Hurgada Letovanje

Hurgada Letovanje

Hurgada Letovanje
Dobrodošli u čarobni svet Hurgade, gde se sunčane obale Crvenog mora sreću sa živopisnom energijom ovog  letovališta. Sole Azur, kao jedna od vodećih turističkih agencija specijalizovana za Hurgadu, pozivamo vas da otkrijete raznolike i zavodljive aspekte ovog egipatskog dragulja, koje sa ponosom nudimo tokom cele godine.

Istražite Blaga Hurgade i pogledajte našu celokupnu ponudu na https://www.soleazur.rs/destinacija/hurgada/


Sakala:
Smesten u samom srcu Hurgade, Sakala je živahna četvrt gde se modernost susreće sa tradicijom. Sa svojim živopisnim pijacama, eklektičnom gastronomskom scenom i živom atmosferom, Sakala vas poziva da se potpuno uronite u lokalnu kulturu, kupujete jedinstvene suvenire i uživate u ukusima autentične egipatske kuhinje.

Dahar:
Zakoračite unazad u vreme dok lutate kroz istorijske ulice Dahara. Ovaj stari grad odiše šarmom i karakterom, prikazujući tradicionalnu arhitekturu, žive bazare i večnu dušu Egipta. Dahar je pravo utočište za one koji žele da zavire u bogato nasleđe regiona.

Memša:
Fuzija elegancije i zabave vas očekuje u Memši. Ovaj ekskluzivni deo grada dom je šik butika, luksuznih odmarališta i uzbudljivog noćnog života. Iskusite privlačnost Memše dok uživate u luksuznom smeštaju i istražujete trendi avenije pune palmi i dizajnerskih prodavnica.

Soma Bay:
Za one koji teže miru i prirodnoj lepoti, Soma Bay je raj mira. Blagosloven zlatnim plažama i prozirnim tirkiznim vodama, ovaj deo Hurgade nudi mirno utočište za one koji traže opuštanje i osveženje. Potpuno se posvetite luksuzu naših odabranih odmarališta koja pružaju besprekoran spoj udobnosti i sofisticiranosti.

Sahl Hasheesh:
Pripremite se da budete očarani lepotom Sahl Hasheesha, turističke zajednice poznate po svojim impresivnim pejzažima i luksuznim sadržajima. Svojim plažama, ronilačkim prilikama vrhunskog kvaliteta i luksuznim smeštajem, Sahl Hasheesh obećava nezaboravno bekstvo za zahtevne putnike.

Prilagođena Iskustva:
U našoj agenciji shvatamo da je svaki putnik jedinstven. Zato nudimo raznovrsne opcije, od individualnih putovanja do grupnih avantura. Bez obzira da li preferirate praktičnost putovanja avionom ili slobodu istraživanja sopstvenim tempom, naši paketi su osmišljeni da zadovolje svaku vašu potrebu.

Raznovrsni Smještaji:
Tapiserija Hurgade je isprepletena bogatom selekcijom hotela, svaki nudeći jedinstvenu kombinaciju udobnosti i stila. Od butik hotela do prostranih odmarališta, naše opcije smeštaja odgovaraju svakom ukusu i budžetu, obezbeđujući da vaš boravak bude jednako očaravajuć kao i samo odredište.

Krenite s nama na putovanje do Hurgade, gde topla gostoljubivost domaćina susreće zadivljujuću lepotu Crvenog mora. Bez obzira tražite li kulturnu uronjenost, vodene avanture ili jednostavno opuštajući odmor, Hurgada poziva raširenih ruku, a mi smo tu da ostvarimo vaše putničke snove.

... Na Vama je samo da odaberete...