Jordan – Akaba – Nova godina 2020

TRAJANJE 9 DANA | 8 NOĆI
TERMIN: 29. decembar – 06. januar 2020

Biblijske priče, izgubljeni gradovi, Lawrence od Arabije samo su neke od asocijacija na Jordan, malu zemlju na Bliskom Istoku, oazu mira i jednostavnih srdačnih ljudi. Drevni “grad u steni” Petra najmanje 2500 godina stara prestonica Nabatejaca, pustinjski pejzaž Wadi Rum,nezaobilazno brdo Nebo, legendarno mesto Mojsijeve smrti, arheološka otkrića sa zapadne obale reke Jordan, samo su neke od brojnih znamenitosti kojima obiluje ova, svakako jedinstvena zemlja.  Kraljevina Jordan je danas moderna zemlja mnogobrojnih antičkih I biblijskih lokaliteta, koji uvek iznova privlače pažnju I bude interesovanje za vremena legendi, mitova, proročanstava. Prirodna blaga, Crveno i Mrtvo more obeležavaju granična područja zemlje, dok unutrašnjost obiluje starim gradovima, mestima isprepletenim arapsko-hrišćanskim uticajima.

 • CENA PO OSOBI PO PAKETU U DVOKREVETNOJ SOBI IZRAŽENA U €

  HOTELI BR. NOĆENJA USLUGA 1/2 SOBA I DETE 2-6 GOD. I DETE 6-12 GOD.
  LACOSTA HOTEL 4* AKABA 8 HB 862€ 299€ 599€
  DOPLATA ZA JEDNOKREVETNU SOBU IZNOSI 200 €
  * TREĆA ODRASLA OSOBA U DVOKREVETNOJ SOBI ISKLJUČIVO NA UPIT *

  U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO:

  • Povratni avio prevoz kompanijom Turkish Airlines (Beograd–Istanbul–Akaba-Istanbul -Beograd).

  • 8 noćenja u hotelu 4* na bazi polupansiona.

  • Transferi i autobuski prevoz prema programu.

  • Viza za Jordan.

  • Obilazak Istanbula sa organizovanim ručkom.

  • Troškovi organizacije putovanja.

  • Lokalni predstavnik na engleskom jeziku.

  • Usluge vodiča na srpskom jeziku.

  U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO:

  • Aerodromske takse u iznosu od 145eur, plaćanje u agenciji. (iznos taksi je trenutan, podložan je promeni i zavisi isključivo od avio komapnije)

  • Dinarski deo aranžmana u iznosu od 1990din po osobi.

  • Napojnice za lokalne vozače i vodiče, (uobičajene u ovom delu sveta) plaćanje vodiču na licu mesta.

  • Pića uz obroke.

  • Putno osiguranje samo za državljane Republike Srbije ili za strane državljane sa trajnim prebivalištem u Srbiji. Plaćanje u agenciji.

  • Individualni troškovi

  NAČINI PLAĆANJA:

  • PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESA NA DAN UPLATE. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Prilikom rezervacije putnik može uplatiti celokupan iznos putovanja, čime se garantuje cena.

  • Gotovinsko plaćanje40% prilikom rezervacija, ostatak 15 dana pre početka aranžmana.

  • Za uplatu u celosti važe isti uslovi kao kod gotovinskog načina plaćanja.

  • Platne  kartice:  (isti uslovi kao gotovina).

  • Preko računavirmanska uplata u roku od dva dana od izdavanja profakture.

  • NAPOMENE: Aerodromske takse i avio karte ne spadaju u mogućnost odloženog plaćanja aranžmana.

  • 1.DAN BEOGRAD – ISTANBUL

  Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla u 18.30h. Let za Istanbul kompanijom Turkish Airlines (TK 1084) u 20.25h. Sletanje u Istanbul u 00.10h po lokalnom vremenu i nastavak putovanja za Akabu.

  • 2.DAN ISTANBUL – AKABA

  Nastavak putovanja za Akabu kompanijom Turkish Airlines (TK  818) u 01.25h. Sletanje u Akabu u 03.10h po lokalnom vremenu. Po dolasku u Akabu, završetka carinskih formalnosti i preuzimanja prtljaga transfer do hotela i noćenje. Nakon doručka, slobodno vreme u Akabi za individualne aktivnosti i odmor. Večera i noćenje.

  • 3.DAN AKABA

  Doručak, slobodno vreme za istraživanje Akabe i pripreme za novogodišnju noć. Novogodišnja večera u hotelu, noćenje.

  • 4.– 8. DAN AKABA

  Nakon doručka slobodno vreme za odmor i druge aktivnosti. Mogućnost organizovanja izleta do nekih od najpoznatijih lokaliteta u Jordanu, obilazak veličanstvene Petre, vožnja po jedinstvenoj Wadi Rum pustinji, obilazak Mrtvog mora, Madabe i Planine Nebo. Večera i slobodno vreme/noćenje.

  • 9.DAN AKABA – ISTANBUL – BEOGRAD

  Noćni polazak iz hotela za aerodrom u dogovoreno vreme. Let za Istanbul kompanijom Turkish Airlines (TK 819) u 04.05h po lokalnom vremenu. Dolazak u Istanbul  u 07.40h po lokalnom vremenu. Po sletanju u Istanbul, odlazak na turu razgledanja grada sa organizovanim ručkom. Povratak na aerodrom i nastavak putovanja za Beograd, letom kopmpanije Turkish Airlines (TK 1083) u 19.50h po lokalnom vremenu. Sletanje u Beograd u 19.30h po lokalnom vremenu. Kraj programa.

  Izleti Jordan-akaba Nova godina 2020

 • Lokacija: Hotel se nalazi u samom centru Akabe. Od aerodorma King Hussein je udaljen 10 km.
  Za goste hotela je obezbeđen šatl bus koji vozi do plaže.
  Smeštaj: Hotel ima ukupno 94 sobe. Sve sobe poseduju LCD TV, mali frižider, fen, sef, telefon ,aparat za kafu i čaj.
  Sadržaj: Teretana, terasa za sunčanje, restoran, parking, menjačnica, ostava za prtljag,lift.

  NAPOMENA HOTELI : Hotel je dužan da gostu pruži samo usluge koje su naznačene na vaučeru sa kojim se gost prijavljuje pri dolasku u hotel. Deca ostvaruju popust samo u pratnji dve punoplatežne osobe. Kategoriziacije hotela su lokalne. Svi posebni troškovi (koji nisu predviđeni programom putovanja), kao i eventualne štete u hotelu plaćaju se direktno na licu mesta. U skladu sa medjunarodnim propisima hotela prijavljivanje u hotel prvog dana boravka je posle 14h, dok se poslednjeg dana boravka napušta hotel najkasnije do 10h. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima, šorcu), formalan način oblačenja. Organizator putovanja ne moze uticati na poziciju sobe i veličinu kreveta.

  Depozit: U nekim hotelima se prilikom prijave (check-in) ostavlja depozit . Novac se moze ostaviti u gotovini ili garantovati kreditnom karticom. Visina depozita zavisi od kategorizacije hotela i dužine boravka. Prilikom odjave iz hotela (check-out) depozit se vraća. Isti moze biti umanjen za individualne troškove u hotelu, ukoliko ih ima. Organizator putovanja nema uticaja na postojanje i visinu depozita u hotelu.

 • VAŽNE NAPOMENE:

  • Rezervacija je garantovana tek nakon uplate akontacije.

  • Potvrda rezervacije je najkasnije 48h od uplate (radni dani)

  • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.

  • Putnici su dužni proveriti validnost putnih isprava (pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja).

  • Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 30.

  • KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE AGENCIJE ORGANIZATORA PUTOVANJA JE 5 RADNIH DANA PRED PUT, USLED PREBUKIRANOSTI HOTELA.U TOM SLUČAJU ORGANIZATOR JE DUŽAN DA PONUDI ALTERNATIVNI SMEŠTAJ U DRUGOM OBJEKTU ISTE KATEGORIJE I CENE.

 • JORDAN je, veruje se, kraljevina Muhamedovih potomaka i kolevka mnogih civilizacija. Odigrala je značajnu ulogu  u biblijskoj istoriji sveta a današnju Kraljevinu Jordan uspešno vodi hašemitska kraljevska kuća koja brižno čuva socijalni i verski mir zemlje,  te je ona i zvanično najbezbednija zemlja Bliskog Istoka u kojoj složno i sa uvažavanjem žive pripadnici svih religija. Jordan je domovina “mozaika svih Hrišćana”, moćno-mističnog grada Petre koju s pravom zovu i “slagalica svetske kulture”, crvene pustinje Vadi Rum gde je sniman i film “Lorens od Arabije”, Mrtvog mora koji je svetskog fenomen i spa raj jer se upravo ovde prave najkvalitetniji   preparati od lekovitog blata. Svaki gost je ovde dobrodošao i to je verovatno prvi utisak koji ćete poneti iz ove divne zemlje.

  Službeno ime: Hašemitska kraljevina Jordan

  Površina: 92.300 km2 Geografski položaj: jugozapadna Azija, Bliski istok

  Broj stanovnika: oko 6.500.000 Glavni grad: Amman, oko 1.919.000 stanovnika

  Jezik: arapski je službeni jezik, koristi se engleski i francuski

  Religija: muslimani 92%, hrišćšćani 6%, ostali 2%

  Vremenska razlika: +1 sat

  Novčana jedinica: jordanski dinar (JOD), 1 USD = oko 0,70 JOD, 1 EUR = oko 0,8 JOD

  Kupovina: srebro i zlato, staklo, pamuk, satkiši i karamelizovano voće. Predmeti od drveta, gline, začini

  Odeća: preporučuje se lagana pamučna odejeća za letnje mesece i nešto toplija za letnje večeri;  toplija I odeća za kišno vreme je potrebna u periodu od decembra do aprila  Preporučuje se udobna obuća, sunčane naočare i zaštita za glavu.

  Hrana i piće: hrana je slična zemljama iz regije. U hotelima se služe međunarodna jela. Domaća jela od jagnjetine, ovčetine, pikantni namazi. Nacionalno jelo je mansaf – jelo od jagnjetine s jogurtom i pirinčem . Pije se isključivo flaširana voda. Kafa je veoma popularna, a alkohol je moguće konzumirati u hotelskim restoranima i barovima.

  Napon struje: 220V, 50Hz (nije potreban adapter)

Uz ovaj cenovnik važe opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja. Turisticka agencija “ SOLE AZUR“ nastupa u svojstvu posrednika!

Portugal – Ostrvo Madeira 2019

DESTINACIJA

PORTUGAL – OSTRVO MADEIRA

TRAJANJE

11 DANA | 10 NOĆI
TERMIN: 03.JUL-13.JUL 2019

U blizini glavnog grada Portugala, nalazi se na rajsko ostrvo, zapravo vulkanski arhipelag Madeira, koji kao da je izgubljen na pučini Atlantskog okeana… Glavni grad Madeire, ujedno i istoimene pokraine, jeste Funšal . Ime je dobio po biljci komorač.Od matice zemlje, Portugalije, udaljen je 900, od afričke obale 600, a od Kanarskih ostrva 400 kilometara. Ovaj arhipelag se sastoji od četiri ostrva: Madeira i Porto Santo su najveći, a Desertaš i Selvažens su nenaseljena. Uzdižući se kao zeleni smaragd iz plavog beskraja, ostrvo Madeira je još početkom 19. vieka probudilo radoznalost svetskih putnika, a na kraju tog veka postalo je prava destinacija za odmor.Beskrajne plantaže povrća, banana i šećerne trske protežu se unedogled.

Na stotine hiljada mirisnih cvetova donetih iz svih krajeva sveta krase parkove, botaničke bašte i kućne vrtove grada Funšala, a posetioci će se uveriti da je celo ostrvo zapravo jedan rajski vrt.

Popularnosi Madeire je doprineo i jedan od dvojice najboljih fudbalera 21.veka-Kristijano Ronaldo.U njegovom rodnom Funšalu otvoren je čak i muzej sa njegovim ličnim stvarima i brojnim trofejima, a tamo poseduje hotel i restoran.

 •                    CENA PO OSOBI PO PAKETU U DVOKREVETNOJ SOBI IZRAŽENA U €

                                   HOTELI

        USLUGA

      11  DANA /  10  NOĆI

             DOM PEDRO BAIA 4*    MACHICO

        BB

          953 eur

             FOUR VIEWS OASIS 4* CANICO

        BB

        1.025 eur

  U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO:

  • Povratni avio prevoz kompanijom Lufthansa (Beograd–Frankfurt-Madeira-Frankfurt-Beograd)
  • 10 noćenja u hotelu 4*na bazi doručka
  • Transfer aerodrom-hotel- aerodrom
  • Troškovi organizacije putovanja
  • Lokalni predstavnik na engleskom jeziku
  • Usluge vodiča na srpskom jeziku

   CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO:

  • Aerodromske takse u iznosu od 92eur, plaćanje u agenciji (iznos taksi je trenutan, podložan je promeni i zavisi isključivo od avio komapnije )
  • Putno osiguranje samo za državljane Republike Srbije ili za strane državljane sa trajnim prebivalištem u Srbiji. Plaćanje u agenciji.
  • Individualni troškovi
  • Dinarski deo aranžmana 1.990 rsd po osobi
  • Fakultativni izleti

  NAČINI PLAĆANJA:

  • PLAĆANJEJE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESA NA DAN UPLATE. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Prilikom rezervacije putnik može uplatiti celokupan iznos putovanja, čime se garantuje cena.
  • Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacija, ostatak 15 dana pre početka aranžmana.
  • Za uplatu u celosti važe isti uslovi kao kod gotovinskog načina plaćanja
  • Platne i kreditne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina, American Express (isti uslovi kao gotovina).
  • Preko računa: virmanska uplata u roku od dva dana od izdavanja profakture.

   

  Uz ovaj cenovnik važe opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja. Turisticka agencija “SOLE AZUR“ nastupa u svojstvu posrednika!

 • PROGRAM PUTOVANJA

  03.JUL

  BEOGRAD –FRANKFURT- MADEIRA

   03.JUL-13.JUL

  MADEIRA

   13.JUL

  MADEIRA-FRANKFURT-BEOGRAD

  1.DAN (03.JUL) BEOGRAD-FRANKFURT-MADEIRA

  Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla u 04:10h ujutru.Let za Fankfurt avio kompanijom Lufthansa (LH 1411 ) u 06:10h ujutru. Sletanje u Frankfurt u 08:05h ujutru po lokalnom vremenu. Nastavak putovanja za Madeiru kompanijom Lufthansa (LH 1170) u 10:15h ujutru. Sletanje na Madeiru u 13:30h po lokalnom vremenu. Transfer do hotela. Slobodno vreme za odmor i uživanje.Noćenje.

  2–10.DAN (03.JUL-13.JUL ) MADEIRA

  Slobodno vreme za razgledanje, kupanje, kupovinu, sunčanje i razne druge aktivnosti.

  11.DAN (13 JUL) MADEIRA-FRANKFURT-BEOGRAD

  Polazak iz hotela za aerodrom u dogovoreno vreme.Let za Frankfurt kompanijom Lufthansa (LH 2655) u 12:40h po lokalnom vremenu. Dolazak  u Frankfurt u 17:45h po lokalnom vremenu.Nastavak putovanja za Beograd kompanijom Lufthansa (LH 1726) u 21:05h.Sletanje u Beograd u 22:35h po lokalnom vremenu. KRAJ PROGRAMA!

   

  FAKULTATIVNI IZLETI: (cena je data na osnovu minimum 20 prijavljenih putnika )

  GRAD FUNŠAL I BOTANIČKA BAŠTA (poludnevni izlet) – 30 eur po osobi
  Poseta gradskoj pijaci gde se pored cveća mogu videti i veliki izbor ribe,povrća i egzotičnog voća. Otići ćemo i do fabrike ručnih radova, a završetak obilaska čeka nas u prekrasnom botaničkom vrtu gde se nalaze biljke sa svih strana sveta kao i razni endemski primerci, više od 2000 raznih vrsta! Za kraj šetnje Funšalom poseti ćemo jedan od vinskih podruma i degustirati poznato vino s Madeire.

  EIRA DO SERRADO-MONTE (poludnevni izlet) – 45 eur po osobi
  Poseta  Pico dos Barcelos -a gde ćete uživati u predivnom pogledu na zaliv i planinske vrhove. Vožnja kroz šume eukaliptusa i zaustavljanje na najlepšim panoramskim tačkama s pogledom na „dolinu monahinja“ Cural des Freiras, gde su se one u 16-om veku skrivale od gusara. Zaustavljanje u selu Monte, šest kilometara od centra grada, gde se u crkvici Nossa Senhora da Monte nalazi grob poslednjeg hazsburškog vladara Karla, koji je raspadom Austro-Ugarske abdicirao i otišao u azil na Madeiru, gde je i umro.

  ZAPADNA MADEIRA- PORTO MONIZ (celodnevni izlet sa uključenim ručkom) – 78eur po osobi
  Izlet započinjemo rano ujutru krećući se zapadnom obalom.Naša prva stanica je Câmara de Lobos malo ribarsko selo poznato po slikama Vinstona Čerčila.Potom odlazimo do druge najveće litice na svetu Cabo Girão do koje se prolazi kroz plantaže banana i vinograda. Napuštamo obalu i krećemo se ka severu kroz prelepu dolinu Serra De Agua.Potom dolazimo do najlepšeg dela zapadne obale gde možemo uživati u prelepim vodopadima.Odlazak u selo Porto Moniz poznatom po svojim vulkanskim bazenima od crne lave. Pauza za ručak. Nakon ručka polazak za Funšal.

  ISTOČNA MADEIRA-SANTANA (celodnevni izlet sa uključenim ručkom) – 85 eur po osobi
  Izlet počinjemo posetom sela Camacha poznato kao centar pletenja. Potom odlazimo do planine Pico do Arieiro (1810 metara), drugi najviši vrh na ostrvu gde pogled na okolne planine, vrhove i doline oduzima dah.Sa planinskog vrha spuštamo se do Ribeiro Frio čuvenim parkom prirode.Odlazak do Santane, poznate po živopisnim kućicama, gde ćemo napraviti pauzu za  ručak. Pre povratka u Funšal, posetićemo grad Machico, gde su se Portugalci prvi put iskrcali 1419 godine.

  VEČE DOMAĆE MUZIKE I FOLKLORA (večera) – 60 eur po osobi
  Večera u restoranu u Funšalu gde ćete uživati u tradiconalnom mesu sa Madeire(Espetada). Užiavaćete slušajući i gledajući jednu od najboljih folklor grupa sa Madeire.Nakon folklora, muzički bend će uživo svirati muziku šezdesetih,sedamdesetih i osamdesetih.

  PLANINARENJE (lunch paket uključen u cenu) – 54 eur po osobi
  Polazak na celodnevni izlet do “Levada”(pešačke staze) gde ćete uživati u avanturističkim aktivnostima koje nisu dostupne za obilazak automobilom.

 • OPISI HOTELA :

  DOM PEDRO BAIA 4* MACHICO https://madeira.dompedro.com/pt/

  Lokacija: Hotel se nalazi na plaži Machico. Od aerodorma je udaljen oko  10 km.
  Smeštaj: Sve sobe sadrže: WiFi,TV,sef,mini bar,klima,telefon,fen.
  Sadržaj: Otvoren bazen sa slanom vodom,dečiji bazen,teren za odbojku,golf,badminton.

  FOUR VIEWS OASIS 4* CANICO http://www.fourviewshotels.com/four-views-oasis/sobre-o-hotel/

  Lokacija: Hotel se nalzai na plaži. Od aerodorma je udaljen oko 8km.
  Smeštaj: Sve sobe sadrže: WiFi,LCD TV,klima,mini bar,fen,balkon sa stolom i stolicama. 
  Sadržaj: Dva restorana,dva bara,zatvoreni I otvoreni bazen,salon lepote,sauna jacuzzi.

  NAPOMENA HOTELI : Hotel je dužan da gostu pruži samo usluge koje su naznačene na vaučeru sa kojim se gost prijavljuje pri dolasku u hotel. Deca ostvaruju popust samo u pratnji dve punoplatežne osobe. Kategoriziacije hotela su lokalne. Svi posebni troškovi ( koji nisu predviđeni programom putovanja ), kao i eventualne štete u hotelu plaćaju se direktno na recepciji hotela. U skladu sa medjunarodnim propisima hotela prijavljivanje u hotel prvog dana boravka je posle 14h, dok se poslednjeg dana boravka napušta hotel najkasnije do 10h. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima, šorcu, formalan način oblačenja. Organizator putovanja ne moze uticati na poziciju sobe i veličinu kreveta.

  Depozit: U nekim hotelima se prilikom prijave (check-in) ostavlja depozit. Novac se moze ostaviti u gotovini ili garantovati kreditnom karticom. Visina depozita zavisi od kategorizacije hotela i dužine boravka. Prilikom odjave iz hotela (check-out) depozit se vraća. Isti moze biti umanjen za individualne troškove u hotelu, ukoliko ih ima. Organizator putovanja nema uticaja na postojanje i visinu depozita u hotelu.

 • VAŽNE NAPOMENE:

  • Aerodromske takse su podložne promenama našta agencija ne može uticati
  • U slučaju promena na tržištu roba i usluga na monetarnom tržištu, kao i u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo da u dogovoru sa prijavljenim putnicima koriguje cenu ili otkaže aranžman najkasnije pet dana pre započinjanja putovanja.
  • Zbog aktuelnih dešavanja izazvanih pojavom „migrantske krize“ mogući su problemi u realizaciji putovanja kao što su kašnjenja, zastoji, nužnost promene graničnog prelaza i zemlje tranzita našta organizator putovanja ne može imati uticaja ili predvideti prilikom kreiranja programa. U tom smislu organizator zadržava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i kvalitetne realizacije.
  • Kategorizacija hotela je lokalnog karaktera te se kvalitet hotela može razlikovati od evropskog standarda
  • Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
  • Putnici su dužni proveriti validnost putnih isprava ( pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseca nakon povratka sa putovanja ).
  • Aranžman je rađen na bazi minimum 15 punoplativih putnika

  KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE AGENCIJE  JE 5 RADNIH DANA PRED PUT, USLED PREBUKIRANOSTI HOTELA.U TOM SLUČAJU ORGANIZATOR JE DUŽAN DA PONUDI ALTERNATIVNI SMEŠTAJ U DRUGOM OBJEKTU ISTE KATEGORIJE I CENE.

  Uz ovaj cenovnik važe opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja. Turisticka agencija “SOLE AZUR“ nastupa u svojstvu posrednika!

IBEROSTAR ROYAL EL MANSOUR 5*

IBEROSTAR ROYAL EL MANSOUR 5*

LOKACIJA: Hotel je smešten na lepoj peščanoj plaži u srcu turističke zone. Od centra Mahdije udaljen je oko 2 km i povezan pešačkom stazom duž mora. Od aerodroma u Tunisu udaljen je oko 215km, a od aerodroma u Monastiru oko 50km.

HOTELSKA PONUDA: Recepcija 24h, glavni restoran, otvoreni i zatvoreni bazen, wellness i spa centar, bar na plaži, lift. Hotel za sve goste ima obezbeđen besplatan wifi. Hotel poseduje dečiji kutak. Od sportskih aktivnosti hotel ima stoni tenis, bilijar i teniski teren uz doplatu. U wellness centru se uz doplatu mogu koristiti razni tretmani ili masaže. U hotelu postoji frizer, manikir i usluga pranja rublja (uz doplatu).

SMEŠTAJ: Sve sobe poseduju kupatilo, tuš WC, klimu, balkon, TV, fen, sef (uz doplatu). Uz doplatu je moguće dobiti sobu sa pogledom na more. Hotel ima i porodičnih soba u nekima je moguće smestiti dvoje odraslih i dvoje dece, ali hotel ima i nekoliko soba gde postoji mogućnost smeštaja dvoje odraslih i troje dece.

USLUGA: All inclusive usluga je na bazi švedskog stola prema hotelskom konceptu All Inclusive usluge.

Cenovnik br.24 Tunis zima 2018-2019 7nocenja

Cenovnik br.24 Tunis zima 2018-2019 14nocenja

Cenovnik br.24 Tunis zima 2018-2019 21nocenja

Cenovnik br.24 Tunis zima 2018-2019 28 nocenja

Uz ovaj cenovnik važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja OTP  13/2010
Turisticka agencija “ SOLE AZUR“ nastupa u svojstvu posrednika!

EL MOURADI MAHDIA 5*

EL MOURADI MAHDIA 5*

LOKACIJA: Hotel je smešten uz lepu peščanu plažu u srcu turističke zone. Od centra Mahdije udaljen je oko 5km i povezan lepom pešačkom stazom uz more. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko 4 sata, od Enfide oko 1 sat i 45 minuta, a od Monastira oko 1 sat.

HOTELSKA PONUDA: U hotelu se nalazi salon lepote, spa centar, talaso centar, tursko kupatilo, sauna, teretana, poslovni centar, suvenirnica, diskoteka, ambulanta, menjačnica, prostorija za prtljag. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju: 4 restorana, 3 bara, mavarski caffe. Internet je na recepciji (uz doplatu). Usluga pranja i peglanja veša (uz doplatu). Uz 3 teniska terena, fudbalski teren, mini golf, odbojku na pesku, vodene sportove, bilijar, pikado, otvoren, zatvoren i dečiji bazen vežbanje je obezbeđeno, baš kao i animacija za decu, mini klub i mini disko.

SMEŠTAJ: Hotel ima 330 dvokrevetnih soba i 34 manja apartmana. Sobe su klimatizovane i imaju balkon ili terasu, kupatilo, telefon, fen za kosu, sat tv, mini frižider i sef.

USLUGA: All inclusive usluga je na bazi švedskog stola.

Cenovnik br.24 Tunis zima 2018-2019 7nocenja

Cenovnik br.24 Tunis zima 2018-2019 14nocenja

Cenovnik br.24 Tunis zima 2018-2019 21nocenja

Cenovnik br.24 Tunis zima 2018-2019 28 nocenja

All Inclusive koncept:

DORUČAK bife

06 : 00 –  10 : 00

glavni restoran

KASNI DORUČAK – Kontinentalni

10 : 00 – 11 : 00

Pizzeria

RUČAK

12 : 30 – 14 : 00

glavni restoran

FAST FOOD

(pizza, sendvič, hamburger,…)

11 : 00 – 12 : 30

12 : 30 – 16 : 00

16 : 00 – 18 : 00

 

Pizzeria

KAFA

10 : 00 – 12 : 00

16 : 00 – 18 : 00

 

VEČERA bife

18 : 30 – 21 : 00

glavni restoran

RESTAURANT A LA CARTE

19 : 00 – 23 : 00

 

BAR  recepcija

09 : 00 – 00 : 00

lokalna i internacionalna pića

CAFFE MAURE

15 : 00 – 23 : 00

turska kafa, čaj od mente,nargila (šiša)

DISCO

23 : 00 – 02 : 00

lokalna i internacionalna pića

PEŠKIR  uz depozit od 10 tnd u menjačnici

SEF- u sob

SPORT

 

 

Besplatno: pedalina, kajak, kanu

Jet ski, paragliding, banana…plaćaju se posebno po cenovniku na plaži

Rekviziti za: odbojku, mini golf, stoni tenis, tenis,… su kod animatora

Napomene:

 • Rani i kasni doručak su kontinentalni.
 • Molimo vas da u barovima ili kod konobara proverite koja pića nisu u okviru all inclusive koncepta.
 • Uz prethodnu rezervaciju moguće je dva puta nedeljno večerati u a la carte restoranima.
 • Za sadržaj i eventualne promene all inclusive koncepta odgovoran je isključivo hotel.

Uz ovaj cenovnik važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja OTP  13/2010
Turisticka agencija “ SOLE AZUR“ nastupa u svojstvu posrednika!

 

HOTEL PRIMASOL EL MEHDI 4*

HOTEL PRIMASOL EL MEHDI 4*-MAHDIJA

LOKACIJA:  Nalazi se u Mahdiji, izlazi na široku peščanu plažu. Ispred hotela se nalazi prostrani park. Od starog centra grada udaljen je 3km, od aerodroma u Monastiru 48km, a od aerodroma Cartage u Tunisu 215km. Hotel je odlično lociran, u neposrednoj blizini se nalaze restorani i prodavnice, a laganom šetnjom brzo se stiže i do živopisnog starog dela grada.

HOTELSKA PONUDA: Glavni restoran sa velikom terasom, snek bar pored bazena, kafe, a la carte restoran, spa&wellnes centar, tursko kupatilo, masaža, fintes centar, otvoreni i zatvoreni bazen, manji akva park,  sauna, sto za bilijar, teren za tenis, stoni tenis, mini golf, aerobik, odbojka na plaži, razni sportovi na plaži. Gostima je na raspolaganju room service, prodavnice, usluge doktora, usluge salona lepote. Najmladjim gostima je na raspolaganju dečije igralište. Wi-fi je dostupan na javnim površinama i besplatan je.

SMEŠTAJ: 389 standardnih soba mogu biti sa pogledom na vrt ili na more, u njma je moguć smeštaj dve odrasle osobe i jednog deteta do 12 godina ili tri odrasle osobe, a tu su  i porodične sobe za dvoje odraslih i dvoje dece do 12 godina. Sve sobe su klimatizovane, poseduju terasu ili balkon, kupatilo s tušem ili kadom, sef u sobi, satelitsku TV.

USLUGA: All inclusive plus  – sve uključeno, prema hotelskim pravilima.

Cenovnik br.24 Tunis zima 2018-2019 7nocenja

Cenovnik br.24 Tunis zima 2018-2019 14nocenja

Cenovnik br.24 Tunis zima 2018-2019 21nocenja

Cenovnik br.24 Tunis zima 2018-2019 28 nocenja

Uz ovaj cenovnik važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja OTP  13/2010
Turisticka agencija “ SOLE AZUR“ nastupa u svojstvu posrednika!

Dubai – 28.06.2019. – 28.10.2019.

UJEDINjENI ARAPSKI EMIRATI

TRAJANJE

4 / 6 / 7 NOĆI

28.06.2019. – 28.10.2019.

DUBAI

Poludnevni izlet “Dubai city tour” uključen u cenu

Dubai je jedan od najvećih emirata u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Glavni grad ovog emirata se takođe zove Dubai i u njemu živi oko 1.241.000stanovnika. Dubai je pored Abu Dabija najveća teritorija u emiratima. Dubai i Abu Dabi su jedina dva emirata koja još uvek imaju pravo veta kada je u pitanju nacionalana sigurnost. Dubai se prvi put spominje 1095, a najstarije naselje potiče iz 1799. Poznat je u svetu kao jedna od najatraktivnijihturističkih destinacija.

Dubai se nalazi u Ujedinjenim Arapskim emiratima i smešten je na obali Persijskog zaliva. Nadmorska visina mu je 16 m. Emirat Dubai se graniči sa emiratima: Abu Dabi na jugu, Šardžahom na severoistoku i sultanatom Oman na jugoistoku. Hata, mala enklava ovog emirata je okružena sa tri strane sultanatom Oman i emiratima Ajman i Ras Al Khaimah. Persijski zaliv čini zapadnu obalu emirata. Dubai zazuzima površinu od 4.114 km² što predstavlja značajno povećanje zemljišta u odnosu na početnih 3.880 km². Razlika u površini dobijena je zahvaljujući otimanju zemljišta od mora i vađenju peska sa morskog dna.

 • CENA JE PO OSOBI PO PAKETU IZRAŽENA U EVRIMA

  Hotel

  Noćenje sa doručkom

  5 dana /

  4 noći

  7 dana /

  6 noći

  8 dana /

  7 noći

  Landmark Plaza Baniyas 4*
  Deira – Dubai

  1/2 standard soba

  346€

  393€

  432€

  1/1 standard soba

  440€

  570€

  599€

  Treća odrasla osoba

  346€

  393€

  432€

  I dete 2 – 6 god.

  200€

  200€

  200€

  Omega hotel 4*

  Bur Dubai

  1/2 standard soba

  346€

  428€

  448€

  1/1 standard soba

  440€

  589€

  647€

  Treća odrasla osoba

  346€

  428€

  448€

  I dete 2 – 6 god.

  200€

  200€

  200€

  Casells Al Barsha 4*

  Al Barsha – Dubai

  1/2 standard soba

  364€

  442€

  457€

  1/1 standard soba

  487€

  612€

  669€

  Treća odrasla osoba

  364€

  442€

  457€

  I dete 2 – 6 god.

  200€

  200€

  200€

  Elite Byblos 5*

  Al Barsha – Dubai

  1/2 standard soba

  395€

  478€

  515€

  1/1 standard soba

  539€

  705€

  750€

  I dete 2 – 6 god.

  200€

  200€

  200€

  Hawthron Suites by Wyndham 4+*

  Jumeirah Beach – Dubai

  1/2 standard soba

  421€

  499€

  548€

  1/1 standard soba

  589€

  768€

  869€

  Treća odrasla osoba

  421€

  499€

  548€

  I dete 2 – 6 god.

  200€

  200€

  200€

  NAPOMENE

  – polasci na 4 noći su petkom.

  – polasci na 6 noći su petkom.

  – polasci na 7 noći su utorkom i petkom.

  Cene su važeće za putovanja u periodu 28.06.2019. – 28.10.2019.

  U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO:

  • Povratni avio prevoz ( Beograd – Sharjah – Beograd ) sa avio kompanijom Air Arabia
  • Hotel sa izabranom uslugom
  • Transferi aerodrom – hotel – aeorodrom
  • Poludnevni izlet “Dubai city tour”
  • Troškovi organizacije putovanja
  • Lokalni predstavnik na engleskom jeziku

   

  U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO:

  • Putno osiguranje samo za državljane Republike Srbije ili za strane državljane sa trajnim prebivalištem u Srbiji.Plaćanje u agenciji.
  • Aerodromske takse u iznosu od 75eur. Uplata u dinarskoj protivvrednosti prilikom uplate aranžmana, plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine. Iznos taksi je podložan promeni i zavisi isključivo od avio kompanije.
  • Deca 0 – 2 godine plaćaju 75eur.
  • Hrana i piće na letovima avio kompanije Air Arabia.
  • Troškovi pribavljanja vize u iznosu od 75eur.
  • Boravišna taksa, plaća se na licu mesta i po sobi dnevno iznosi: hoteli 3* – 10 dirhama (oko 2,5 evra); hoteli 4* – 15 dirhama (oko 3,5 evra); hoteli 5* – 20 dirhama (oko 4,5 evra).
  • Individualni troškovi i fakultativni izleti

   

  USLOVI OTKAZA :

  • Avio karte bez povraćaja ( non refundable ) , hotelski  smeštaj  storno troškovi:  do 30 dana pre polaska 100 % iznosa zadržava agencija  , 60 dana pre polaska 25% zadržava agencija.

   

  NAČIN PLAĆANJA

  • PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU RAIFFEISEN BANKE NA DAN UPLATE. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Prilikom rezervacije putnik može uplatiti celokupan iznos putovanja, čime se garantuje cena.
  • Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacija, ostatak 15 dana pre početka aranžmana.
  • Za uplatu u celosti važe isti uslovi kao kod gotovinskog načina plaćanja.
  • Preko računa: virmanska uplata u roku od dva dana od izdavanja profakture.

  .

 • PROGRAM PUTOVANJA

  1. DAN

  BEOGRAD – SHAJRAH – DUBAI

  2.-7.DAN

  DUBAI

  POSLEDNJI DAN

  DUBAI – SHARJAH – BEOGRAD

  1. DAN: BEOGRAD – SHARJAH – DUBAI

  Dolazak na aerodrom Nikola Tesla dva sata pre leta. Let za Šardžu, direktan let avio kompanijom Air Arabia. Po dolasku, transfer do izabranog hotela. Smeštaj i slobodno vreme. Noćenje.

   

  1. – 4./6. /7. DAN: DUBAI

  Slobodni dani za individualne aktivnosti i razgledanja. Mogućnost fakultativnih izleta u dogovoru sa lokalnim predstavnikom ( obilazak Abu Dhabi-a, pustinjski safari, obilazak čuvenih šoping molova, obilazak najviše zgrade na svetu Burj Khalife, uživanje uz čuvenu Dubai fontanu, obilazak Nove Medine, poseta zlatnom suku, krstarenja…)

   

                 5./7./8. DAN DUBAI – SHARJAH – BEOGRAD

  Poslednji dan, u dogovoreno vreme  transfer na aerodrom Sharjah  i let za Beograd direktnim letom Air Arabia. KRAJ PROGRAMA.

  .

 • OPISI HOTELA:

  Landmark Plaza Baniyas 4 Deira https://www.landmarkhotels.com/en/

  Lokacija Hotel Landmark Plaza se nalazi u četvrti Deira u Dubaiju i ima pogled na Trg Al Naser. Od hotela Landmark Plaza se taksijem za 10 minuta vožnje može stići do tržnog centra Deira City Centre. Zaliv Dubai Krik je udaljen manje od 1 km.

  Smeštaj: Na raspolaganju su klimatizovane sobe opremljene TV-om sa satelitskim kanalima Smeštajne jedinice sadrže sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. Sobe imaju drveni nameštaj i razne i mini-bara.

  Sadržaj: U hotelu Plaza se u jutarnjim časovima služi doručak na bazi švedskog stola. Restoran Shamiana nudi jela internacionalne kuhinje. Kafe Al Sadeeq radi non-stop i nudi razne vrste laganih obroka i osveženja. Foaje u atrijumu hotela ima tržni centar sa 50 različitih prodavnica.

  Hotel Omega Dubai 4* https://www.omegahotel.net/

  Lokacija: Hotel Omega Dubai nalazi se u Dubaiju, na 2,8 km od Velike džamije. Pijaca tekstila (Textile Souk) je udaljena 2,9 km od objekta, a Dubai ram (Dubai Frame) na 3,4 km. Svetski trgovinski centar u Dubaiju (Dubai World Trade Centre) nalazi se na 4,3 km od objekta. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Dubai, udaljen 10 km.

  Smeštaj: Hotel poseduje klimatizovane sobe sa sopstvenim kupatilom. Sve hotelske sobe imaju prostor za sedenje i flat-screen TV sa kablovskim kanalima. Smeštajne jedinice sadrže i frižider. U okviru smeštaja dostupna je i sauna.

  Sadržaj: U hotelu se svakog jutra služi kontinentalni doručak. Objekat Omega Hotel Dubai nudi i restoran u kom se služe jela internacionalne kuhinje. U okviru hotela se nalazi i vrt. Gosti mogu da iznajme automobil i da istražuju okolinu. Takođe mogu da koriste poslovni centar.

  Cassells Al Barsha 4 Al Barsha https://www.cassellsalbarshahotel.com/

  Lokacija:Nalazi se u srcu novog Dubaija u poslovnom delu grada Al Barsha u neposrednoj blizini ulice Sheikh Zaid Road i na oko 3 km od šoping centra The Mall of Emirates i Ski Dubaia. Velika prednost ovog hotela je što je pored metro stanice koja i ostale delove grada čini lako pristupačnim.

  Smeštaj: Sobe poseduju moderno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu, sef, direktnu telefonsku liniju, mini-bar, satelitski LCD TV, klimu, aparat za kafu i čaj, bežični internet.

  Sadržaj: Pored glavnog restorana u kojem se služi doručak na bazi švedskog stola poseduje i nekoliko restorana i barova. Od dodatnih sadržaja tu su otvoreni bazen, spa centar, sauna, đakuzi, sobe za masažu, teretana… Jednom dnevno obezbeđen je transfer do uređene gradske plaže Džumeira Bič Park, koja je opremljena sa ležaljkama i suncobranima. Ulaz na plažu, ležaljke i suncobrani se plaćaju. Ponedeljkom je na ovoj plaži dan poznat kao ladies day i tada ovaj autobus voži na otvorenu gradsku plažu.

  Elite Byblos Hotel (ex. Coral Al Barsha)5* Al Barsha https://www.auris-hotels.com/en

  Lokacija: Hotel je smešten u srcu četvrti Al Barša, na oko 2 km od tržnog centra Mall of the Emirates. Čuveni tržni centar Dubai Mall udaljen 15 km.

  Smeštaj: Prostrane, klimatizovane sobe i suite jedinice u hotelu Elite Byblos imaju prostor za sedenje sa flat-screen TV-om, kupatilo sa bademantilima i fenom za kosu, deluks posteljinu i jastuke.

  Sadržaj: U ponudi ima bazen na otvorenom i fitnes centar. Besplatan WiFi je dostupan u svim sobama i zajedničkim prostorijama. U restoranu Al Nafoora pripremaju se raznovrsna internacionalna i arapska jela sa menija ili na bazi švedskog stola, dok se u kafeu Bazerkan služe lagani obroci i peciva. Posluga u sobi je dostupna non-stop. U šiša salonu u ponudi su nargile sa raznovrsnim ukusima. Turističke informacije možete dobiti na recepciji koja radi non-stop i nudi ostavu za prtljag.

  Hawthorn Suites By Wyndham 4*+  https://hawthornsuitesdubai.com/en/

  Lokacija:

  Hotel se nalazi u modernom i popularnom delu grada Dubai Marina, 400m je udaljen od plaže i 38km od aerodroma.

  Smeštaj:

  Standardne sobe sadrže kupatilo, fen, TV, telefon, internet, sef, klimu, aparat za kafu i čaj, bade mantil i papuče.

  Sadržaj:

  Hotel sadrži, bar, restoran, parking, menjačnicu, teretanu, bazen, spa centar.

  NAPOMENA HOTELI :

  Hotel je dužan da gostu pruži samo usluge koje su naznačene na vaučeru sa kojim se gost prijavljuje pri dolasku u hotel. Deca ostvaruju popust samo u pratnji dve punoplatežne osobe. Kategoriziacije hotela su lokalne. Svi posebni troškovi ( koji nisu predviđeni programom putovanja ), kao i eventualne štete u hotelu plaćaju se direktno na recepciji hotela. U skladu sa medjunarodnim propisima hotela prijavljivanje u hotel prvog dana boravka je posle 14h, dok se poslednjeg dana boravka napušta hotel najkasnije do 10h. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima, šorcu, formalan način oblačenja. Organizator putovanja ne moze uticati na poziciju sobe i veličinu kreveta.

  Depozit: U nekim hotelima se prilikom prijave (check-in) ostavlja depozit . Novac se moze ostaviti u gotovini ili garantovati kreditnom karticom. Visina depozita zavisi od kategorizacije hotela i dužine boravka. Prilikom odjave iz hotela (check-out) depozit se vraća. Isti moze biti umanjen za individualne troškove u hotelu, ukoliko ih ima. Organizator putovanja nema uticaja na postojanje i visinu depozita u hotelu.

  .

 • VAŽNE NAPOMENE:

  • Ponuda podrazumeva trenutnu raspoloživost u sistemu. Cene avio karata i raspoloživost hotela su  podložne  promeni. Rezervaciju garantujemo tek nakon uplate akontacije.
  • Aranžmani su individualni. Putnici sami biraju datum polaska i dužinu boravka.
  • Potvrda rezervacije je najkasnije 48h od uplate ( radni dani )
  • Organizator ne snosi odgovornost za nedobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
  • Putnici su dužni proveriti validnost putnih isprava ( pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja ).
  • KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE ORGANIZATORA JE 5 RADNIH DANA PRED PUT, USLED PREBUKIRANOSTI HOTELA.U TOM SLUČAJU ORGANIZATOR JE DUŽAN DA PONUDI ALTERNATIVNI SMEŠTAJ U DRUGOM OBJEKTU ISTE KATEGORIJE I CENE.

  Viza za UAE :

  Za vizu je potrebno dostaviti skeniranu u boji (u visokoj rezoluciji) prvu stranu pasoša sa podacima i jednu fotografiju pasoškog formata u JPEG formatu. Procedura za izdavanje vize traje minimum 5 radnih dana. Imigraciona služba UAE zadržava pravo da zatraži dodatnu dokumentaciju za izdavanje vize.

   

  Organizator poseduje garanciju putovanja za slučaj insolventnosti i naknade štete broj 30000008879 osiguravajuće kompanije „Milenijum Osiguranje“. Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “Experience Pro Travel ” usklađeni sa YUTA standardom, ukoliko drugačije nije navedeno u programu.

   

  Cenovnik br. 5. od 08.03.2019 Licenca Ministarstva Turizma OTP 51/2018, od 26 septembra 2018.

  .

Uz ovaj cenovnik važe opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja. Turisticka agencija “ SOLE AZUR“ nastupa u svojstvu posrednika!

MALDIVI – FURAVERI ISLAND RESORT & SPA KLUB

MALDIVI – FURAVERI ISLAND RESORT & SPA KLUB

TRAJANJE

INDIVIDUALNO TOKOM CELE GODINE

 

 •          TIP SMEŠTAJA

   USLUGA

    01/03/2019-15/04/2019

    16/04/2019-31/10/2019

  GARDEN VILLA

     BB

                    211 €

                   199€

  BEACH VILLA

     BB

                    275 €

                   260 €

  WATER VILLA

     BB

                    385 €

                   343€

  BEACH POOL VILLA

     BB

                    415 €

                   379€

  DHONI POOL VIULLA

     BB

                    459€

                   426 €

  TWO BEDROOM

  WATER SUITE WITH POOL

     BB

                   1.375€

                  1.100 €

  U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO :

  • Smeštaj u izabranom tipu sobe na bazi doručka
  • Troškovi organizacije putovanja

  U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO :

  • Avio karta Beograd – Maldivi- Beograd ( cena od 660 € po osobi )
  • Dopata za polupansion 55 € po osobi po noći
  • Doplata za pun pansion 95 € po osobi po noći
  • Povratni transfer hidroavionom 490€ po osobi
  • Boravišne takse 6 € dnevno po osobi
  • Putno osiguranje samo za državljane Republike Srbije ili za strane državljane sa trajnim prebivalištem u Srbiji.Plaćanje u agenciji.
  • Individualni troškovi

  NAČIN PLAĆANJA

  • PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU RAIFFEISEN BANKE NA DAN UPLATE. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Prilikom rezervacije putnik može uplatiti celokupan iznos putovanja, čime se garantuje cena.
  • Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacija, ostatak 15 dana pre početka aranžmana.
  • Za uplatu u celosti važe isti uslovi kao kod gotovinskog načina plaćanja.
  • Preko računa: virmanska uplata u roku od dva dana od izdavanja profakture.
  • NAPOMENE: Aerodromske takse i avio karte ne spadaju u mogućnost odloženog plaćanja aranžmana.

  USLOVI OTKAZA :

  Avio karte bez povracaja ( non refundable ) ,  hotelski  smestaj  storno troskovi:  do 30 dana pre polaska 100 % iznosa zadržava agencija  , 60 dana pre polaska 25% zadržava agencija.

   

  .

 • PROGRAM PUTOVANJA

  PRVI DAN

  MALDIVI

  POSLEDNJI  DAN

  MALDIVI

  1.DAN MALDIVI

  Dolazak u hotel. Smeštaj u određeni tip sobe prema uplaćenoj rezervaciji.

  2.DAN – PRETPOSLEDNJI DAN MALDIVI

  Boravak na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme.

  POSLEDNJI DAN MALDIVI

  Doručak. Odjava iz hotela.

  .

 • PAKETI VENČANJA U HOTELU FURAVERI ISLAND RESORT & SPA

   

  EXCHANGE OF VOWS WEDDING PACKAGE –  815 € ZA PAR

   

  UKLJUČENO:

  • FRIZURA I ŠMINKA ZA MLADU
  • BIDERMAJER
  • SVADBENA TORTA
  • ŠAMPANJAC NAKON CEREMONIJE
  • DORUČAK U SOBI NAREDNO JUTRO
  • SERTIFIKAT

   

  OPCIONO:

  ROMANTIČNA VEČERA FURAVERI

  Večera poslužena na terasi vile – 560 € po paru ( 5 vrsta jela )

  Večera poslužena na plaži Furaveri hotela- 790 € po paru ( 5 vrsta  jela )

   

   

  ROMANTIC INFINITY WEDDING PACKAGE-1.169 € PO PARU

   

  UKLJUČENO:

  • 60MIN.AROMA TERAPIJA -MASAŽA ZA PAR
  • FRIZURA I ŠMINKA ZA MLADU
  • BIDERMAJER
  • DEKORIASN DEO ZA VENČANJE
  • LATICE CVEĆA
  • SVADBENA TORTA
  • ŠAMPANJAC NAKON CEREMONIJE
  • ROMATIČNA VEČERA ( UKLJUČENA BOCA VODE I BOCA
  • BELOG ILI CRNOG VINA )
  • POKLON DOMAĆINA
  • DORUČAK U SOBI NAREDNO JUTRO
  • SERTIFIKAT

  MALDIVIAN SUNSET WEDDING PACKAGE -1.523 € PO PARU

   

  UKLJUČENO:

  • 75MIN.AROMA TERAPIJA -MASAŽA ZA PAR
  • FRIZURA I ŠMINKA ZA MLADU
  • DOKIRASN DEO ZA VENČANJE
  • LATICE CVEĆA
  • TRADICIONALNI BODUBERU PERFORMANS( MALDIVSKI

  BUBNJARI I PLESAČI )

  • SVADBENA TORTA
  • ŠAMPANJAC NAKON CEREMONIJE
  • ROMANTIČNA VEČERA UZ SVEĆE ( UKLJUČENA BOCA VODE
  • I BOCA BELOG ILI CRNOG VINA )
  • POKLON DOMAĆINA
  • DORUČAK U SOBI NAREDNO JUTRO
  • SERTIFIKAT

   

  UKLJUČENO:

  • KORPA SEZONSKOG VOĆA U SOBI PO DOLASKU
  • 90MIN.AROMA TERAPIJA -MASAŽA ZA PAR
  • BOCA PENUŠAVOG VINA
  • FRIZURA I ŠMINKA ZA MLADU
  • MANIKIR I PEDIKIR ZA MLADU
  • BIDERMAJER
  • DEKORIASN DEO ZA VENČANJE
  • LATICE CVEĆA
  • ROMANTIČNA VEČERA UZ SVEĆE ( UKLJUČENA BOCA VODE
  • I BOCA BELOG ILI CRNOG VINA )
  • SVADBENA TORTA
  • ŠAMPANJAC NAKON CEREMONIJE
  • POKLON DOMAĆINA
  • ROMANTIČNO KRSTARENJE ( DHONI ) SA ŠAMPANJCEM I VOĆEM
  • DORUČAK U SOBI NAREDNO JUTRO
  • SERTIFIKAT

   

  OPCIONO ZA SVE PAKETE:

  FOTOGRAF -890 € ( CD 21 FOTOGRAFIJA )

  VIDEO-1.005 € ( DVD SNIMAK VENČANJA )

  .

 • OPISI HOTELA :

  FURAVERI ISLAND RESORT & SPA- https://furaveri.com/

  Rizort se nalazi u egzotičnom atolu Raa na sopstvenoj plaži.U okolini možete uživati u raznovrsnim aktivnostima, uključujući gnjuranje,ronjenje, jedrenje katamaranom, vožnju kajakom i jedrenje na dasci. Dečji klub nudi klimatizovani prostor sa pažljivo izabranim igračkama, velikim igralištem sa peskom, kućicom za igru, toboganom i njihalicama na opruzi. Izvrsna jela japanske kuhinje u restoranu Teppanyaki na plaži priprema pred vama kuvar, koji će vas u isto vreme i zabaviti.

  Hotel poseduje ukupno 107 soba i sve poseduju besplatan Wi-Fi i klimu.

  .

 • VAŽNE NAPOMENE:

  Ponuda podrazumeva trenutnu raspoloživost u sistemu. Cene avio karata  i raspoloživost hotela su  podložne  promeni. Rezervaciju garantujemo tek nakon uplate akontacije. Potvrda rezervacije je najkasnije 48h od uplate ( radni dani )  Aranžmani su individualni. Putnici sami biraju datum polaska i dužinu boravka. Hotel je dužan da gostu pruži samo usluge koje su naznačene na vaučeru sa kojim se gost prijavljuje pri dolasku u hotel. Deca ostvaruju popust samo u pratnji dve punoplatežne osobe. Kategoriziacije hotela su lokalne. Svi posebni troškovi ( koji nisu predviđeni programom putovanja ), kao i eventualne štete u hotelu plaćaju se direktno na recepciji hotela. U skladu sa medjunarodnim propisima hotela prijavljivanje u hotel prvog dana boravka je posle 14h, dok se poslednjeg dana boravka napušta hotel najkasnije do 10h. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima, šorcu, formalan način oblačenja. Organizator putovanja ne moze uticati na poziciju sobe i veličinu kreveta.

  Depozit: U nekim hotelima se prilikom prijave (check-in) ostavlja depozit . Novac se moze ostaviti u gotovini ili garantovati kreditnom karticom. Visina depozita zavisi od kategorizacije hotela i dužine boravka. Prilikom odjave iz hotela (check-out) depozit se vraća. Isti moze biti umanjen za individualne troškove u hotelu, ukoliko ih ima. Organizator putovanja nema uticaja na postojanje i visinu depozita u hotelu.

  Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.

  Putnici su dužni proveriti validnost putnih isprava ( pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja ).

  KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE ORGANIZATORA JE 5 RADNIH DANA PRED PUT, USLED PREBUKIRANOSTI HOTELA.U TOM SLUČAJU ORGANIZATOR JE DUŽAN DA PONUDI ALTERNATIVNI SMEŠTAJ U DRUGOM OBJEKTU ISTE KATEGORIJE I CENE.

  .

Uz ovaj cenovnik važe opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja. Turisticka agencija “ SOLE AZUR“ nastupa u svojstvu posrednika!

 

 

 

ONE RESORT EL MANSOUR 4*

ONE RESORT EL MANSOUR 4* (ex Vincci El Mansour)

LOKACIJA: Hotel se nalazi u Mahdiji, 3,5 km od centra Mahdije sa sopstvenim delom plaže i povezan pešačkom stazom duž mora. Hotel je od aerodroma u Tunisu udaljen oko 215km, a od aerodroma u Monastiru oko 50km.

HOTELSKA PONUDA: Recepcjija 24h, glavni restoran, a la carte restorani, lobi bar sa terasom, otvoreni i zatvoreni bazen, dečiji bazen, terasa, mini klub za decu. Spa centar. Besplatan wifi u lobiju je obezbeđen za sve goste hotela. U spa centru uz doplatu se mogu dobiti razni kozmetički tretmani i masaže.

SMEŠTAJ: Sve sobe poseduju centralnu klimu, kupatilo, telefon, fen, sat TV, balkon ili terasu, sef u sobi.

USLUGA: All Inclusive je na bazi švedskog stola.

Cenovnik br.24 Tunis zima 2018-2019 7nocenja

Cenovnik br.24 Tunis zima 2018-2019 14nocenja

Cenovnik br.24 Tunis zima 2018-2019 21nocenja

Cenovnik br.24 Tunis zima 2018-2019 28 nocenja

Uz ovaj cenovnik važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja OTP  13/2010
Turisticka agencija “ SOLE AZUR“ nastupa u svojstvu posrednika!

LTI MAHDIA BEACH 4*

LTI MAHDIA BEACH 4* – Mahdia

LOKACIJA: Hotel LTI Mahdia Beach se nalazi u Mahdiji, na manje od 40 km od aerodroma Monastir i 81 km od aerodroma Enfida. Smešten je na predivnoj hotelskoj plaži sa finim peskom u turističkom delu Mahdije.

HOTELSKA PONUDA: Sagrađen je u stilu tradicionalne tunižanske arhitekture, a u ponudi ima recepciju koja radi 24 sata, ostavu za prtljag, menjačnicu, uslugu pranja i peglanja veša, prodavnice u hotelu, suvenirnicu, lift, sefovi na recepciji (dodatno se plaća), ogroman otvoreni bazen, dečiji bazen, zatvoreni bazen koji se greje u zimskom periodu, spa i velnes sadržaje, masaže, parno i tursko kupatilo (uz doplatu) kozmezički i frizerski salon, pedikir i manikir, besplatne suncobrane i ležaljke na plaži, peškire za bazen ili plažu uz depozit, vodeni tobogani, akvapark, večernja animacija, dečiji klub i igraonica, karaoke, pikado, mini golf, bilijar, boćanje, teren za tenis, fudbal, streljaštvo, odbojku na plaži, vodeni sportovi koji se ne naplaćuju kao što je jedrenje, pedalina, kajak. Besplatan bežični internet je dostupan na javnim mestima. Pored toga nudi 4 tematska restorana, restoran Sofra u kojem se služe jela tunižanske kuhinje, restoran La Tienda koji nudi jela španske kuhinje, restoran La Cascatta sa jelima italijanske kuhinje, snek bar i još 4 bara.

SMESTAJ: Hotel ima 463 sobe iz kojih se pruža pogled na vrt ili more. Sobe su prostrane, udobne sa balkonima ili terasama koje se pružaju celom dužinom sobe. Sobe su opremljene sat TV-om, klimom, mini frižiderom, telefonom, kupatilom sa fenom za kosu, sefom (dodatno se plaća 2 tunižanska dinara dnevno).

USLUGA: All Inclusive je na bazi švedskog stola.

Cenovnik br.24 Tunis zima 2018-2019 7nocenja

Cenovnik br.24 Tunis zima 2018-2019 14nocenja

Cenovnik br.24 Tunis zima 2018-2019 21nocenja

Cenovnik br.24 Tunis zima 2018-2019 28 nocenja

Uz ovaj cenovnik važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja OTP  13/2010
Turisticka agencija “ SOLE AZUR“ nastupa u svojstvu posrednika!

 

EL MOURADI CAP MAHDIA 3*

EL MOURADI CAP MAHDIA 3*

LOKACIJA: Hotel se nalazi u srcu turističke zone, smešten je uz more na lepoj plaži od belog peska. Jedno je od najboljih mesta za odmor i opuštanje u ovoj turističkoj zoni i zahvaljujući jednostavnoj mavarskoj arhitelkturi. Udaljen je oko 4 km od centra Mahdije. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko 4 sata, od Enfide oko 1 sat i 45 minuta, a od Monastira oko 1 sat.

HOTELSKA PONUDA: Hotel sadrži salon lepote, tursko kupatilo, poslovni centar, suvenirnicu, diskoteku, ambulantu, menjačnicu, prostoriju za prtljag, sef na recepciji (uz doplatu), Wi-fi u predvorju. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju: 2 restorana, 2 bara, mavarski caffe, pizzeria. Otvoren bazen, dečiji bazen, 5 teniskih terena, višenamenski sportski teren, mini golf, centar za jahanje, odbojka na pesku, stoni tenis, bilijar, pikado. Animacija za decu, mini klub za decu, mini disko.

SMEŠTAJ: Hotel ima 226 dvokrevetnih i 37 trokrevetnih komforno i moderno uređenih soba. Sobe su klimatizovane, sa kupatilom, telefonom, sat tv (daljinski uz depozit). Većina ima balkon/terasu.

USLUGA: All inclusive usluga je na bazi švedskog stola.

Cenovnik br.24 Tunis zima 2018-2019 7nocenja

Cenovnik br.24 Tunis zima 2018-2019 14nocenja

Cenovnik br.24 Tunis zima 2018-2019 21nocenja

Cenovnik br.24 Tunis zima 2018-2019 28 nocenja

All Inclusive koncept:

DORUČAK

06 : 00 – 10 : 00

glavni restoran

KASNI DORUČAK

10 : 00 – 11 : 00

glavni bar

RUČAK

12 : 30 – 14 : 00

glavni restoran

VEČERA

18 : 30 – 21 : 00

glavni restoran

KASNA VEČERA

22:00 – 00:00

glavni restoran

FAST FOOD

12 : 00 – 18: 00

snack bar

 

GLAVNI BAR

09 : 00 – 00 : 00

voda, čaj, kafa, sokovi i alkoholna pića

CAFE MAURE

15 : 00 -­ 23 : 00

turska kafa, čaj od mente, voda

RESTORAN A LA CARTE

18 : 30 – 21: 00

meni po izboru

DISKOTEKA

23 : 00 – 02 : 00

pića se plaćaju

 

v  SEF – nalazi se na recepciji, upotreba se plaća 2.5 DT dnevno.

v  PEŠKIR za bazen i plažu – uz depozit od 10 DT.

v  DUŠECI ZA LEŽALJKE – upotreba se plaća 2 DT dnevno.

v  BEŽIČNI INTERNET – dostupan je u lobiju; upotreba je besplatna.

v  FLAŠIRANA VODA – plaća se 3 DT.

 

SPORT

 • Nemotorizovani sportovi na plaži su besplatni.
 • Ostale aktivnosti plaćaju se posebno po cenovniku istaknutom na plaži.
 • Za korišćenje terena i rekvizita za sportove u hotelu potrebno je raspitati se na recepciji ili kod animatora.

Napomene:

 • Kasni doručak je kontinentalni.
 • Molimo Vas da u barovima ili kod konobara proverite koja pića nisu u okviru all inclusive koncepta.
 • Uz prethodnu rezervaciju moguće je večerati jednom u a la carte restoranu.
 • Za sadržaj i eventualne promene all inclusive koncepta odgovoran je isključivo hotel.

 

Uz ovaj cenovnik važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja OTP  13/2010
Turisticka agencija “ SOLE AZUR“ nastupa u svojstvu posrednika!

MOVENPICK RESORT AND MARINE SPA 5*

MOVENPICK RESORT AND MARINE SPA 5*

LOKACIJA: Nalazi se u samom centru grada, na plaži, nadomak medine, glavnih trgovačkih ulica i korniša – popločanog šetališta kraj mora. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko 2 sata, od Enfide oko 40 minuta, a od Monastira oko 25 minuta.

HOTELSKA PONUDA: Hotel ima 4 bara i 6 restorana u zgradi, na plaži i oko bazena, zatvoreni bazen u okviru Marine Spa centra, jedan otvoreni bazen s morskom i dva sa slatkom vodom. Menjačnica, ambulanta, prostorija za prtljag. Usluga pranja i peglanja veša (uz doplatu).

SOBE: Hotel sadrži 588 soba, 36 luksuznih i jedan predsednički apartman. Sve sobe su opremljene LCD ekranom sa kablovskim i satelitskim programima, individualnom klimatizacijom, direktnom telefonskom linijom sa elektronskom sekretaricom, internet priključkom, sefom, aparatima za čaj i kafu, kao i mini-barom.

USLUGA: All inclusive usluga je na bazi švedskog stola.

SPORT I ZABAVA: Veliki izbor sportova od odbojke do vožnje džet-ski-a i letenja padobranom.

Cenovnik br.24 Tunis zima 2018-2019 7nocenja

Cenovnik br.24 Tunis zima 2018-2019 14nocenja

Cenovnik br.24 Tunis zima 2018-2019 21nocenja

Cenovnik br.24 Tunis zima 2018-2019 28 nocenja

Uz ovaj cenovnik važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja OTP  13/2010
Turisticka agencija “ SOLE AZUR“ nastupa u svojstvu posrednika!

 

JAZ TOUR KHALEF 5*

JAZ TOUR KHALEF 5* – Soussea

LOKACIJA: Ovaj prostrani hotel nalazi se na samom ulazu u grad Sus. Izlazi na sopstvenu peščanu plažu. U blizini se nalaze noćni klub, prodavnice, restorani. Medina u Susu udaljena je 5 km, aerodrom u gradu Tunis 150km, a aerodrom u Monastiru 20km.

HOTELSKA PONUDA: Glavni resotran, restoran na plaži, snek restoran pored bazena, a la carte restoran „ L’oliveraie“, bar u lobiju, pored bazena, na plaži, 2 otvorena bazena sa slanom vodom, akva park sa 6 tobogana, dečiji bazen, dečije igralište, teniski teren, aerobik, akva džim. Gosti se mogu opustiti u dobro opremljenom spa centru sa saunom, parnim kupatilom ili džakuzijem, kao i u zatvorenom bazenu tokom zimskog perioda.

SMEŠTAJ: Od ukupno 520 soba, 471 je standardna, 25 je porodičnih, 10 su junior suite, a 14 prestiž suite. Sve sobe su klimatizovane, sa balkonom ili terasom, imaju mini bar, sef, pribor za kuvanje kafe i čaja, veliku bocu vode koja se svaki dan dopunjava, satelitsku TV, kupatilo s tušem i fenom. U standardnoj sobi je moguć smeštaj maksimalno 3 odrasle osobe i jednog deteta do 12 godina, u ponudi su i porodične sobe koje primaju 2 odrasle osobe i 2 deteta do 12 godina.

USLUGA: All inclusive – sve uključeno

Cenovnik br.24 Tunis zima 2018-2019 7nocenja

Cenovnik br.24 Tunis zima 2018-2019 14nocenja

Cenovnik br.24 Tunis zima 2018-2019 21nocenja

Cenovnik br.24 Tunis zima 2018-2019 28 nocenja

Uz ovaj cenovnik važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja OTP  13/2010
Turisticka agencija “ SOLE AZUR“ nastupa u svojstvu posrednika!