Aja Napa

Aja Napa / Kipar

Aja Napa (Ayia Napa) je najpoznatije letovalište na Kipru, smešteno na njegovom jugoistoku, ali istovremeno predstavlja najistočniju tačku Evropske unije. Od aerodroma Larnaka udaljena je oko 40 km. Krajem devedesetih, Aja Napa je dobila nadimak „nova Ibica“ i privukla stotine mladih iz Velike Britanije. Dugi niz godina na Aja Napu su masovno dolazili mladi Britanci, ali danas izgleda mnogo drugačije, i postala je sinonim za kvalitetan odmor prepun sadržaja i uživanja.

Ovo mesto nudi rajske plaže, duh grčkih gradića i uslugu koja podseća na turske komplekse. Postoji veliki broj uvala među kojima je Nissi plaža, koja slovi za jednu od najlepših na ostvu. Ukoliko volite da vreme provodite na plaži, a da se istovremeno oko vas odvijaju i žurke, onda je ova plaža jedna od takvih mesta.

Aja Napa Leto 2023

Pripremili smo za Vas bogat izbor vrhunskih hotela u Aja Napi za letovanje 2023. godine, u aranžmanima avionom (direktni čarter letovi). Pogledajte i naše first minute i last minute aranžmane: Aja Napa 2023. Aja Napa Kipar Leto 2023. Aja Napa Hoteli.