća odrasla osoba

  364€

  442€

  457€

  I dete 2 – 6 god.

  200€

  200€

  200€

  Elite Byblos 5*

  Al Barsha – Dubai

  1/2 standard soba

  395€

  478€

  515€

  1/1 standard soba

  539€

  705€

  750€

  I dete 2 – 6 god.

  200€

  200€

  200€

  Hawthron Suites by Wyndham 4+*

  Jumeirah Beach – Dubai

  1/2 standard soba

  421€

  499€

  548€

  1/1 standard soba

  589€

  768€

  869€

  Treća odrasla osoba

  421€

  499€

  548€

  I dete 2 – 6 god.

  200€

  200€

  200€

  NAPOMENE

  – polasci na 4 noći su petkom.

  – polasci na 6 noći su petkom.

  – polasci na 7 noći su utorkom i petkom.

  Cene su važeće za putovanja u periodu 28.06.2019. – 28.10.2019.

  U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO:

  • Povratni avio prevoz ( Beograd – Sharjah – Beograd ) sa avio kompanijom Air Arabia
  • Hotel sa izabranom uslugom
  • Transferi aerodrom – hotel – aeorodrom
  • Poludnevni izlet “Dubai city tour”
  • Troškovi organizacije putovanja
  • Lokalni predstavnik na engleskom jeziku

   

  U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO:

  • Putno osiguranje samo za državljane Republike Srbije ili za strane državljane sa trajnim prebivalištem u Srbiji.Plaćanje u agenciji.
  • Aerodromske takse u iznosu od 75eur. Uplata u dinarskoj protivvrednosti prilikom uplate aranžmana, plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine. Iznos taksi je podložan promeni i zavisi isključivo od avio kompanije.
  • Deca 0 – 2 godine plaćaju 75eur.
  • Hrana i piće na letovima avio kompanije Air Arabia.
  • Troškovi pribavljanja vize u iznosu od 75eur.
  • Boravišna taksa, plaća se na licu mesta i po sobi dnevno iznosi: hoteli 3* – 10 dirhama (oko 2,5 evra); hoteli 4* – 15 dirhama (oko 3,5 evra); hoteli 5* – 20 dirhama (oko 4,5 evra).
  • Individualni troškovi i fakultativni izleti

   

  USLOVI OTKAZA :

  • Avio karte bez povraćaja ( non refundable ) , hotelski  smeštaj  storno troškovi:  do 30 dana pre polaska 100 % iznosa zadržava agencija  , 60 dana pre polaska 25% zadržava agencija.

   

  NAČIN PLAĆANJA

  • PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU RAIFFEISEN BANKE NA DAN UPLATE. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Prilikom rezervacije putnik može uplatiti celokupan iznos putovanja, čime se garantuje cena.
  • Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacija, ostatak 15 dana pre početka aranžmana.
  • Za uplatu u celosti važe isti uslovi kao kod gotovinskog načina plaćanja.
  • Preko računa: virmanska uplata u roku od dva dana od izdavanja profakture.

  .

 • PROGRAM PUTOVANJA

  1. DAN

  BEOGRAD – SHAJRAH – DUBAI

  2.-7.DAN

  DUBAI

  POSLEDNJI DAN

  DUBAI – SHARJAH – BEOGRAD

  1. DAN: BEOGRAD – SHARJAH – DUBAI

  Dolazak na aerodrom Nikola Tesla dva sata pre leta. Let za Šardžu, direktan let avio kompanijom Air Arabia. Po dolasku, transfer do izabranog hotela. Smeštaj i slobodno vreme. Noćenje.

   

  1. – 4./6. /7. DAN: DUBAI

  Slobodni dani za individualne aktivnosti i razgledanja. Mogućnost fakultativnih izleta u dogovoru sa lokalnim predstavnikom ( obilazak Abu Dhabi-a, pustinjski safari, obilazak čuvenih šoping molova, obilazak najviše zgrade na svetu Burj Khalife, uživanje uz čuvenu Dubai fontanu, obilazak Nove Medine, poseta zlatnom suku, krstarenja…)

   

                 5./7./8. DAN DUBAI – SHARJAH – BEOGRAD

  Poslednji dan, u dogovoreno vreme  transfer na aerodrom Sharjah  i let za Beograd direktnim letom Air Arabia. KRAJ PROGRAMA.

  .

 • OPISI HOTELA:

  Landmark Plaza Baniyas 4 Deira https://www.landmarkhotels.com/en/

  Lokacija Hotel Landmark Plaza se nalazi u četvrti Deira u Dubaiju i ima pogled na Trg Al Naser. Od hotela Landmark Plaza se taksijem za 10 minuta vožnje može stići do tržnog centra Deira City Centre. Zaliv Dubai Krik je udaljen manje od 1 km.

  Smeštaj: Na raspolaganju su klimatizovane sobe opremljene TV-om sa satelitskim kanalima Smeštajne jedinice sadrže sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. Sobe imaju drveni nameštaj i razne i mini-bara.

  Sadržaj: U hotelu Plaza se u jutarnjim časovima služi doručak na bazi švedskog stola. Restoran Shamiana nudi jela internacionalne kuhinje. Kafe Al Sadeeq radi non-stop i nudi razne vrste laganih obroka i osveženja. Foaje u atrijumu hotela ima tržni centar sa 50 različitih prodavnica.

  Hotel Omega Dubai 4* https://www.omegahotel.net/

  Lokacija: Hotel Omega Dubai nalazi se u Dubaiju, na 2,8 km od Velike džamije. Pijaca tekstila (Textile Souk) je udaljena 2,9 km od objekta, a Dubai ram (Dubai Frame) na 3,4 km. Svetski trgovinski centar u Dubaiju (Dubai World Trade Centre) nalazi se na 4,3 km od objekta. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Dubai, udaljen 10 km.

  Smeštaj: Hotel poseduje klimatizovane sobe sa sopstvenim kupatilom. Sve hotelske sobe imaju prostor za sedenje i flat-screen TV sa kablovskim kanalima. Smeštajne jedinice sadrže i frižider. U okviru smeštaja dostupna je i sauna.

  Sadržaj: U hotelu se svakog jutra služi kontinentalni doručak. Objekat Omega Hotel Dubai nudi i restoran u kom se služe jela internacionalne kuhinje. U okviru hotela se nalazi i vrt. Gosti mogu da iznajme automobil i da istražuju okolinu. Takođe mogu da koriste poslovni centar.

  Cassells Al Barsha 4 Al Barsha https://www.cassellsalbarshahotel.com/

  Lokacija:Nalazi se u srcu novog Dubaija u poslovnom delu grada Al Barsha u neposrednoj blizini ulice Sheikh Zaid Road i na oko 3 km od šoping centra The Mall of Emirates i Ski Dubaia. Velika prednost ovog hotela je što je pored metro stanice koja i ostale delove grada čini lako pristupačnim.

  Smeštaj: Sobe poseduju moderno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu, sef, direktnu telefonsku liniju, mini-bar, satelitski LCD TV, klimu, aparat za kafu i čaj, bežični internet.

  Sadržaj: Pored glavnog restorana u kojem se služi doručak na bazi švedskog stola poseduje i nekoliko restorana i barova. Od dodatnih sadržaja tu su otvoreni bazen, spa centar, sauna, đakuzi, sobe za masažu, teretana… Jednom dnevno obezbeđen je transfer do uređene gradske plaže Džumeira Bič Park, koja je opremljena sa ležaljkama i suncobranima. Ulaz na plažu, ležaljke i suncobrani se plaćaju. Ponedeljkom je na ovoj plaži dan poznat kao ladies day i tada ovaj autobus voži na otvorenu gradsku plažu.

  Elite Byblos Hotel (ex. Coral Al Barsha)5* Al Barsha https://www.auris-hotels.com/en

  Lokacija: Hotel je smešten u srcu četvrti Al Barša, na oko 2 km od tržnog centra Mall of the Emirates. Čuveni tržni centar Dubai Mall udaljen 15 km.

  Smeštaj: Prostrane, klimatizovane sobe i suite jedinice u hotelu Elite Byblos imaju prostor za sedenje sa flat-screen TV-om, kupatilo sa bademantilima i fenom za kosu, deluks posteljinu i jastuke.

  Sadržaj: U ponudi ima bazen na otvorenom i fitnes centar. Besplatan WiFi je dostupan u svim sobama i zajedničkim prostorijama. U restoranu Al Nafoora pripremaju se raznovrsna internacionalna i arapska jela sa menija ili na bazi švedskog stola, dok se u kafeu Bazerkan služe lagani obroci i peciva. Posluga u sobi je dostupna non-stop. U šiša salonu u ponudi su nargile sa raznovrsnim ukusima. Turističke informacije možete dobiti na recepciji koja radi non-stop i nudi ostavu za prtljag.

  Hawthorn Suites By Wyndham 4*+  https://hawthornsuitesdubai.com/en/

  Lokacija:

  Hotel se nalazi u modernom i popularnom delu grada Dubai Marina, 400m je udaljen od plaže i 38km od aerodroma.

  Smeštaj:

  Standardne sobe sadrže kupatilo, fen, TV, telefon, internet, sef, klimu, aparat za kafu i čaj, bade mantil i papuče.

  Sadržaj:

  Hotel sadrži, bar, restoran, parking, menjačnicu, teretanu, bazen, spa centar.

  NAPOMENA HOTELI :

  Hotel je dužan da gostu pruži samo usluge koje su naznačene na vaučeru sa kojim se gost prijavljuje pri dolasku u hotel. Deca ostvaruju popust samo u pratnji dve punoplatežne osobe. Kategoriziacije hotela su lokalne. Svi posebni troškovi ( koji nisu predviđeni programom putovanja ), kao i eventualne štete u hotelu plaćaju se direktno na recepciji hotela. U skladu sa medjunarodnim propisima hotela prijavljivanje u hotel prvog dana boravka je posle 14h, dok se poslednjeg dana boravka napušta hotel najkasnije do 10h. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima, šorcu, formalan način oblačenja. Organizator putovanja ne moze uticati na poziciju sobe i veličinu kreveta.

  Depozit: U nekim hotelima se prilikom prijave (check-in) ostavlja depozit . Novac se moze ostaviti u gotovini ili garantovati kreditnom karticom. Visina depozita zavisi od kategorizacije hotela i dužine boravka. Prilikom odjave iz hotela (check-out) depozit se vraća. Isti moze biti umanjen za individualne troškove u hotelu, ukoliko ih ima. Organizator putovanja nema uticaja na postojanje i visinu depozita u hotelu.

  .

 • VAŽNE NAPOMENE:

  • Ponuda podrazumeva trenutnu raspoloživost u sistemu. Cene avio karata i raspoloživost hotela su  podložne  promeni. Rezervaciju garantujemo tek nakon uplate akontacije.
  • Aranžmani su individualni. Putnici sami biraju datum polaska i dužinu boravka.
  • Potvrda rezervacije je najkasnije 48h od uplate ( radni dani )
  • Organizator ne snosi odgovornost za nedobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
  • Putnici su dužni proveriti validnost putnih isprava ( pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja ).
  • KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE ORGANIZATORA JE 5 RADNIH DANA PRED PUT, USLED PREBUKIRANOSTI HOTELA.U TOM SLUČAJU ORGANIZATOR JE DUŽAN DA PONUDI ALTERNATIVNI SMEŠTAJ U DRUGOM OBJEKTU ISTE KATEGORIJE I CENE.

  Viza za UAE :

  Za vizu je potrebno dostaviti skeniranu u boji (u visokoj rezoluciji) prvu stranu pasoša sa podacima i jednu fotografiju pasoškog formata u JPEG formatu. Procedura za izdavanje vize traje minimum 5 radnih dana. Imigraciona služba UAE zadržava pravo da zatraži dodatnu dokumentaciju za izdavanje vize.

   

  Organizator poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete broj 30000008879 osiguravajuće kompanije „Milenijum Osiguranje“. Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “Experience Pro Travel ” usklađeni sa YUTA standardom, ukoliko drugačije nije navedeno u programu.

   

  Cenovnik br. 5. od 08.03.2019 Licenca Ministarstva Turizma OTP 51/2018, od 26 septembra 2018.

  .

Uz ovaj cenovnik važe opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja. Turisticka agencija “ SOLE AZUR“ nastupa u svojstvu posrednika!