LAICO HAMMAMET 5*

LAICO HAMMAMET 5*

Laico Hammamet Hotel  5*, Yasmine Hammamet

LOKACIJA: Hotel se nalazi u neposrednoj blizini marine Jasmin Hamameta. Pored hotela je shoping centar, razne prodavnice, restorani. Stari grad, medina, udaljen je od Hamameta 7km,  aerodrom u Tunisu 70 km, a aerodrom u Monastiru 100 km. Nedaleko od hotela je veliki akva park.

HOTELSKA PONUDA:  Glavni restoran, bar, snek bar, otvoreni bazen, zatvoreni bazen, tursko kupatilo, spa&wellnes centar, fitnes centar, animacioni tim, stoni tenis, igralište za decu. U okviru hotela je i nekoliko prodavnica, frizerski salon.

SMEŠTAJ: Klimatizovane, moderno opremljene sobe poseduju satelitsku TV, mini bar, balkon, kupatilo s tušem i fenom. Sobe mogu da ugoste najviše 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i jedno dete do 12 godina.

USLUGA: All inclusive – sve uključeno

Cenovnik Tunis br.17

Cenovnik Tunis oktobar 2019.

Uz ovaj cenovnik važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja OTP  13/2010
Turisticka agencija “ SOLE AZUR“ nastupa u svojstvu posrednika!

SENTIDO PHENICIA HOTEL 4*

 

Sentido Phenicia Hotel 4*

LOKACIJA:
Hotel se nalazi u južnoj turističkoj zoni, 5 km udaljen od centra Hamameta, na prelepoj peščanoj plaži i okružen raskošnim parkom površine 9 hektara. Do glavnog grada Tunisa ima 60 km. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko sat vremena, od Enfide oko sat vremena, a od Monastira oko dva sata.

HOTELSKA PONUDA:
Jedan od najstarijih  i najpoznatijih hotela u Tunisu koji svojim sadržajima i uslugom prevazilazi  zvaničnu kategorizaciju. Pored recepcije i prostranog lobija, gostima su na raspolaganju nekoliko tematskih restorana i barova, bar na plaži, nekoliko butika i prodavnica. Hotel poseduje zatvoreni  i dva otvorena bazena, od kojih se jedan greje tokom zimskog perioda, 5 teniskih terena, fitnes centar, teren za golf (udaljen najviše 3km), igraonica, spa i wellness centar, dečije igralište,  stoni tenis, pikado, mini golf, animatori, noćni klub sa di-džejem.

SMEŠTAJ:
Hotel ima 391 sobu koje su udobne i moderno uređene, klimatizovane,  svaka sa terasom ili balkonom i pogledom na baštu ili  more,  kupatilom,  fenom,  satelitskom  TV-om,  minibarom, kuvalom za čaj  i kafu, telefonom i sefom (uz doplatu).

USLUGA: All inclusiva usluga je na bazi švedskog stola.

Cenovnik Tunis br.17

Cenovnik Tunis oktobar 2019.

Uz ovaj cenovnik važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja OTP  13/2010
Turisticka agencija “ SOLE AZUR“ nastupa u svojstvu posrednika!

Pariz Avio

Pariz – Avio – Grad svetlosti

– GARANTOVANI POLASCI –
Pariz – Poznat kao “grad svetlosti”, jedan je od najpoznatijih turističkih centara Evrope, ali i u svetu. Grad ljubavi i romantike, grad umetnika, burnog noćnog života, visoke mode i izuzetne kuhinje nikoga ne ostavlja ravnodušnim.
Popnite se na vrh Ajfelove kule ili zvonik katedrale Notre Dame de Paris odakle je provirivao Kvazimodo; prošetajte najpoznatijom avenijom Evrope – Jelisejskim poljima i obližnjim ulicama koje odišu luksuzom i otmenošću; provozajte se brodićem po Seni i mahnite Kipu slobode; ili se pak nasmešite Mona Lisi u muzeju Luvr, nezaobilaznoj atrakciji za milione posetilaca iz celog sveta. Versaj, veličanstveni dvorac Luja XIV, čuven po svojoj lepoti I dogaĎajima koji su se tu
odigrali i njenu Galeriju ogledala nikako ne propustite. I da, pokušajte da se ne izgubite šetajući takozvanim “zelenim tepihom” dvorskog parka, razgledajući sve fontane i skulpture napravljene u slavu i veličanje Lujeve vladavine.

 • Opis

  Broj dana

  Termin putovanja

  Hotel

  Cena po osobi

  Jesen

  5 dana
  10.10 – 14.10.2019

  Hotel 3*

  389 €

  Jesen

  5 dana 17.10 – 21.10.2019 Ibis Styles Paris Marie De
  Montreuil 3* sup
  439 €

  Jesen

  5 dana 06.11 – 10.11.2019 Hotel 3* 379 €

  Jesen

  5 dana

  07.11 – 11.11.2019

  Ibis Styles Paris Marie De
  Montreuil 3* sup
  429 €

  VREME LETA:
  Odlazak: JU 310 06:40 / 09:15 Povratak: JU 315 20:30 / 22:55

  Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
  Cena iz tabele je u evrima

  CENA ARANZMANA OBUHVATA:
  -Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd-Pariz-Beograd sa kompanijom Air Serbia
  -Smeštaj u hotelu sa 3* na bazi 4 noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama (jednokrevetne i trokrevetne sobe su isključivo na upit)
  -Panoramsko razgledanje grada
  -Transfere na relacijama aerodrom-hotel-aerodrom u Parizu prema programu
  -Troškove organizacije putovanja
  -Usluge pratioca grupe
  -Usluge licenciranog vodiča na destinaciji

  CENA ARANZMANA NE OBUHVATA:
  -troškove avionskih taksi – oko 153 € (avionske takse se plaćaju u agenciji i podložne su promenama)
  -individualno zdravstveno osiguranje
  -Osiguranje od otkaza ili prekida turistickog putovanja. 
  PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OBE VRSTE OSIGURANJA
  -obaveznu gradsku komunalnu taksu za Pariz (plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelu Best Western Select 3* – 1,40 € po nocenju/po osobi
  -ulaznice i fakultativne izlete

  NAPOMENA:
  Sve prijave za fakultativne izlete se vrše u agenciji pre polaska na put. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina na lokalitetima kao i od broja prijavljenih putnika.

  CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno):
  *PEŠACKA TURA – Prevoz metroom. Cena izleta: 35 €
  *LUVR – (Prevoz metroom) Cena izleta (sa ulaznicom) : 50 € odrasli / 35 € deca
  *VERSAJ – (Prevoz vozom ili metroom) Cena izleta ( sa ulaznicom za dvorac) : 60 € odrasli / 40 € deca
  *MOULIN ROUGE / CRAZY HORSE – Individualni odlazak na predstavu u neki od čuvenih pariskih kabarea. Cena: 90 € – 135 € Važna napomena: Crazy Horse je samo za odrasle osobe.
  *KRSTARENJE SENOM – 15 € odrasli / 10 € deca
  NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:
  Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije…Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. (MINIMUM ZA REALIZACIJU IZLETA JE 15 PLATIVIH PUTNIKA). Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvoĎenja fakultativnih izleta snosi ino-partner
  DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 40% od cene aranžmana
  POPUSTI:
  -Deca 0 – 2 godine plaćaju 25 € u u pratnji dve punoplatežne osobe (nemaju sedište u avionu, nemaju ležaj u hotelu)
  -Deca 2 – 12 godina imaju popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u avionu, imaju ležaj u hotelu)
  -Treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5% (trokrevetne sobe su isključivo na upit)

  Uz ovaj cenovnik važe opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja. Turisticka agencija “SOLE AZUR“ nastupa u svojstvu posrednika!

  .

 • 1. dan BEOGRAD – PARIZ
  Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre poletanja aviona. Čekiranje za let. Polazak aviona za Pariz (vreme leta ispod tabele). Nakon sletanje panoramsko razgledanje grada autobusom: Jelisejska Polja, Trijumfalna Kapija,Ajfelov Toranj, Trg Trokadero, ostrvo Site sa katedralom Notr-Dam, Opera… Transfer do hotela. Smeštaj u hotel.Slobodno vreme. Noćenje.
  2. dan PARIZ – LUVR – PARIZ
  Doruĉak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog izleta u Luvr – jednog od najčuvenijih,najstarijih i najbogatijih muzeja na svetu. Obilaze se Da Vinčijeva “Mona Liza”, Velika galerija sa delima italijanskim majstora, galerija „Mediči“ sa Rubensovim remek-delima, sala francuskih majstora, “Miloska Venera”…Kratka šetnja vrtom obližnje Kraljevske palate (Palais Royal), sagraĎene po nalogu kardinala Rišeljea, poklonjene potom kralju, u kojoj se danas nalazi sedište Državnog saveta Francuske. Noćenje.
  3. dan PARIZ – VERSAJ – PARIZ

  Dorucak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do velelepnog dvorca Versaj iz XVI veka, u kome je bila rezidencija kralja Luja XIV, koga su nazivali – Kralj Sunca. Obilazak dvorca i šetnja predivnim parkom. Nakon obilaska povratak u Pariz. U poslepodnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – romantiĉna voţnja brodom po Seni. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

  4. dan PARIZ – PEŠACKA TURA – PARIZ
  Dorucak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja pešačke ture po Parizu. Poseta najstarijim delovima Pariza, jedinim krajevima ovog grada gde se još uvek može osetiti duh viševekovne istorije.
  Obilazak počinje sa Montmartrom, crkvom Sakr Ker, najposećenijom tačkom Pariza,gde su živeli i stvarali najpoznatiji slikari XIX i XX veka. Potom obilzak najlepšeg parka u Parizu, Luksemburškog parka sa istoimenom palatom. Obilazak Panteona, Sorbone, bulevara St.Germain, šetnja kroz Latinski kvart i obilazak katedrale Notr Dam. (obilazak metroom).Noćenje.
  5. dan PARIZ – BEOGRAD
  Doruĉak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme do transfera. Transfer na aerodrom; polazak aviona za Beograd (pogledati vreme ispod tabele). Dolazak u Beograd . (Kraj usluga)

  .

 • NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
  *U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji 
  *Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata,organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
  *Objašnjenje: kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja
  *U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine tako da je zbog pomoćnog ležaja, trećoj odrasloj osobi odobren popust u iznosu od 5 %.
  *Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta
  *Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj…)
  *Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik smeštajnog objekta odabrao i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.

  OPŠTE NAPOMENE:
  Proveriti 2 dana pre putovanja tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona
  • Besplatni prtljag – 1 prtljag koji se predaje (maksimum do 20kg) i 1 ručni prtljag koji se unosi u avion (svaki kilogram preko dozvoljenog se dodatno naplaćuje). Nije dozvoljeno imati u ručnom prtljagu oštre predmete (makaze, nož…) i tečnost preko 100 ml
  • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)
  • Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije
  • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
  • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
  • Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred
  • Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
  • Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi
  • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu
  ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave
  • Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti
  onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije
  • Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE)
  • Ukoliko avio prevoz podrazumeva presedanje na drugi let na tranzitnom aerodromu, to se vrši individualno.

  Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja
   Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja (licenca OTP br. 107/2016) Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja
  putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.
  Cenovnik za Pariz avio  (sezona 2019) br.10 od 30.07.2019.

  .

 • NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:

  1. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
  2. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana BEZ KAMATE najkasnije do:
  Za polaske od 01.01. do 01.02.2019……….…………….…….15.04.2019.
  Za polaske od 01.02. do 01.04.2019……….…………….…….15.06.2019.
  Za polaske od 01.04. do 01.06.2019……….…………….…….15.08.2019.
  Za polaske od 01.06. do 01.10.2019……….…………….…….15.12.2019.
  3. platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)

  .

 • OPIS I LOKACIJA HOTELA:
  Hoteli iz ove ponude imaju restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj je u navedenim hotelima do popune mesta:
  Hotel Best Western Select www.select-hotel.fr
  Ovo je odličan hotel sa 3* iz poznatog svetskog lanca Best Western. Dobro je povezan sa centrom grada, nalazi na liniji gradskog prevoza, na oko 10 minuta vožnje metroom do svih većih znamenitosti Pariza.Hotel poseduje restoran, bar, konferencijsku salu i parking. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), fen, TV, klima ureĎaj i internet. Doručak – kontinentalni švedski sto.

  Hotel Ibis Styles Paris Marie De Montreuil 3* sup https://www.accorhotels.com/fr/hotel-9880-ibis-styles-paris-mairie-demontreuil/index.shtml
  Hotel iz poznatog Ibis lanca. Nalazi se na liniji gradskog prevoza, u lepom kraju Pariza. Hotel poseduje restoran, bar, parking. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), fen, TV, klima ureĎaj i internet. Doručak – kontinentalni švedski sto.

  .

Pariz

Pariz – Grad svetlosti

Pariz – grad svetlosti, mode, francuske revolucije, istorije i kulture… Pominjanje njegovog imena u celom svetu nikoga ne ostavlja ravnodušnim. One koji su boravili u ovom gradu ljubavi, vežu nezaboravna sećanja i prelepi trenuci provedeni u romantičnim šetnjama pored Sene, širokim pariskim bulevarima ili najlepšom avenijom na svetu Jelisejska polja.

OBILASCI: Prag – Krstarenje Vltavom – Pariz – Dvorac Versaj – Krstarenje Senom – Diznilend –Muzej Luvr – Minhen – Dvorac Nimfenburg

 • Opis

  Broj dana

  Termin putovanja

  Hotel

  Posebna ponuda/
  Redovna cena

  Jesen

  9 dana

  21.09 – 29.09.2019

  Hotel 3* Prag / Hotel 2* Pariz

  229 €
  249 €

  Jesen

  9 dana

  12.10 – 20.10.2019

  Hotel 3* Prag / Hotel 2* Pariz 209 €
  229 €

  Jesen

  9 dana

  09.11 – 17.11.2019

  Hotel 3* Prag / Hotel 2* Pariz 199 €
  219 €

  Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
  Cena iz tabele je u evrima

  CENA ARANZMANA OBUHVATA:
  -prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom)
  -smeštaj u Pragu (1 noćenje sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama
  -smeštaj u Parizu (3 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 2* u 1/2 i 1/2+1 sobama
  -obilaske prema programu (Prag – Hradčani i pešačko razgledanje centra grada, Pariz – Monmart i panorama grada, Minhen)
  -troškove organizacije i vođenja aranžmana
  -usluge licenciranog pratioca grupe

  CENA ARANZMANA NE OBUHVATA:
  -međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka
  -Osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. 
  PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OBE VRSTE OSIGURANJA
  -ulaznice i fakultativne izlete
  -obaveznu gradsku komunalnu taksu u iznosu od 1 euro po osobi dnevno (plaća se na recepciji hotela)
  -peronsku kartu (stanični vaučer) za ulazak na perone Beogradske autobuske stanice (BAS)

  CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno):
  *Vožnja brodom Vltavom – 10 € odrasli / 5 € deca
  *Krstarenje Senom – 15 € odrasli / 10 € deca
  *Dvorac Versaj (sa ulaznicom za dvorac) – 40 € odrasli / 30 € deca (Za polazak 25.04. ulaznica za vrtove Versaja nije uključena u cenu i plaća se na licu mesta 9 € odrasli / 7 € deca)
  *Muzej Luvr (rezervacija, ulaznica, usluge lokalnog licenciranog vodiča) – 45 € odrasli / 30 € deca
  *Diznilend (sa ulaznicom za zabavni park) – 80 € odrasli / 70 € deca
  *Dvorac Nimfenburg (sa ulaznicom) – 20 € odrasli / 15 € deca

  CENE NEKIH OD ULAZNICA ZA INDIVIDUALNE OBILASKE (podloţne su promenama, popust za decu zavisi od institucije koja se obilazi): Ajfelov toranj (treći nivo) – 15 € odrasli / 10.5 € deca do 11 godina

  NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:
  Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, inopartnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.
  DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 50% od cene aranžmana
  POPUSTI:
  -deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu)
  -deca od 2 – 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe, osim u ako je smeštaj u hotelu Ibis Budget, gde deca od 2-12 godina imaju popust 20% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu)
  -treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5%
  -ako je u Parizu smeštaj u hotelu Ibis Budget – treća osoba u 1/2+1 sobi ima popust od 20%
  SOPSTVENI PREVOZ:
  NE POSTOJI MOGUĆNOST UMANJENJA CENE ZA SOPSTVENI PREVOZ
  -ako se ne koristi 1 noćenje u Pragu – popust je 15 € po osobi
  -pre polaska na put podići u agenciji vaučer, koji mogu tražiti granične vlasti prilikom ulaska u druge zemalje
  -postoji mogućnost dodatnih noćenja uz doplatu u gradovima po izboru (raspitati se u agenciji)
  POLASCI IZ DRUGIH MESTA (mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana):
  NOVI SAD – polazak sa parkinga kod Lokomotive
  OSTALA MESTA – postoji mogućnost usputnih ulazaka i izlazaka putnika na skoro svim benzinskim pumpama, restoranima i motelima uz autoput Beograd – Novi Sad – Horgoš (granica sa Mađarskom)
  NAPOMENA:
  Svi autobuski polasci odvijaju se sa glavne autobuske stanice u Beogradu ( BAS-a). Za ulazak na perone odakle polaze autobusi neophodno je imati peronsku kartu ( stanični vaučer).

  Uz ovaj cenovnik važe opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja. Turisticka agencija “SOLE AZUR“ nastupa u svojstvu posrednika!

  .

 • 1. dan BEOGRAD – NOVI SAD
  Polazak oko 19:00 časova sa perona glavne autobuske stanice (BAS -a , proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa) i iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive oko 20:00 časova. Noćna voţnja kroz Mađarsku i Slovačku prema Pragu.
  2. dan PRAG
  Dolazak u Prag u prepodnevnim časovima. Po dolasku obilazak Praga: Hradĉani – praški dvorac sa manastirom Strahov, manastirska biblioteka iz 17. veka, katedrala Sv. Vita i kapela Sv. Venceslava, bazilika Sv. Đorđa, novi i stari kraljev dvorac, Loreto, Zlatna ulica, Mala strana, Karlov most, crkva od Tina, Starogradski i Vaclavski trg, šetnja i upoznavanje sa centrom grada. Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
  3. dan PRAG – KRSTARENJE VLTAVOM

  Dorucak. Napuštanje hotela. Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta voţnja brodom Vltavom – pogled na Prag iz jednog sasvim drugog ugla. Nakon obilaska slobodno vreme. U večernjim časovima polazak za Pariz. Noćna voznja kroz Nemačku prema Parizu.

  4. dan PARIZ
  Dolazak u Pariz u podnevnim časovima. Panoramski obilazak Pariza: Trg Republike, Vandom, Trg Konkord, čuvena avenija Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trg Trokadero, Ajfelova kula, Marsova polja, Dom Invalida, Vojna akademija, Palata Rojal, Gradska kuća, Parlament, Latinska četvrt, Sorbona, Panteon, veličanstvena katedrala Notr Dam.Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
  5. dan PARIZ – DVORAC VERSAJ – KRSTARENJE SENOM – PARIZ
  Dorucak. Nakon doručka mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do velelepnog dvorca Versaj iz XVI veka, u kome je bila rezidencija kralja Luja XIV, koga su nazivali – Kralj Sunca. Obilazak dvorca i šetnja predivnim parkom.Nakon obilaska povratak u Pariz. U poslepodnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta –romantiĉna voţnja brodom po Seni. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Individualni povratak u hotel.Noćenje.
  6. dan PARIZ – DIZNILEND – PARIZ
  Dorucak. Nakon doručka mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do čuvenog zabavnog parka Diznilend –nezaboravni provod u zemlji mašte i crtanog filma. Povratak u Pariz u poslepodnevnim časovima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
  7. dan PARIZ – LUVR
  Dorucak. Napuštanje hotela. Obilazak grada – Monmartr – boemska četvrt i poseta prelepoj crkvi Sakr Ker (Sveto Srce)..Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog izleta u Luvr – jednog od najčuvenijih, najstarijih i najbogatijih muzeja na svetu. Obilaze se Da Vinčijeva “Mona Liza”, Velika galerija sa delima italijanskim majstora,galerija „Mediči“ sa Rubensovim remek-delima, sala francuskih majstora, “Miloska Venera”…Kratka šetnja vrtom obližnje Kraljevske palate (Palais Royal), sagrađene po nalogu kardinala Rišeljea, poklonjene potom kralju, u kojoj se danas nalazi sedište Državnog saveta Francuske. U večernjim časovima polazak za Minhen. Noćna voţnja kroz Francusku i Nemačku prema Minhenu.
  8. dan MINHEN – DVORAC NIMFENBURG
  Dolazak u Minhen u prepodnevnim časovima. Pešačko razgledanje Minhena: crkva Sv. Petra – najstarija crkva u Minhenu, Ženska crkva, Kraljevska palata, Nacionalna opera, Karlov trg, crkva Sv.Mihaila, veliki bazar,Marienplac…Slobodno vreme ili mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska dvorca Nimfenburg – letnje rezidencije dinastije Vitelsbah (odlazak gradskim prevozom). U večernjim časovima polazak za Srbiju. Noćna voţnja kroz Nemačku, Austriju i Mađarsku prema Beogradu.
  9. dan NOVI SAD – BEOGRAD
  Dolazak u Novi Sad i Beograd u prepodnevnim časovima. (Kraj usluga)

  .

 • NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
  *U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji 
  *Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata,organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
  *Objašnjenje: kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja
  *U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine tako da je zbog pomoćnog ležaja, trećoj odrasloj osobi odobren popust u iznosu od 5 %.
  *Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta
  *Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj…)
  *Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik smeštajnog objekta odabrao i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.

  OPŠTE NAPOMENE:
   Proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska
  *Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta
  *Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr.dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)
  *Svaki komad prtljaga mora biti obeležen Viva obeleživačima sa upisanim podacima putnika (ime i prezime, broj telefona)
  *Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije
  *Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
  *Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
  *Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred
  *Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
  *Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi
  *Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave
  *Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti
  onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.
  *Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE).

  Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja
   Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja (licenca OTP br. 107/2016) Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja
  putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.
  Cenovnik za Pariz (sezona 2019, autobus 9 dana) br.9 od 30.08.2019.

  .

 • 1. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
  2. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana BEZ KAMATE najkasnije do:
  Za polaske od 01.01. do 01.02.2019……….…………….…….15.04.2019.
  Za polaske od 01.02. do 01.04.2019……….…………….…….15.06.2019.
  Za polaske od 01.04. do 01.06.2019……….…………….…….15.08.2019.
  Za polaske od 01.06. do 01.10.2019……….…………….…….15.12.2019.
  3. platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)

  .

 • OPIS I LOKACIJA HOTELA:
  Svaki hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj je u navedenim hotelima do popune mesta:
  -u Pragu sa 3*
  HOTEL JUNO 3* www.hoteljuno.cz
  Hotel se nalazi na liniji gradskog prevoza kojim se stiže do centra za oko 15 minuta. Poseduje restoran, bar i parking. Sobe su sa kupatilom (tuš/WC), TV-om i telefonom. Doručak – kontinentalni švedski sto.

  HOTEL TOP 4* www.tophotel.cz
  Hotel se nalazi u širem centru grada. Poseduje restoran, recepciju, wellness centar, konferencijsku salu, bar i parking. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV i telefon. Doručak – kontinentalni švedski sto.

  HOTEL UNO 3* www.unoprague.cz
  Hotel se nalazi u širem centru grada. Poseduje restoran, recepciju, wellness centar, konferencijsku salu, bar i parking. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV i telefon. Doručak – kontinentalni švedski sto.

  -u Parizu sa 2*
  HOTEL IBIS BUDGET PARIS PORTE DE PANTIN 2* www.ibis.com/gb/hotel-3088-ibis-budget-paris-porte-depantin/index.shtml
  Hotel se nalazi u blizini metro stanice, udaljen je oko 15 minuta od centra. Raspolaže sa 108 soba. Hotel poseduje restoran, internet i parking ĉije se korišćenje doplaćuje. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV i internet. Doručak – kontinentalni švedski sto.

  HOTEL IBIS BUDGET BEZONS 2* www.accorhotels.com/gb/hotel-5492-ibis-budget-bezons/index.shtml
  Hotel se nalazi u blizni stanice gradskog prevoza koji vodi do centra grada. Hotel poseduje restoran, internet i parking ĉije se korišćenje doplaćuje. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV i internet. Doručak – kontinentalni švedski sto.

  HOTEL IBIS BUDGET PORTE DE BAGNOLET 2* https://www.accorhotels.com/gb/hotel-2585-ibis-budget-paris-porte-debagnolet/index.shtml
  Hotel se nalazi u blizini metro stanice, koja vodi do centra grada. Hotel poseduje restoran, internet i parking ĉije se korišćenje doplaćuje. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV i internet. Doručak – kontinentalni švedski sto.

  HOTEL IBIS BUDGET AUBERVILLIERS 2* https://www.accorhotels.com/gb/hotel-3491-ibis-budget-parisaubervilliers/index.shtml
  Hotel se nalazi u blizini stanice gradskog prevoza koji vodi do centra grada. Hotel poseduje restoran, internet, recepciju. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV i internet. Doručak – kontinentalni švedski sto.

  BB HOTEL CHATILLON 2* sup https://www.hotel-bb.com/fr/hotels/paris-chatillon.htm
  Hotel se nalazi u neposrednoj blizini metro stanice Chatillon. Hotel poseduje restoran, recepciju, internet. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV i internet. Doručak – kontinentalni švedski sto.

  HOTEL IBIS BUDGET BEZONS RIVES DE SEINE 2* https://www.accorhotels.com/gb/hotel-9699-ibis-budget-bezons-rives-deseine/index.shtml
  Hotel se nalazi u blizni stanice gradskog prevoza koji vodi do centra grada. Hotel poseduje restoran, internet i parking ĉije se korišćenje doplaćuje. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV i internet. Doručak – kontinentalni švedski sto.

  .

Rim Avio

Rim Avio

– GARANTOVANI POLASCI –
“Svi putevi vode u Rim” – glasi stara izreka. Bez obzira na put koji je odabrao, posetilac mora znati da će mu se pružiti prilika da razgleda i proučava istorijsko i umetničko blago svetskih razmera, obzirom da je rimska civilizacija bila velika kolevka zapadne civilizacije. Rim je glavni grad Italije i pokrajine Lazio. Po legendi osnovan je 753. godine p.n.e. Rim je poznat kao „Večni grad“ ,“Grad sedam brežuljaka“,“Prestonica sveta“… Ne propustite posetu Vatikanu, Colosseumu,šetnju po Piazza Veneciji, najvećem i najlepšem trgu Rima, obiđite Piazzu Navonu, Španske stepenice … i obavezno bacite novčić u Fontanu Di Trevi da biste se ponovo vratili u Rim. Grad koji će Vam ostati u nezaboravnom sećanju, grad koji ima jedinstveni splet istorije, neprocenjivih umetničkih vrednosti, tradicije, čari slavne italijanske kuhinje,muzike i neodoljivog šarma, samo su neki od razloga zbog kojih Rim posete milioni turista svake godine.

OBILASCI: Rim – Domicijanov stadion – Vicus Caprarius – Vatikan – Rim noću –
Tivoli – Koloseum i Forum

 

 • Hotel

  Termin putovanja

  Ukupna cena po osobi

  Vreme leta
  Hotel 3* u centru 26.09 – 30.09.2019. 325 € 26.09. JU 530 07:00 / 08:30
  30.09. JU 535 20:50 / 22:25
  Hotel 3* u centru 10.10 – 14.10.2019. 315 € 10.10. JU 530 07:00 / 08:30
  14.10. JU 535 20:50 / 22:25
  Hotel 3* u centru 17.10 – 21.10.2019. 315 € 17.10. JU 530 07:00 / 08:30
  21.10. JU 535 20:50 / 22:25
  Hotel 3* u centru 07.11 – 11.11.2019. 259 € 07.11. JU 530 07:00 / 08:30
  11.11. JU 535 08:55 / 10:30

  Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
  Cena iz tabele je u evrima

  CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
  -avionski prevoz na relaciji Beograd – Rim – Beograd kompanijom Alitalia ili Air Serbia, u zavisnosti od datuma
  -smeštaj u Rimu (4 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u odabranom hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama
  -autobuski transfer aerodrom – hotel – aerodrom sa panoramskim razgledanjem grada na srpskom jeziku
  -usluge pratioca grupe
  -troškove organizacije i vođenja aranžmana

  CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
  -troškove aerodromskih taksi – 133 € (plaćaju se u agenciji i podložne su promenama)
  -individualno međunarodno zdravstveno osiguranje
  -osiguranje od otkaza ili prekida turistickog putovanja. 
  PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OBE VRSTE OSIGURANJA
  -ulaznice i fakultativne izlete
  -obaveznu gradsku komunalnu taksu za Rim i okolinu (uvedena 01.09.2014. i plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 3* – 4 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* – 6 € po noćenju / po osobi

  NAPOMENA: Svi autobuski polasci odvijaju se sa glavne autobuske stanice
  u Beogradu ( BAS-a). Za ulazak na perone odakle polaze autobusi neophodno je imati peronsku kartu ( stanični vaučer).
  Peronsku kartu (stanični vaučer) moguće je kupiti u turističkoj agenciji po ceni od 50,00 dinara po osobi (deca od 0-2 godine ne plaćaju stanični vaučer) ili direktno na šalterima BAS-a po ceni od 180,00 dinara po osobi 

   

   

  CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno):

  *Vatikan (sa ulaznicom i lokalnim vodičem na srpskom jeziku) – 45 € odrasli/35 € deca – odlazak metroom, karta uključena u cenu, povratak individualni – obavezna prijava u agenciji* “Koloseum i Forum” (sa ulaznicom i lokalnim vodičem na srpskom jeziku) – 40 € odrasli/30 € deca – obavezna prijava u agenciji
  *Dominicijaniov stadion i Vicus Caprarius – 25 € odrasli/15 € deca – odlazak metroom, karte uključene u cenu, povratak individualni
  *Tivoli (sa ulaznicom) – 55 € odrasli /45 € deca
  *Pešačko razgledanje grada – 20 € odrasli / 10 € deca
  *Boemska četvrt Trastevere – 15 € odrasli / 10 € deca
  NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:
  Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, inopartnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.
  DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 40% od cene aranžmana
  POPUSTI:
  -deca od 0 – 2 godine plaćaju 25€ u pratnji dve punoplatežne osobe (nemaju sedište u avionu, nemaju ležaj u hotelu)
  -deca od 2 – 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u avionu, imaju ležaj u hotelu)
  -treća odrasla osoba u sobi 1/2 +1 popust 5%

  Uz ovaj cenovnik važe opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja. Turisticka agencija “SOLE AZUR“ nastupa u svojstvu posrednika!

  .

 • 1. dan BEOGRAD-RIM
  Sastanak grupe na aerodromu dva sata pre poletanja aviona. Poletanje aviona (vreme leta u tabeli, proveriti 2 dana preputovanja tačno vreme). Doček i panoramsko razgledanje grada autobusom sa vodičem na srpskom jeziku. Transfer u hotel i smeštaj. Slobodno vreme ili mogućnost organizovanja fakultativne pešačke ture: Termini, crkva Sv. Petra u lancima (statua Mikelanđelovog Mojsija), forum Romanum sa Koloseumom, Trg Venecija sa Trajanovim forumom,Palata Venecija, Fontana Di Trevi, Španski trg, Panteon, Trg Navona… Noćenje.
  2. dan RIM – DOMICIJANOV STADION – VICUS CAPRARIUS
  Doručak. Slobodan dan ili mogućnost organzovanja fakultativnog obilaska Domicijanovog stadiona, koji je pod zaštitom UNESCO-a i nalazi se ispod Trga Navona na dubini od 4.5m. Predstavlja arheološko nalazište prvog i jedinog stadiona izrgrađenog od cigle koji je poznat u Rimu do danas, a koji je u vreme kada je bio izgrađen mogao da primi 30.000 ljudi koji su dolazili da gledaju borbe i takmičenja gimnastičara koji su dolazili iz Grčke. Nakon toga obilazak Vicus Caprarius-a, Vodenog Sveta, koji se nalazi u blizini Fontane di Trevi i predstavlja podzemno, arheološko nalazište, koje
  je bilo deo akvadukta. Noćenje.
  3. dan RIM – VATIKAN – RIM NOĆU (BOEMSKA ČETVRT TRASTEVERE)

  Doručak. Slobodan dan ili mogućnost organzovanja fakultativne posete Vatikanskim muzejima, Sikstinskoj kapeli i crkvi Svetog Petra, u kojoj se nalazi čuvena „Pieta“, jedino potpisano delo svestranog renesansnog umetnika Mikelanđela. Prilikom posete muzejima, obilazi se najznačajniji deo zbirki: zbirka antičkih statua, sala sa tapiserijama,sala geografskih mapa iz 16. veka, sala kandelabra, sobe koje je oslikao Rafaelo… Posebno se ističe Sikstinska kapela,čiju tavanicu je oslikao čuveni Mikelanđelo. Obilazak se završava na velelepnom trgu ispred same crkve, koji je uredio
  Bernini, najznačajniji umetnik italijanskog baroka. U večernjim satima mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska u boemsku četvrt Rima – Trastevere. Šetnja kroz Trastevere gde će vas dočekati ambijent iz Felinijevih filmova, dobar provod, ljubazni domaćini i bezbroj suvenirnica, galerija, barova i restorana sa tradicionalnom kuhinjom i dobrim vinom.Povratak u hotel. Noćenje.

  4. dan RIM – TIVOLI – RIM
  Doručak. Poludnevni fakultativni izlet u Tivoli i poseta fontanama kompleksa „Villa D’ Este“. U vili je živeo kardinal Hipolit II D’ Este, a u istoj je ugostio pape, kraljeve i prinčeve, vojvode i čuvene umetnike. Palatu krase mnogobrojni mozaici koji predstavljaju slike iz svakodnevnog života. Jedinstvena je zbog više stotina monumentalnih fontana, od kojih su najlepše one koje su izgrađene u baroknom stilu i imitiraju zvukove kao što su cvrkut ptica ili orgulje. Povratak u hotel. Slobodno poslepodne. Noćenje.
  5. dan RIM – KOLOSEUM I FORUM – BEOGRAD
  Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme do polaska na aerodrom ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta “Koloseum i Forum”. Obilazak najznačajnijih lokaliteta antičkog Rima, mesta na kome je on nastao i na kome su ovekovečene njegove najveće pobede i dostignuća. Nekada središte političkog, religioznog i javnog života. Obilazak uključuje: Koloseum, najveći rimski amfiteatar koji oživljava atmosferu najznačajnijeg društvenog događaja antičkog Rima – borbe gladijatora; brežuljak Palatino, mesto na kome je, po legendi, vučica odgajila Romula i Rema, mitske osnivače grada i koji u narednim vekovima postaje najelitnija rezidencijalna zona, mesto stanovanja rimskih imperatora i
  uglednih građana; Forum, centar političkog, javnog i komercijalnog života, u okviru koga se nalaze ostaci bazilika,tržnica, sudnica i hramova… Povratak u hotel. Transfer na aerodrom. Polazak aviona za Beograd (vreme povratka u tabeli). Dolazak u Beograd (vreme dolaska u tabeli). (Kraj usluga)

  .

 • NAPOMENE U VEZI SMESTAJA:
  *U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji 
  *Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata,organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
  *Objašnjenje: kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja
  *U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine tako da je zbog pomoćnog ležaja, trećoj odrasloj osobi odobren popust u iznosu od 5 %.
  *Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta
  *Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj…)
  *Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik smeštajnog objekta odabrao i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.

  OPŠTE NAPOMENE:
  Proveriti 2 dana pre putovanja tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona
  • Besplatni prtljag – 1 prtljag koji se predaje (maksimum do 20kg) i 1 ručni prtljag koji se unosi u avion (svaki kilogram preko dozvoljenog se dodatno naplaćuje). Nije dozvoljeno imati u ručnom prtljagu oštre predmete (makaze, nož…) i tečnost preko 100 ml
  • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)
  • Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije
  • Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
  • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
  • Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred
  • Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
  • Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi
  • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu
  ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave
  • Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti
  onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije
  • Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE)
  • Ukoliko avio prevoz podrazumeva presedanje na drugi let na tranzitnom aerodromu, to se vrši individualno.

  Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja
   Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja (licenca OTP br. 107/2016) Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja
  putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.
  Cenovnik za Rim (sezona 2019, avion 5 dana) br.10 od 03.09.2019.

  .

 • 1. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
  2. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana BEZ KAMATE najkasnije do:
  Za polaske od 01.01. do 01.02.2019……….…………….…….15.04.2019.
  Za polaske od 01.02. do 01.04.2019……….…………….…….15.06.2019.
  Za polaske od 01.04. do 01.06.2019……….…………….…….15.08.2019.
  Za polaske od 01.06. do 01.10.2019……….…………….…….15.12.2019.
  3. platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)

  .

 • Smeštaj je u Rimu (Italija). Svaki hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj je u nekom od navedenih hotela ili sličnom:

  Tempio Di Pallade 3* www.hoteltempiodipallade.it do popune mesta
  Hotel se nalazi u blizini centra grada, na oko 10 minuta hoda od stanice Termini, na liniji gradskog prevoza, koji povezuje ovaj deo grada sa svim većim znamenitostima Rima. Hotel ima restoran, lift. Wi Fi je dostupan u čitavom hotelu uz doplatu. Svaka soba ima tuš/WC, TV, telefon. Doručak – kontinentalni švedski sto.

  Center 1&2 3* www.hc1.it do popune mesta
  Hotel se nalazi u blizini centra grada, na oko 10 minuta hoda od stanice Termini, na liniji gradskog prevoza, koji povezuje ovaj deo grada sa svim većim znamenitostima Rima. Hotel ima restoran, lift. Wi Fi je dostupan u čitavom hotelu uz doplatu. Svaka soba ima tuš/WC, TV, telefon. Doručak – kontinentalni švedski sto.

  .

Sicilija (Rim-Napulj)

Sicilija (Rim-Napulj)

Sicilija je najveće, najživopisnije i najintrigantnije ostrvo Mediterana zbog svoje istorije duge tri milenijuma, očaravajuće prirode, živopisnih sela i bogate kulturne baštine. Oslanja se jednim svojim delom na špic italijanske “čizme”. Ostrvom dominira najveći i jedini živi vulkan u Evropi – Etna (3.340 m), sa oko 400 ugašenih i nekoliko aktivnih kratera. A, za ovo ostrvo su sigurno i glavne asocijacije – italijanska mafija i remek-delo filmske umetnosti – film “Kum”.

ĐARDINI NAKSOS – Jedno od najatraktivnijih letovališta na Siciliji i Jonskom moru. Nalazi se u podnožju najatraktivnijeg grada na Siciliji – Taormine. Udaljeno je od Taormine na oko 5 km sa kojom je povezano redovnom autobuskom linijom. Prepoznatljivo je po izuzetnoj atmosferi i zabavi.

OBILASCI: Rim – Vatikan/Tivoli – Sicilijanska sela – Taormina – Vulkan Etna – Katanija –
Palermo – Napulj – Pompeja

 • Cenovnik – 9dana/6 noći – autobuski prevoz

  Opis

  Broj dana

  Termin putovanja

  Specijalna cena

  Redovna cena

  Jesen

  9 dana

  05.10. – 13.10.2019.

                  259 €

  279 €

  Jesen

  9 dana

  09.11. – 17.11.2019.

  259 € 279 €

  Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
  Cena iz tabele je u evrima

  CENA ARANZMANA OBUHVATA:
  -prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu(visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom)
  -smeštaj u Rimu (1 noćenje sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama
  -smeštaj na Siciliji (3 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama
  -smeštaj u Napulju (1 noćenje sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama
  -obilaske prema programu (Rim – panorama grada, Napulj – panorama grada)
  -troškove organizacije i vođenja aranžmana
  -usluge licenciranog pratioca grupe

  CENA ARANZMANA NE OBUHVATA:
  -međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka 
  -Osiguranje od otkaza ili prekida turistickog putovanja. 
  PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OBE VRSTE OSIGURANJA
  -fakultativne izlete i ulaznice
  -obaveznu gradsku komunalnu taksu za Rim i okolinu (uvedena 01.09.2014, plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 3*-4 € po nocenju/po osobi,a za boravak u hotelima sa 4*
  – 6 € po noćenju / po osobi
  -obaveznu gradsku komunalnu taksu u Đardini Naksosu (uvedena 29.07.2011, plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 2 i 3* – 1,5 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* – 3 € po noćenju / po osobi. Deca do 10 godine ne plaćaju taksu.
  -obaveznu gradsku komunalnu taksu za Napulj i okolinu (uvedena 31.10.2012. plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 3* – 2,50 € po noćenju / po osobi
  -peronsku kartu (stanični vaučer) za ulazak na perone Beogradske autobuske stanice (BAS )

  NAPOMENA: Svi autobuski polasci odvijaju se sa glavne autobuske stanice
  u Beogradu ( BAS-a). Za ulazak na perone odakle polaze autobusi neophodno je imati peronsku kartu ( stanični vaučer).
  Peronsku kartu (stanični vaučer) moguće je kupiti u turističkoj agenciji po ceni od 50,00 dinara po osobi (deca od 0-2 godine ne plaćaju stanični vaučer) ili direktno na šalterima BAS-a po ceni od 180,00 dinara po osobi .

  CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno):
  *Vatikan (sa ulaznicom) – 35 € odrasli / 25 € deca
  *Sicilijanska sela – 20 € odrasli /10 € deca
  *Vulkan Etna i Katanija – 25 € odrasli / 15 € deca
  *Palermo i Monreale – 40 € odrasli /25 € deca
  *Pompeja (sa ulaznicom) – 35 € odrasli / 25 € deca (u cenu je uključena ulaznica, karta za voz, asistencija lokalnog vodiča i vodiča na srpskom jeziku)
  NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:
  Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, inopartnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.
  DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 40% od cene aranžmana
  POPUSTI:
  -deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu)
  -deca od 2 – 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu)
  -treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5%
  SOPSTVENI PREVOZ:
  NE POSTOJI MOGUĆNOST UMANJENJA CENE ZA SOPSTVENI PREVOZ
  -ako se ne koristi 1 noćenje u Rimu – popust je 20 € po osobi
  -ako se ne koristi 1 noćenje u Napulju – popust je 20 € po osobi
  -pre polaska na put podići u agenciji vaučer, koji mogu tražiti granične vlasti prilikom ulaska u druge zemalje
  -postoji mogućnost dodatnih noćenja uz doplatu u gradovima po izboru (raspitati se u agenciji)
  POLASCI IZ DRUGIH MESTA (mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana):
  NOVI SAD parking kod železničke stanice 15 EUR
  • OSTALA MESTA – postoji mogućnost usputnih ulazaka i izlazaka putnika na skoro svim benzinskim pumpama, restoranima i motelima uz autoput Beograd – Novi Sad – Horgoš (granica sa Mađarskom)
  NAPOMENA:
  Svi autobuski polasci odvijaju se sa glavne autobuske stanice u Beogradu ( BAS-a). Za ulazak na perone odakle polaze autobusi neophodno je imati peronsku kartu ( stanični vaučer).

  Uz ovaj cenovnik važe opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja. Turisticka agencija “SOLE AZUR“ nastupa u svojstvu posrednika!

  .

 • 1. dan BEOGRAD
  Polazak oko 17:00 časova sa perona glavne autobuske stanice ( BAS –a ), ulaz iz KaraĊorĊeve ulice, (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna voţnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Rimu.
  2. dan RIM
  Dolazak u Rim u podnevnim časovima. Panoramsko razgledanje Rima – grada starog 28 vekova. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnostil. Noćenje.
  3. dan RIM – VATIKAN

  Doruĉak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za šetnju ili mogućnost individualnog odlaska u Vatikan – jedne od najmanjih i najmoćnijih država. (Obilazak sklopa Vatikanskih palata, Sikstinske kapele sa freskama Mikelanđela, Botičelija i drugih velikih slikara, bazilike Sv. Petra). U večernjim časovima polazak za Siciliju. Noćna voţnja kroz Italiju.

  4. dan  SICILIJA – SICILIJANSKA SELA – TAORMINA – ĐARDINI NAKSOS
  Prelazak trajektom na Siciliju. Dolazak na Siciliju u jutarnjim časovima. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. U ranim poslepodnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do tipičnih sicilijanskih sela Forza d’Agro i Savoka u kojima je sniman legendarni film “Kum”. Obilazak katedrale Sv. Lucije na čijem ulazu je snimana poznata scena
  venčanja, a nakon obilaska kratak odmor uz espresso ili granitu u baru “Viteli” u kojem je Al Paćino snimio legendarnu scenu prosidbe. Nakon obilaska povratak u hotel. U večernjim časovima slobodno vreme ili mogućnost inividualnog odlaska do mondenskog i najlepšeg letovališta na Siciliji – Taormine (sve napomenuto se nalazi u glavnoj ulici): šetnja glavnom ulicom, palata Di Stefano, crkva Sv. Katarine, crkva Sv. Nikole, Gradska opština, vidikovac…). Noćenje.
  5. dan SICILIJA – VULKAN ETNA – KATANIJA – ĐARDINI NAKSOS
  Dorucak. Nakon doručka mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska Etne (3.340 m) – najvećeg i jedinog živog vulkana u Evropi, sa oko 400 ugašenih i nekoliko aktivnih kratera. Odlazak na visinu od 1.900 m, slobodno vreme za individualnu šetnju oko  Sicilija autobus 9 dana I 2 / 4 I
  starijih ugašenih kratera ili mogućnost individualnog odlaska na visinu od 2.900 m, do kratera koji je bio aktivan 2001. godine (doplata za žičaru je na licu mesta / napomena: odlazak na vulkan Etnu zavisi od vremenskih uslova). Nakon obilaska nastavak puta prema Kataniji – prelepog grada na obali Jonskog mora. Po dolasku slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. U večernjim časovima povratak u hotel. Noćenje.
  6. dan SICILIJA – PALERMO – MONREALE – ĐARDINI NAKSOS
  Dorucak. Nakon doručka mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska Palerma i Monrealea. Vožnja kroz srce Sicilije pored fantastičnih maslinjaka i vinograda. Po dolasku u Monreale poseta velelepnoj katedrali čuvenoj po živopisnim vizantijskim mozaicima u kojoj su se krstili, venčavali i sahranjivali članovi normanskih kraljevskih porodica. Nakon obilaska polazak ka Palermu.
  Panormaski obilazak glavnog grada Sicilije: Korso Umberto, Trgovi Kvatro kanti i Pretoria, pozorišta Garibaldi i Masimo, Katedrala,Normanska palata iz XII veka koju su gradili prvi sicilijanski kraljevi… Nakon obilaska slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. U poslepodnevnim časovima povratak u hotel. Noćenje.
  7. dan SICILIJA – NAPULJ
  Dorucak. Napuštanje hotela. U prepodnevnim časovima polazak prema Napulju, najvećeg grada južne Italije i sedišta regije Kampanije. Po dolasku panoramski obilazak Napulja: srednjevekovni zamak Nuovo, Kraljevska palata, Pasaž Umberta I, trgovačka ulica Toledo, turistička luka… Smeštaj u hotel. Noćenje.
  8. dan NAPULJ – POMPEJA
  Dorucak.Napuštanje hotela. Mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska Pompeje. Odlazak se organizuje vozom. Grad Pompeja je bio potpuno uništen u erupciji vulkana Vezuv 79. g.n.e. Građevine su ostale skoro savršeno sačuvane, jer je grad bio zatrpan slojem pepela i vulkanske lave oko 1600 godina pre nego što je slučajno otkriven. Budući da je erupcija zatekla sve građane Pompeje (oko 20.000 stanovnika), do danas su nam ostale vidljive naznake kako se živelo pre skoro 2000 godina. Nakon obilaska slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. U poslepodnevnim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Italiju,
  Sloveniju i Hrvatsku prema Beogradu.
  9. dan BEOGRAD
  Dolazak u Beograd u poslepodnevnim časovima. ( Kraj usluga )

  .

 • NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
  *U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji 
  *Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata,organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
  *Objašnjenje: kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja
  *U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine tako da je zbog pomoćnog ležaja, trećoj odrasloj osobi odobren popust u iznosu od 5 %.
  *Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta
  *Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj…)
  *Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik smeštajnog objekta odabrao i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.

  OPŠTE NAPOMENE:
   Proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska
  *Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta
  *Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr.dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)
  *Svaki komad prtljaga mora biti obeležen Viva obeleživačima sa upisanim podacima putnika (ime i prezime, broj telefona)
  *Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije
  *Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
  *Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
  *Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred
  *Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
  *Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi
  *Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave
  *Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti
  onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.
  *Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE).

  Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja
   Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja (licenca OTP br. 107/2016) Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja
  putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.
  Cenovnik za Siciliju (sezona 2019, autobus 10 dana) br.13 od 30.07.2019.

  .

 • 1. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
  2. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana BEZ KAMATE najkasnije do:
  Za polaske od 01.01. do 01.02.2019……….…………….…….15.04.2019.
  Za polaske od 01.02. do 01.04.2019……….…………….…….15.06.2019.
  Za polaske od 01.04. do 01.06.2019……….…………….…….15.08.2019.
  Za polaske od 01.06. do 01.10.2019……….…………….…….15.12.2019.
  3. platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)

  .

 • Svaki hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj je u nekom od navedenih hotelado popune mesta:
  -u Rimu (Italija) sa 3*
  HOTEL MEETING 3* http://www.hotelmeetingroma.it/en/home.php do popune mesta
  Hotel se nalazi u blizini linije gradskog prevoza, na oko 15km od centra grada. Hotel ima restoran, bar, WiFi. Svaka soba ima tuš/WC, telefon, TV, klima uređaj. Doručak – kontinentalni švedski sto.

  -na Siciliji (Italija) sa 3*, nalazi se u poznatom letovalištu Đardini Naksosu:
  HOTEL VILLA LINDA 3* / Đardini Naksos www.hotelvillalinda.net do popune mesta
  Nalazi se na oko 10 min hoda od centra mesta.Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), fen u kupatilu, klima uređaj

  -U Napulju (Italija) sa 3*
  HOTEL NUOVO REBECCHINO 3* www.nuovorebecchino.it do popune mesta
  Hotel se nalazi u blizini železničke stanice, Hotel ima restoran, bar, WiFi. Svaka soba ima tuš/WC, TV, telefon, klimu, mini bar, sef.Doručak – kontinentalni švedski sto.

  .

ZLATNI GRADOVI PROSLOSTI I BUDUCNOSTI

ZLATNI GRADOVI PROSLOSTI I BUDUCNOSTI

DELHI • AGRA • DŽAJPUR • MUMBAI

Polazak: 27. septembar 2019.
9 dana / 7 noći

Indija je jedna od najvećih zemalja sveta, mesto gde su nastale i razvijale se različite civilizacije, tradicije i kulture tokom više od 4.500 godina. Mnoge velike duhovne filozofije i religije – hinduizam, budizam, džainizam, sikizam, mnoga besmrtna književna dela, različita verovanja i mistične prakse, nastale su u ovoj šarenoj riznici čuda.
Ovo putovanje nas vodi kroz herojske gradove severa Indije, njihovim uzburkanim ulicama do uzvišenih umetničkih dela, palata i hramova koje je za sobom ostavila velika Mogulska civilizacija i maharadže Radžastana, ponosni ratnici i veliki poštovaoci umetnosti i lepote. Ono nas uvodi u beskrajnu priču Indije, slojevitu i šarenu u svim njenim aspektima: religija, mitova, običaja, tradicija i kultura, nesvakidašnjih i jedinstvenih na svetu, da bi se završilo u najrazvijenijem i najbogatijem gradu Indije, Mumbaiju, omogućivši putnicima da spoznaju i supermoderno lice „Majke Indije“. Ovo je putovanje koje vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim…

 • Program putovanja

  1. dan (27.09.2019. – petak) Beograd – Doha – Delhi
  Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla”, kod šaltera 702. Ponte travel, dva sata pre poletanja, u 10:15h. Poletanje za Dohu u 12:15h, let QR 232. Dolazak u 18:20h. Nastavak putovanja za Delhi u 19:45h, let QR 578.
  2. dan (28.09.2019. – subota) Delhi
  Sletanje u Delhi u 01:55h. Nakon carinskih formalnosti, transfer autobusom do hotela. Smeštaj u sobe. Odmor. Doručak. Polazak na razgledanje glavnog grada Indije, koji je od davnina predstavljao sponu ostatka sveta sa različitim narodima ove mnogoljudne zemlje. Njegovi kulturno-istorijski spomenici potiču iz različitih perioda istorije. Stari Delhi je bio prestonica hindu, a zatim islamske Indije, ispresecan uskim ulicama sa mnogobrojnim hramovima, dok Novi Delhi krasi sjajna kolonijalna arhitektura, čiji su najlepši primeri zgrada Parlamenta, Predsednička palata, Kapija Indije, zgrade ministarstava… Obilazak Crvene tvrđave, građene 1638. godine, koja predstavlja najveće arhitektosnko delo mogulskih neimara (bez ulaska u objekat), zatim vožnja rikšama kroz uzane ulice i bazare Starog Delhija, zatim razgledanje Radžgata, gde se nalazi memorijalni spomenik ocu moderne nacije – Mahatmi Gandiju. U nastavku, obilazak Lotosovog Hrama, svetilišta bahaisticke religije, objekta veoma moderne aritekture, koji je postao još jedna velika atrakcijia Delhija. Zatim panoramsko razgledanje Novog Delhija. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.
  3. dan (29.09.2019. – nedeljak) Delhi
  Doručak. Poseta grobnici jednog od vladara mogulske imperije, Humajuna. Zatim poseta Kutub minaretu, 74 metra visokoj građevini iz XII veka. Čitav kompleks je pod zaštitom UNESCO-a. Poseta najvećem hramu Sika u Delhiju, a nakon toga, odlazak do najpoznatijeg trgovačkog dela grada “Connought place” i slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.
  4. dan (30.09.2019. – ponedeljak) Delhi – Agra
  Doručak. Polazak autobusom za Agru. Vožnja kroz interesantne krajolike sa usputnim pauzama. Zaustavljanje u predgrađu Agre, gde se nalazi izvanredni mauzolej koji je Nur Džahan, dvadeseta supruga imperatora Džahangira podigla u slavu svojih roditelja. Mauzolej zovu jos i „mali Tadž“, zato što predstavlja preteču čuvenog mauzoleja. Nakon dolaska u Agru, smeštaj u hotel, kraća pauza, zatim poseta impozantnoj i savršeno očuvanoj Crvenoj tvrđavi, centru moći prvih mogulskih vladara, kada je Agra bila prestonica Indije. U njoj je šah Džahan proveo svoje poslednje godine života u zatočeništvu, gledajući na Tadž Mahal, koji se uzdiže sa druge strane reke. Večera. Noćenje.
  5. dan (01.10.2019. – utorak) Agra – Džajpur
  Doručak. Nastavak razgledanja Agre koji uključuje posetu najpoznatijem objektu indijske arhitekture, Tadž Mahalu, kruni svih svetskih mauzoleja, veličanstvenoj građevini od belog mermera, simbolu besmrtne ljubavi iz XVII veka. Gradio ga je šah Džahan u spomen svoje voljene žene Mumtaz Mahal. Nakon razgledanja, kraća pauza, zatim polazak za Džajpur. Vožnja traje oko 4 sata sa usputnim pauzama. Po dolasku u prestonicu Radžastana, smeštaj u hotel, večera, noćenje.
  6. dan (02.10.2019. – sreda) Džajpu
  Doručak. Jutarnja poseta tvrđavi Amber. Put do Velikog dvorišta tvrđave od podnožja uzvišenja prelazi se na leđima slonova (ako je moguće). Tvrđava se nalazi na dominantnom uzvišenju izvan grada i predstavlja divan primer radžputske arhitekture. Jedinstveno dekorisana unutrašnjost, oslikava prohujalu moć ovog ratničkog naroda. Povratak u grad i razgledanje prestone palate, koja predstavlja mešavinu mogulskog i radžput arhitektonskog stila a podigao ju je Maharadža Savai Džai Sing II. U nastavku dana, razgledanje Džantar Mantar-a, čuvene megaobservatorije iz XVIII veka koja meri astronomske i astrološke pojave sa velikom preciznošću. Obilazak atraktivne Palate Vetrova, izgrađene tako da haremske lepotice mogu gledati uličnu vrevu, a da same ne budu viđene. Večera. Noćenje.
  7. dan (03.10.2019. – četvrtak) Džajpur – Mumbai
  Doručak, zatim transfer na aerodrom (vreme leta za Mumbai biće naknadno saopšteno). Nakon sletanja u Mumbai, razgledanje najvećeg grada i najmoćnijeg finansijskog centra Indije. Razgledanje svakako valja započeti obilaskom Kapije Indije, koju su 1924. godine, u centru trgovačke luke podigli Britanci. Nastavak panoramskog razgledanja grada koji je proslavila filmska industrija Bolivuda. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualna razgledanja grada. Večera. Noćenje.
  8. dan (04.10.2019. – petak) Mumbai
  Doručak. Nastavak razgledanja grada, Taj Mahal hotel, podignut početkom XX veka, poznat po svojoj interesantnoj arhitekturi; Rajabai sahat kula, zgrada Vrhovnog suda, “Viseća bašta”, Dhobi gat – mesto gde se pere rublje većine stanovnika grada, Čatrapati Šivađi terminal – nekadašnja Viktorija železnička stanica, koja je bila i ostala jedna od najprometnijih na svetu, Mani Bavan – omiljeno Gandijevo mesto boravka kad god bi posetio Bombaj, Marin drajv – veliki bulevar koji su proslavili Bolivudski filmovi, jedna od najprometnijih saobraćajnica grada i plaža Čovpati, izuzetno važno duhovno mesto hindu vernika i mestu gde stanovnici Mumbaija traže opuštanje od napornog poslovnog dana. Povratak u hotel. Slobodno vreme. Večera. Odmor do polaska na aerodrom.
  09. dan (05.10.2019. – subota) Mumbai – Doha – Beograd
  Transfer na aerodrom. Poletanje aviona za Dohu u 04:10h, let.

 • Cena su po osobi u € za navedeni period


  HOTELI


  USLUGA


  TIP SOBE


  CENA ARANŽMANA

  HOTELI 4*

  HB

  1/2

  1375

  1220
  U cenu nije ukljucena aerodromska taksa

  TREĆA OSOBA

  Na upit

  DOPLATA ZA 1/1

  360

  Legenda: 1/2 – dvokrevetna soba; HB – polupansion; 1/1 – jednokrevetna soba

  U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO :
  • Avio prevoz na relaciji Beograd-Doha-Delhi; Mumbai-Doha-Beograd kompanijom Qatar Airways
  • Aerodromske takse 303 € (plaćaju se u agenciji i podložne su promeni do polaska na putovanje)
  • Lokalni let Džaipur – Mumbai u iznosu od 100 € (cena je podložna promeni)
  • Noćenje, odnosno ulazak u sobe odmah po dolasku u Delhi i 6 noćenja u dvokrevetnim sobama prema programu, u hotelima kategorije 4*, kao i produženi boravak u sobama do samog polaska na aerodrom
  • Ishrana na bazi polupansiona, šveski sto – samoposluživanje
  • Transferi komfornim autobusom turističke klase i razgledanja prema programu putovanja, sa ulaznicama i u pratnji profesionalnog vodiča na srpskom jeziku
  • Troškovi vođenja i organizacije putovanja

  U CENU ARANZMANA NIJE UKLJUCENO :
  • Obavezna napojnica za lokalnog vodiča i vozača, od 25 € za ceo program – plaća se vodiču na turi
  • Troškovi viziranja putem elektronske vize (e-visa) u iznosu od 80 €. Putnici mogu samostalno izvaditi vizu za Indiju u ambasadi u Beogradu (dodatna objašnjenja i dokumentaciju priprema agencija). Putnici koji nisu nosioci putnih isprava republike Srbije dužni su da se o viznom režimu između svoje zemlje i republike Indije raspitaju samostalno.
  • Putno zdravstveno osiguranje.

  ROK ZA PRIJAVU PUTOVANJA:
  • Rok za prijavu putovanja je 10. septembar 2019. Ili do popune mesta…

  .

 • USLOVI PLAĆANJA:
  Cene su izražene u evrima. Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.
  1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dan pre polaska.
  2. PLATNIM KARTICAMA – Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.
  3. PLAĆANJE NA RATE – bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata).
  4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima
  građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svako 01/10/20. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.
  5. PREKO RAČUNA.

 • HOTELSKI SMEŠTAJ:
  Prema ugovoru sa lokalnim partnerom, isti se obavezao da, u slučaju da iz opravdanih razloga nije u mogućnosti da obezbedi smeštaj u navedenim hotelima, ponudi druge smeštajne objekte, iste kategorizacije i slične lokacije.
  POMOĆNI KREVET:
  U najvećem broju objekata je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, što može značajno uticati na prostor u vašoj sobi.

  Hoteli tokom pu tovanja :
  Delhi – Hotel Golden Tulip Suites Gurgaon 4*  www.goldentulipsuitesgurgaon.com/en

  Agra – Mansingh Palace 4*  www.mansinghhotels.com/

  Džajpur – Mansingh Palace Jaipur 4*  www.mansinghhotels.com/Hotel-Mansingh-Jaipur/overview

  Mumbai – Hotel Fariyas Mumbai 4*  www.fariyas.com/hotel-in-mumbai/#v-pills-20

  Uz ovaj cenovnik vaze Opsti uslovi putovanja Organizatora putovanja  Licenca OTP br. 8/19 od 22.02.2019. god.

  Turistička agencija „Sole Azur“ nastupa u svojstvu posrednika.

   

   

   

BISERI JORDANA–NOVA GODINA 2020

TRAJANJE 9 DANA | 8 NOĆI
TERMIN: 29. decembar – 06. januar 2020

DESTINACIJA

AKABA-WADI RUM-PETRA-MADABA-NEBO MRTVO MORE-AMAN-DŽERAŠ-ADŽLUN

 

Biblijske priče, izgubljeni gradovi, Lawrence od Arabije samo su neke od asocijacija na Jordan, malu zemlju na Bliskom Istoku, oazu mira i jednostavnih srdačnih ljudi. Drevni “grad u steni” Petra najmanje 2500 godina stara prestonica Nabatejaca, pustinjski pejzaž Wadi Rum,nezaobilazno brdo Nebo, legendarno mesto Mojsijeve smrti, arheološka otkrića sa zapadne obale reke Jordan, samo su neke od brojnih znamenitosti kojima obiluje ova, svakako jedinstvena zemlja.  Kraljevina Jordan je danas moderna zemlja mnogobrojnih antičkih I biblijskih lokaliteta, koji uvek iznova privlače pažnju I bude interesovanje za vremena legendi, mitova, proročanstava. Prirodna blaga, Crveno i Mrtvo more obeležavaju granična područja zemlje, dok unutrašnjost obiluje starim gradovima, mestima isprepletenim arapsko-hrišćanskim uticajima.

CENA UKLJUČUJE: AVIO PREVOZ SA SVIM TAKSAMA + SMEŠTAJ + TRANSFERI PREMA PROGRAMU + IZLETI SA ULAZNICAMA + NOVOGODIŠNJA VEČERA + OBILAZAK ISTANBULA + VIZA ZA JORDAN + VODIČ NA SRPSKOM JEZIKU

 • CENA PO OSOBI PO PAKETU U DVOKREVETNOJ SOBI IZRAŽENA U €

  CENA PO OSOBI PO PAKETU U DVOKREVETNOJ SOBI IZRAŽENA U €

  HOTELI

  BR. NOĆENJA

  USLUGA

  1/2

  SOBA

  I DETE

  2-6 god.

  I DETE

  6-12 god.

  ORYX HOTEL 5* – AKABA

  3

  HB

  1.149 €

  444 €

  879 €

  HILLAWI CAMP (deluxe tent) – WADI RUM

  1

  HB

  AMRA PALACE HOTEL 3* PETRA –ili sličan

  1

  HB

  GRAND EAST HOTEL 4* – MRTVO MORE

  1

  HB

  MENA TAYCHE 4* HOTEL – ili sličan

  2

  HB

                                   DOPLATA ZA JEDNOKREVETNU SOBU IZNOSI  200€

  * TREĆA ODRASLA OSOBA U DVOKREVETNOJ SOBI ISKLJUČIVO NA UPIT *

   

  U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO:

  • Povratni avio prevoz kompanijom Turkish Airlines (Beograd–Istanbul–Akaba-Istanbul -Beograd)
  • Aerodromske takse u iznosu od 145eur, plaća se uz aranžman. (iznos taksi je trenutan, podložan je promeni, na šta organizator putovnja ne može imati uticaja i zavisi isključivo od avio komapnije)
  • 8 noćenja u navedenim hotelima na bazi polupansiona
  • Transferi i autobuski prevoz prema programu
  • Ulaznice za sve lokalitete navedene u programu
  • Džip safari u trajanju od 2 sata u Wadi Rum pustinji
  • Novogodišnja večera u kampu
  • Viza za Jordan
  • Obilazak Istanbula sa organizovanim ručkom
  • Troškovi organizacije putovanja
  • Lokalni predstavnik na engleskom jeziku
  • Usluge vodiča na srpskom jeziku

  U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO:

  • Dinarski deo aranžmana u iznosu od 1990din po osobi.
  • Napojnice za lokalne vozače i vodiče (uobičajene u ovom delu sveta) u iznosu od 35eur po osobi.
  • Pića uz obroke.
  • Kočije u Petri
  • Putno osiguranje samo za državljane Republike Srbije ili za strane državljane sa trajnim prebivalištem u Srbiji. Plaćanje u agenciji.
  • Individualni troškovi

  NAČINI PLAĆANJA:

  • PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Prilikom rezervacije putnik može uplatiti celokupan iznos putovanja, čime se garantuje cena.
  • Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacija, ostatak 15 dana pre početka aranžmana.
  • Za uplatu u celosti važe isti uslovi kao kod gotovinskog načina plaćanja.
  • Platne  kartice: Visa, Master, Maestro, Dina, American Express (isti uslovi kao gotovina).
  • Preko računa: virmanska uplata u roku od dva dana od izdavanja profakture.
  • NAPOMENE: Aerodromske takse i avio karte ne spadaju u mogućnost odloženog plaćanja aranžmana.
 • 1. DAN

  BEOGRAD – ISTANBUL

  2. DAN

  ISTANBUL – AKABA

  3. DAN

  AKABA – WADI RUM – doček nove godine

  4. DAN

  WADI RUM – PETRA

  5. DAN

  PETRA –MADABA-PLANINA NEBO-MRTVO MORE

  6. DAN

  MRTVO MORE –AMAN

  7. DAN

  AMAN-DŽERAŠ-ADŽLUN-AMAN

  8. DAN

  AMAN – AKABA

  9. DAN

  AKABA – ISTANBUL – BEOGRAD

  1.DAN BEOGRAD – ISTANBUL

  Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla u 18.30h. Let za Istanbul kompanijom Turkish Airlines (TK 1084) u 20.25h. Sletanje u Istanbul u 00.10h po lokalnom vremenu i nastavak putovanja za Akabu.

  2.DAN ISTANBUL – AKABA

  Nastavak putovanja za Akabu kompanijom Turkish Airlines (TK  818) u 01.25h. Sletanje u Akabu u 03.10h po lokalnom vremenu. Po dolasku u Akabu, završetka carinskih formalnosti i preuzimanja prtljaga transfer do hotela i noćenje. Nakon doručka, slobodno vreme u Akabi za individualne aktivnosti i odmor. Večera i noćenje.

  3.DAN AKABA – WADI RUM

  Doručak. Nakon doručka, napuštanje hotela i vožnja ka jednoj od najlepših i najprostranijih pustinja u Jordanu, Wadi Rum. Po dolasku u Wadi Rum, adrenalinska vožnja džipovima po pustinji u trajanju od 2 sata i obilazak najpoznatijih mesta u pustinji. Wadi Rum je 2011. godine upisan na UNESCO listu svetske baštine kao prirodno i kulturno dobro. Najstariji dokazi o ljudskim naseljima na ovom području su stari preko 12.000 godina. Ovaj predeo je poslužio i za snimanje mnogih filmova od kojih su najpoznatiji Lorens od Arabije, Ratovi Zvezda, Crvena Planeta, Prometej, Marsovac, Transformersi, Aladin. Odlazak do kampa i smeštaj. Novogodišnja gala večera i zabava. Noćenje u kampu.

  4. DAN WADI RUM – PETRA

  Doručak. Nakon doručka napuštanje kampa i polazak na celodnevni izlet u Petru, jedno od sedam svetskih čuda ili kako se još naziva “izgubljeni grad”. Pre dve hiljade godina Petra je postala prestonica Nabatejskog carstva. Grad je bio toliko slavan da se jedan od njegovih kraljeva, Aretas IV, čak spominje u Bibliji. Prirodno bogatstvo ovog područja na divan način se kombinuje sa profinjenom kulturom i arhitekturom Nabatejaca, koji su ostavili svoje pozorište, hramove, fasade, grobnice, manastire i ulične puteve od ružičasto-crvenih peščara. Nije ni čudo što je UNESCO stavio Petru na svoju listu svetske baštine… Po dolasku u Petru ulazimo u Sik (Siq), duboku i usku klisuru gde se nalazi najpoznatiji spomenik „Al-Khazneh – the Treasury“. Upravo ovde su snimane scene filma “Indiana Jones i poslednji krstaški pohod “

  Za ovaj izlet savetujemo da ponesete udobnu obuću i laganu garderobu s obzirom da je sam kanjon dugačak oko 4km. Nakon posete Petri, odlazak u hotel. Večera i noćenje.

  5.DAN PETRA –MADABA-PLANINA NEBO-MRTVO MORE

  Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela i vožnja do naselja Madaba koje se nalazi 30km jugozapadno od glavnog grada Amana. Madaba je najpoznatija po svojim vizantijskim mozaicima, posebno po velikim mozaičkim mapama svete zemlje vizantijskog doba. U Madabi se nalazi jedna od najspektakularnijih crkava širom sveta, crkva Svetog Đorđa u kojoj se mogu videti i mozaici iz Svete Zemlje. Nakon razgledanja, nastavak putovanja ka planini Nebo, mesto odakle je Mojsije posmatrao obećanu zemlju. Obilazak Mojsijevog groba i memorijalnog kompleksa. Nastavak vožnje prema Mrtvom moru, najniža tačka na zemlji, njena površina i obala je 423 metra ispod nivoa mora. Imaćete jedinstvenu mogućnost da se kupate u Mrtvom moru i da iskusite retku plutajuću senzaciju. Transfer do hotela.Večera. Noćenje.

  6. DAN MRTVO MORE –AMAN

  Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela i polazak za Aman. Panoramsko razgledanje prestonice Jordana i šetnja starim centrom grada. Smeštaj u hotel i slobodno vreme. Večera. Noćenje.

  7. DAN AMAN-DŽERAŠ-ADŽLUN-AMAN

  Nakon doručka, vožnja do  Džeraša jednog od najbolje očuvanog Rimskog grada u Jordanu. Šetaćemo trgom koji je okružen kolonadom stubova, posetićemo rimsko pozorište i vizantijske crkve. Nakon razgledanja, nastavak putovanja ka Adžlunu koji je jedna od najvažnijih istorijskih regija u severnom Jordanu. Odlazak do Qalat er-Rabad zamka poznatijem i kao kao baza arapskih snaga Saladina, kada je u 12-om veku porazio krstaše. Povratak u hotel u Amanu. Večera. Noćenje.

  8. DAN AMAN – AKABA

  Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela i polazak za Akabu. Grad je smešten na severnoistočnom delu crvenog mora i najveći je u zalivu. Transfer do hotela u Akabi i slobodno vreme. Večera. Noćenje.

  9. DAN AKABA – ISTANBUL – BEOGRAD

  Noćni polazak iz hotela za aerodrom u dogovoreno vreme. Let za Istanbul kompanijom Turkish Airlines (TK 819) u 04.05h po lokalnom vremenu. Dolazak u Istanbul  u 07.40h po lokalnom vremenu. Po sletanju u Istanbul, odlazak na turu razgledanja grada sa organizovanim ručkom. Povratak na aerodrom i nastavak putovanja za Beograd, letom kopmpanije Turkish Airlines (TK 1083) u 19.50h po lokalnom vremenu. Sletanje u Beograd u 19.30h po lokalnom vremenu. Kraj programa.

   

 • Lokacija: Hotel se nalazi na oko 1,5km od centra Akabe i oko 10km od međunarodnog aerodroma King Hussein.

  Smeštaj:Sve sobe poseduju: Wi-Fi, klimu, TV, kupatilo, balkon, telefon, ketler, sef, mini bar.

  Sadržaj: Bazen, Spa centar, teretana, 4 konferencijske sale, Wi-Fi internet u većem delu hotela, peškiri za plažu. Hotel ne poseduje sopstevnu plažu, pa gosti hotela mogu koristiti Berenice plažu, do koje vozi shuttle bus.

   

  Lokacija: Kamp se nalazi u pustinji Wadi Rum na oko 75km od međunarodnog aerodroma King Hussein u Akabi.

  Smeštaj: Sve  “deluxe tent” sobe/bungalovi poseduju: Wi-Fi,  klimu, privatno kupatilo.

  Sadržaj: Wi-Fi internet u većem delu kampa, bar, restoran.

   

  Lokacija: Hotel se nalazi na oko 2km od ulaska u vizitorski centar Petre i oko 200m od centra mesta Wadi Musa/Petra.

  Smeštaj:Sve sobe poseduju: Wi-Fi, klimu, TV, kupatilo, telefon, sef, mini bar.

  Sadržaj: Bazen, Spa centar, Wi-Fi internet u većem delu hotela.

   

  Lokacija:Hotel se nalazi na Mrtvom moru oko 50 km od Amana i oko 60 km od aerodroma.

  Smeštaj:Sve sobe poseduju: Wi-Fi, klimu, TV, kupatilo, ketler, mini bar, sef.

  Sadržaj:Hotel poseduje: Bazen, parking, bar, restoran , spa centar.

   

  Lokacija:Hotel se nalazi u novom delu Amana, 37km od aerodroma u Amanu i 6km od starog centra grada. Na oko 2km od hotela se nalazi veliki tržni centar “Abdali mall”.

  Smeštaj:Sve sobe poseduju: Wi-Fi, klimu, TV, kupatilo, ketler, mini bar, sef.

  Sadržaj:Hotel poseduje: Bazen, parking, bar, restoran , fitnes centar.

 • VAŽNE NAPOMENE:

  • Rezervacija je garantovana tek nakon uplate akontacije.
  • Potvrda rezervacije je najkasnije 48h od uplate ( radni dani )
  • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
  • Putnici su dužni proveriti validnost putnih isprava ( pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja ).
  • Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 30.
  • KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE ORGANIZATORA JE 5 RADNIH DANA PRED PUT, USLED PREBUKIRANOSTI HOTELA.U TOM SLUČAJU ORGANIZATOR JE DUŽAN DA PONUDI ALTERNATIVNI SMEŠTAJ U DRUGOM OBJEKTU ISTE KATEGORIJE I CENE.

  NAPOMENA HOTELI : Hotel je dužan da gostu pruži samo usluge koje su naznačene na vaučeru sa kojim se gost prijavljuje pri dolasku u hotel. Deca ostvaruju popust samo u pratnji dve punoplatežne osobe. Kategoriziacije hotela su lokalne. Svi posebni troškovi (koji nisu predviđeni programom putovanja), kao i eventualne štete u hotelu plaćaju se direktno na licu mesta. U skladu sa medjunarodnim propisima hotela prijavljivanje u hotel prvog dana boravka je posle 14h, dok se poslednjeg dana boravka napušta hotel najkasnije do 10h. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima, šorcu), formalan način oblačenja. Organizator putovanja ne moze uticati na poziciju sobe i veličinu kreveta.

   

  Depozit: U nekim hotelima se prilikom prijave (check-in) ostavlja depozit . Novac se moze ostaviti u gotovini ili garantovati kreditnom karticom. Visina depozita zavisi od kategorizacije hotela i dužine boravka. Prilikom odjave iz hotela (check-out) depozit se vraća. Isti moze biti umanjen za individualne troškove u hotelu, ukoliko ih ima. Organizator putovanja nema uticaja na postojanje i visinu depozita u hotelu.

   

  • AMAN je glavni grad hašemitske kraljevine Jordan I drevna amonska prestonica koji se nekada prostirao na sedam brda kao i Rim
  • DŽERAŠ je sedište i najveći grad gubernije džeraš u severnom delu Jordana, smješten oko 48 km severno od prestolnice Amman. Takođe je i najbolje očuvani rimski grad koji je svoj vrhunac dobijo za vreme vladavine Aleksandra Velikog.
  • ADŽLUN (dvorac adžlun ) jedinstvena mešavina prirodnih čuda i arhitektonske genijalnosti, dvorac Adžlun stoji kao podsećanje na godine slave. Izgrađeno da zaštiti trgovačke puteve i rudnike gvožđa iz Jordana, utvrđenje je borbeno remek-delo u smislu odbrane, jer je i region na taj način čuvan od krstaških vojnih napada. Danas je dvorac Adžlun omiljena destinacija stotine turista, koji dolaze da uživaju u pogledu na ove masivne zidine.
  • PETRA je bila bogata prestonica drevnih Nabatejaca (arapski nomadi), glavni centar karavana koji su u helenističko I starorimsko doba prenosili svilu, tamjan, slonovaču i začine iz Indije, Kine, Afrike i Arabije prema Sredozemlju. Uskim tesnacom stiže se do grada uklesanog u crvenim stenama, zvanično proglašenog za Sedmo svetsko čudo.
  • PLANINA NIBO (NEBO) je planina u Jordanu odakle je prema verovanju   Mojsije ugledao Svetu zemlju, a neka I da je ovde sahranjen.
  • MADABA je grad u centralnom delu Jordana poznat I kao grad vizantijskih mozaika. Najpoznatiji je onaj u crkvi Sv. Đorđa.
  • VADI RUM ili crvena pustinja, po mnogima najlepša na svetu. Vozi ze džipovima, jede sa beduinima.
  • AKABA je jedino jordansko letovalište na obali Crvenog mora.
  • MRTVO MORE je najveća svetska depresija i naslanije jezero na svetu I oko deset puta većeg saliniteta od običnog čije obale dele Izrael I Jordan. Poznato po lekovitosti svoje vode I

   

  Službeno ime: Hašemitska kraljevina Jordan

  Površina: 92.300 km2 Geografski položaj: jugozapadna Azija, Bliski istok

  Broj stanovnika: oko 6.500.000 Glavni grad: Amman, oko 1.919.000 stanovnika

  Jezik: arapski je službeni jezik, koristi se engleski i francuski

  Religija: muslimani 92%, hrišćšćani 6%, ostali 2%

  Vremenska razlika: +1 sat

  Novčana jedinica: jordanski dinar (JOD), 1 USD = oko 0,70 JOD, 1 EUR = oko 0,8 JOD

  Kupovina: srebro i zlato, staklo, pamuk, satkiši i karamelizovano voće. Predmeti od drveta, gline, začini

  Odeća: preporučuje se lagana pamučna odejeća za letnje mesece i nešto toplija za letnje večeri;  toplija I odeća za kišno vreme je potrebna u periodu od decembra do aprila  Preporučuje se udobna obuća, sunčane naočare i zaštita za glavu.

  Hrana i piće: hrana je slična zemljama iz regije. U hotelima se služe međunarodna jela. Domaća jela od jagnjetine, ovčetine, pikantni namazi. Nacionalno jelo je mansaf – jelo od jagnjetine s jogurtom i pirinčem . Pije se isključivo flaširana voda. Kafa je veoma popularna, a alkohol je moguće konzumirati u hotelskim restoranima i barovima.

  Napon struje: 220V, 50Hz (nije potreban adapter)

Uz ovaj cenovnik važe opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja. Turisticka agencija “ SOLE AZUR“ nastupa u svojstvu posrednika!

IBEROSTAR ROYAL EL MANSOUR 5*

IBEROSTAR ROYAL EL MANSOUR 5*

LOKACIJA: Hotel je smešten na lepoj peščanoj plaži u srcu turističke zone. Od centra Mahdije udaljen je oko 2 km i povezan pešačkom stazom duž mora. Od aerodroma u Tunisu udaljen je oko 215km, a od aerodroma u Monastiru oko 50km.

HOTELSKA PONUDA: Recepcija 24h, glavni restoran, otvoreni i zatvoreni bazen, wellness i spa centar, bar na plaži, lift. Hotel za sve goste ima obezbeđen besplatan wifi. Hotel poseduje dečiji kutak. Od sportskih aktivnosti hotel ima stoni tenis, bilijar i teniski teren uz doplatu. U wellness centru se uz doplatu mogu koristiti razni tretmani ili masaže. U hotelu postoji frizer, manikir i usluga pranja rublja (uz doplatu).

SMEŠTAJ: Sve sobe poseduju kupatilo, tuš WC, klimu, balkon, TV, fen, sef (uz doplatu). Uz doplatu je moguće dobiti sobu sa pogledom na more. Hotel ima i porodičnih soba u nekima je moguće smestiti dvoje odraslih i dvoje dece, ali hotel ima i nekoliko soba gde postoji mogućnost smeštaja dvoje odraslih i troje dece.

USLUGA: All inclusive usluga je na bazi švedskog stola prema hotelskom konceptu All Inclusive usluge.

Cenovnik Tunis br.17

Cenovnik Tunis oktobar 2019.

Uz ovaj cenovnik važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja OTP  13/2010
Turisticka agencija “ SOLE AZUR“ nastupa u svojstvu posrednika!

EL MOURADI MAHDIA 5*

EL MOURADI MAHDIA 5*

LOKACIJA: Hotel je smešten uz lepu peščanu plažu u srcu turističke zone. Od centra Mahdije udaljen je oko 5km i povezan lepom pešačkom stazom uz more. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko 4 sata, od Enfide oko 1 sat i 45 minuta, a od Monastira oko 1 sat.

HOTELSKA PONUDA: U hotelu se nalazi salon lepote, spa centar, talaso centar, tursko kupatilo, sauna, teretana, poslovni centar, suvenirnica, diskoteka, ambulanta, menjačnica, prostorija za prtljag. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju: 4 restorana, 3 bara, mavarski caffe. Internet je na recepciji (uz doplatu). Usluga pranja i peglanja veša (uz doplatu). Uz 3 teniska terena, fudbalski teren, mini golf, odbojku na pesku, vodene sportove, bilijar, pikado, otvoren, zatvoren i dečiji bazen vežbanje je obezbeđeno, baš kao i animacija za decu, mini klub i mini disko.

SMEŠTAJ: Hotel ima 330 dvokrevetnih soba i 34 manja apartmana. Sobe su klimatizovane i imaju balkon ili terasu, kupatilo, telefon, fen za kosu, sat tv, mini frižider i sef.

USLUGA: All inclusive usluga je na bazi švedskog stola.

 

Cenovnik Tunis br.17

Cenovnik Tunis oktobar 2019.

All Inclusive koncept:

DORUČAK bife

06 : 00 –  10 : 00

glavni restoran

KASNI DORUČAK – Kontinentalni

10 : 00 – 11 : 00

Pizzeria

RUČAK

12 : 30 – 14 : 00

glavni restoran

FAST FOOD

(pizza, sendvič, hamburger,…)

11 : 00 – 12 : 30

12 : 30 – 16 : 00

16 : 00 – 18 : 00

 

Pizzeria

KAFA

10 : 00 – 12 : 00

16 : 00 – 18 : 00

 

VEČERA bife

18 : 30 – 21 : 00

glavni restoran

RESTAURANT A LA CARTE

19 : 00 – 23 : 00

 

BAR  recepcija

09 : 00 – 00 : 00

lokalna i internacionalna pića

CAFFE MAURE

15 : 00 – 23 : 00

turska kafa, čaj od mente,nargila (šiša)

DISCO

23 : 00 – 02 : 00

lokalna i internacionalna pića

PEŠKIR  uz depozit od 10 tnd u menjačnici

SEF- u sob

SPORT

 

 

Besplatno: pedalina, kajak, kanu

Jet ski, paragliding, banana…plaćaju se posebno po cenovniku na plaži

Rekviziti za: odbojku, mini golf, stoni tenis, tenis,… su kod animatora

Napomene:

 • Rani i kasni doručak su kontinentalni.
 • Molimo vas da u barovima ili kod konobara proverite koja pića nisu u okviru all inclusive koncepta.
 • Uz prethodnu rezervaciju moguće je dva puta nedeljno večerati u a la carte restoranima.
 • Za sadržaj i eventualne promene all inclusive koncepta odgovoran je isključivo hotel.

Uz ovaj cenovnik važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja OTP  13/2010
Turisticka agencija “ SOLE AZUR“ nastupa u svojstvu posrednika!

 

HOTEL PRIMASOL EL MEHDI 4*

HOTEL PRIMASOL EL MEHDI 4*-MAHDIJA

LOKACIJA:  Nalazi se u Mahdiji, izlazi na široku peščanu plažu. Ispred hotela se nalazi prostrani park. Od starog centra grada udaljen je 3km, od aerodroma u Monastiru 48km, a od aerodroma Cartage u Tunisu 215km. Hotel je odlično lociran, u neposrednoj blizini se nalaze restorani i prodavnice, a laganom šetnjom brzo se stiže i do živopisnog starog dela grada.

HOTELSKA PONUDA: Glavni restoran sa velikom terasom, snek bar pored bazena, kafe, a la carte restoran, spa&wellnes centar, tursko kupatilo, masaža, fintes centar, otvoreni i zatvoreni bazen, manji akva park,  sauna, sto za bilijar, teren za tenis, stoni tenis, mini golf, aerobik, odbojka na plaži, razni sportovi na plaži. Gostima je na raspolaganju room service, prodavnice, usluge doktora, usluge salona lepote. Najmladjim gostima je na raspolaganju dečije igralište. Wi-fi je dostupan na javnim površinama i besplatan je.

SMEŠTAJ: 389 standardnih soba mogu biti sa pogledom na vrt ili na more, u njma je moguć smeštaj dve odrasle osobe i jednog deteta do 12 godina ili tri odrasle osobe, a tu su  i porodične sobe za dvoje odraslih i dvoje dece do 12 godina. Sve sobe su klimatizovane, poseduju terasu ili balkon, kupatilo s tušem ili kadom, sef u sobi, satelitsku TV.

USLUGA: All inclusive plus  – sve uključeno, prema hotelskim pravilima.

Cenovnik Tunis br.17

Cenovnik Tunis oktobar 2019.

Uz ovaj cenovnik važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja OTP  13/2010
Turisticka agencija “ SOLE AZUR“ nastupa u svojstvu posrednika!

Dubai – 28.06.2019. – 28.10.2019.

UJEDINjENI ARAPSKI EMIRATI

TRAJANJE

4 / 6 / 7 NOĆI

28.06.2019. – 28.10.2019.

DUBAI

Poludnevni izlet “Dubai city tour” uključen u cenu

Dubai je jedan od najvećih emirata u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Glavni grad ovog emirata se takođe zove Dubai i u njemu živi oko 1.241.000stanovnika. Dubai je pored Abu Dabija najveća teritorija u emiratima. Dubai i Abu Dabi su jedina dva emirata koja još uvek imaju pravo veta kada je u pitanju nacionalana sigurnost. Dubai se prvi put spominje 1095, a najstarije naselje potiče iz 1799. Poznat je u svetu kao jedna od najatraktivnijihturističkih destinacija.

Dubai se nalazi u Ujedinjenim Arapskim emiratima i smešten je na obali Persijskog zaliva. Nadmorska visina mu je 16 m. Emirat Dubai se graniči sa emiratima: Abu Dabi na jugu, Šardžahom na severoistoku i sultanatom Oman na jugoistoku. Hata, mala enklava ovog emirata je okružena sa tri strane sultanatom Oman i emiratima Ajman i Ras Al Khaimah. Persijski zaliv čini zapadnu obalu emirata. Dubai zazuzima površinu od 4.114 km² što predstavlja značajno povećanje zemljišta u odnosu na početnih 3.880 km². Razlika u površini dobijena je zahvaljujući otimanju zemljišta od mora i vađenju peska sa morskog dna.

 • CENA JE PO OSOBI PO PAKETU IZRAŽENA U EVRIMA

  Hotel

  Noćenje sa doručkom

  5 dana /

  4 noći

  7 dana /

  6 noći

  8 dana /

  7 noći

  Landmark Plaza Baniyas 4*
  Deira – Dubai

  1/2 standard soba

  346€

  393€

  432€

  1/1 standard soba

  440€

  570€

  599€

  Treća odrasla osoba

  346€

  393€

  432€

  I dete 2 – 6 god.

  200€

  200€

  200€

  Omega hotel 4*

  Bur Dubai

  1/2 standard soba

  346€

  428€

  448€

  1/1 standard soba

  440€

  589€

  647€

  Treća odrasla osoba

  346€

  428€

  448€

  I dete 2 – 6 god.

  200€

  200€

  200€

  Casells Al Barsha 4*

  Al Barsha – Dubai

  1/2 standard soba

  364€

  442€

  457€

  1/1 standard soba

  487€

  612€

  669€

  Treća odrasla osoba

  364€

  442€

  457€

  I dete 2 – 6 god.

  200€

  200€

  200€

  Elite Byblos 5*

  Al Barsha – Dubai

  1/2 standard soba

  395€

  478€

  515€

  1/1 standard soba

  539€

  705€

  750€

  I dete 2 – 6 god.

  200€

  200€

  200€

  Hawthron Suites by Wyndham 4+*

  Jumeirah Beach – Dubai

  1/2 standard soba

  421€

  499€

  548€

  1/1 standard soba

  589€

  768€

  869€

  Treća odrasla osoba

  421€

  499€

  548€

  I dete 2 – 6 god.

  200€

  200€

  200€

  NAPOMENE

  – polasci na 4 noći su petkom.

  – polasci na 6 noći su petkom.

  – polasci na 7 noći su utorkom i petkom.

  Cene su važeće za putovanja u periodu 28.06.2019. – 28.10.2019.

  U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO:

  • Povratni avio prevoz ( Beograd – Sharjah – Beograd ) sa avio kompanijom Air Arabia
  • Hotel sa izabranom uslugom
  • Transferi aerodrom – hotel – aeorodrom
  • Poludnevni izlet “Dubai city tour”
  • Troškovi organizacije putovanja
  • Lokalni predstavnik na engleskom jeziku

   

  U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO:

  • Putno osiguranje samo za državljane Republike Srbije ili za strane državljane sa trajnim prebivalištem u Srbiji.Plaćanje u agenciji.
  • Aerodromske takse u iznosu od 75eur. Uplata u dinarskoj protivvrednosti prilikom uplate aranžmana, plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine. Iznos taksi je podložan promeni i zavisi isključivo od avio kompanije.
  • Deca 0 – 2 godine plaćaju 75eur.
  • Hrana i piće na letovima avio kompanije Air Arabia.
  • Troškovi pribavljanja vize u iznosu od 75eur.
  • Boravišna taksa, plaća se na licu mesta i po sobi dnevno iznosi: hoteli 3* – 10 dirhama (oko 2,5 evra); hoteli 4* – 15 dirhama (oko 3,5 evra); hoteli 5* – 20 dirhama (oko 4,5 evra).
  • Individualni troškovi i fakultativni izleti

   

  USLOVI OTKAZA :

  • Avio karte bez povraćaja ( non refundable ) , hotelski  smeštaj  storno troškovi:  do 30 dana pre polaska 100 % iznosa zadržava agencija  , 60 dana pre polaska 25% zadržava agencija.

   

  NAČIN PLAĆANJA

  • PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU RAIFFEISEN BANKE NA DAN UPLATE. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Prilikom rezervacije putnik može uplatiti celokupan iznos putovanja, čime se garantuje cena.
  • Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacija, ostatak 15 dana pre početka aranžmana.
  • Za uplatu u celosti važe isti uslovi kao kod gotovinskog načina plaćanja.
  • Preko računa: virmanska uplata u roku od dva dana od izdavanja profakture.

  .

 • PROGRAM PUTOVANJA

  1. DAN

  BEOGRAD – SHAJRAH – DUBAI

  2.-7.DAN

  DUBAI

  POSLEDNJI DAN

  DUBAI – SHARJAH – BEOGRAD

  1. DAN: BEOGRAD – SHARJAH – DUBAI

  Dolazak na aerodrom Nikola Tesla dva sata pre leta. Let za Šardžu, direktan let avio kompanijom Air Arabia. Po dolasku, transfer do izabranog hotela. Smeštaj i slobodno vreme. Noćenje.

   

  1. – 4./6. /7. DAN: DUBAI

  Slobodni dani za individualne aktivnosti i razgledanja. Mogućnost fakultativnih izleta u dogovoru sa lokalnim predstavnikom ( obilazak Abu Dhabi-a, pustinjski safari, obilazak čuvenih šoping molova, obilazak najviše zgrade na svetu Burj Khalife, uživanje uz čuvenu Dubai fontanu, obilazak Nove Medine, poseta zlatnom suku, krstarenja…)

   

                 5./7./8. DAN DUBAI – SHARJAH – BEOGRAD

  Poslednji dan, u dogovoreno vreme  transfer na aerodrom Sharjah  i let za Beograd direktnim letom Air Arabia. KRAJ PROGRAMA.

  .

 • OPISI HOTELA:

  Landmark Plaza Baniyas 4 Deira https://www.landmarkhotels.com/en/

  Lokacija Hotel Landmark Plaza se nalazi u četvrti Deira u Dubaiju i ima pogled na Trg Al Naser. Od hotela Landmark Plaza se taksijem za 10 minuta vožnje može stići do tržnog centra Deira City Centre. Zaliv Dubai Krik je udaljen manje od 1 km.

  Smeštaj: Na raspolaganju su klimatizovane sobe opremljene TV-om sa satelitskim kanalima Smeštajne jedinice sadrže sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. Sobe imaju drveni nameštaj i razne i mini-bara.

  Sadržaj: U hotelu Plaza se u jutarnjim časovima služi doručak na bazi švedskog stola. Restoran Shamiana nudi jela internacionalne kuhinje. Kafe Al Sadeeq radi non-stop i nudi razne vrste laganih obroka i osveženja. Foaje u atrijumu hotela ima tržni centar sa 50 različitih prodavnica.

  Hotel Omega Dubai 4* https://www.omegahotel.net/

  Lokacija: Hotel Omega Dubai nalazi se u Dubaiju, na 2,8 km od Velike džamije. Pijaca tekstila (Textile Souk) je udaljena 2,9 km od objekta, a Dubai ram (Dubai Frame) na 3,4 km. Svetski trgovinski centar u Dubaiju (Dubai World Trade Centre) nalazi se na 4,3 km od objekta. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Dubai, udaljen 10 km.

  Smeštaj: Hotel poseduje klimatizovane sobe sa sopstvenim kupatilom. Sve hotelske sobe imaju prostor za sedenje i flat-screen TV sa kablovskim kanalima. Smeštajne jedinice sadrže i frižider. U okviru smeštaja dostupna je i sauna.

  Sadržaj: U hotelu se svakog jutra služi kontinentalni doručak. Objekat Omega Hotel Dubai nudi i restoran u kom se služe jela internacionalne kuhinje. U okviru hotela se nalazi i vrt. Gosti mogu da iznajme automobil i da istražuju okolinu. Takođe mogu da koriste poslovni centar.

  Cassells Al Barsha 4 Al Barsha https://www.cassellsalbarshahotel.com/

  Lokacija:Nalazi se u srcu novog Dubaija u poslovnom delu grada Al Barsha u neposrednoj blizini ulice Sheikh Zaid Road i na oko 3 km od šoping centra The Mall of Emirates i Ski Dubaia. Velika prednost ovog hotela je što je pored metro stanice koja i ostale delove grada čini lako pristupačnim.

  Smeštaj: Sobe poseduju moderno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu, sef, direktnu telefonsku liniju, mini-bar, satelitski LCD TV, klimu, aparat za kafu i čaj, bežični internet.

  Sadržaj: Pored glavnog restorana u kojem se služi doručak na bazi švedskog stola poseduje i nekoliko restorana i barova. Od dodatnih sadržaja tu su otvoreni bazen, spa centar, sauna, đakuzi, sobe za masažu, teretana… Jednom dnevno obezbeđen je transfer do uređene gradske plaže Džumeira Bič Park, koja je opremljena sa ležaljkama i suncobranima. Ulaz na plažu, ležaljke i suncobrani se plaćaju. Ponedeljkom je na ovoj plaži dan poznat kao ladies day i tada ovaj autobus voži na otvorenu gradsku plažu.

  Elite Byblos Hotel (ex. Coral Al Barsha)5* Al Barsha https://www.auris-hotels.com/en

  Lokacija: Hotel je smešten u srcu četvrti Al Barša, na oko 2 km od tržnog centra Mall of the Emirates. Čuveni tržni centar Dubai Mall udaljen 15 km.

  Smeštaj: Prostrane, klimatizovane sobe i suite jedinice u hotelu Elite Byblos imaju prostor za sedenje sa flat-screen TV-om, kupatilo sa bademantilima i fenom za kosu, deluks posteljinu i jastuke.

  Sadržaj: U ponudi ima bazen na otvorenom i fitnes centar. Besplatan WiFi je dostupan u svim sobama i zajedničkim prostorijama. U restoranu Al Nafoora pripremaju se raznovrsna internacionalna i arapska jela sa menija ili na bazi švedskog stola, dok se u kafeu Bazerkan služe lagani obroci i peciva. Posluga u sobi je dostupna non-stop. U šiša salonu u ponudi su nargile sa raznovrsnim ukusima. Turističke informacije možete dobiti na recepciji koja radi non-stop i nudi ostavu za prtljag.

  Hawthorn Suites By Wyndham 4*+  https://hawthornsuitesdubai.com/en/

  Lokacija:

  Hotel se nalazi u modernom i popularnom delu grada Dubai Marina, 400m je udaljen od plaže i 38km od aerodroma.

  Smeštaj:

  Standardne sobe sadrže kupatilo, fen, TV, telefon, internet, sef, klimu, aparat za kafu i čaj, bade mantil i papuče.

  Sadržaj:

  Hotel sadrži, bar, restoran, parking, menjačnicu, teretanu, bazen, spa centar.

  NAPOMENA HOTELI :

  Hotel je dužan da gostu pruži samo usluge koje su naznačene na vaučeru sa kojim se gost prijavljuje pri dolasku u hotel. Deca ostvaruju popust samo u pratnji dve punoplatežne osobe. Kategoriziacije hotela su lokalne. Svi posebni troškovi ( koji nisu predviđeni programom putovanja ), kao i eventualne štete u hotelu plaćaju se direktno na recepciji hotela. U skladu sa medjunarodnim propisima hotela prijavljivanje u hotel prvog dana boravka je posle 14h, dok se poslednjeg dana boravka napušta hotel najkasnije do 10h. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima, šorcu, formalan način oblačenja. Organizator putovanja ne moze uticati na poziciju sobe i veličinu kreveta.

  Depozit: U nekim hotelima se prilikom prijave (check-in) ostavlja depozit . Novac se moze ostaviti u gotovini ili garantovati kreditnom karticom. Visina depozita zavisi od kategorizacije hotela i dužine boravka. Prilikom odjave iz hotela (check-out) depozit se vraća. Isti moze biti umanjen za individualne troškove u hotelu, ukoliko ih ima. Organizator putovanja nema uticaja na postojanje i visinu depozita u hotelu.

  .

 • VAŽNE NAPOMENE:

  • Ponuda podrazumeva trenutnu raspoloživost u sistemu. Cene avio karata i raspoloživost hotela su  podložne  promeni. Rezervaciju garantujemo tek nakon uplate akontacije.
  • Aranžmani su individualni. Putnici sami biraju datum polaska i dužinu boravka.
  • Potvrda rezervacije je najkasnije 48h od uplate ( radni dani )
  • Organizator ne snosi odgovornost za nedobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
  • Putnici su dužni proveriti validnost putnih isprava ( pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja ).
  • KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE ORGANIZATORA JE 5 RADNIH DANA PRED PUT, USLED PREBUKIRANOSTI HOTELA.U TOM SLUČAJU ORGANIZATOR JE DUŽAN DA PONUDI ALTERNATIVNI SMEŠTAJ U DRUGOM OBJEKTU ISTE KATEGORIJE I CENE.

  Viza za UAE :

  Za vizu je potrebno dostaviti skeniranu u boji (u visokoj rezoluciji) prvu stranu pasoša sa podacima i jednu fotografiju pasoškog formata u JPEG formatu. Procedura za izdavanje vize traje minimum 5 radnih dana. Imigraciona služba UAE zadržava pravo da zatraži dodatnu dokumentaciju za izdavanje vize.

   

  Organizator poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete broj 30000008879 osiguravajuće kompanije „Milenijum Osiguranje“. Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “Experience Pro Travel ” usklađeni sa YUTA standardom, ukoliko drugačije nije navedeno u programu.

   

  Cenovnik br. 5. od 08.03.2019 Licenca Ministarstva Turizma OTP 51/2018, od 26 septembra 2018.

  .

Uz ovaj cenovnik važe opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja. Turisticka agencija “ SOLE AZUR“ nastupa u svojstvu posrednika!