Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija +381 (0) 11 3626-015 Pon - Pet : 09:00-20:00Sub : 10:00-15:00Ned : neradni danEUR : 117.1782

HOTEL ELA EXCELLENCE RESORT

HOTEL ELA EXCELLENCE RESORT

Naći ćete bazene za decu i bebe.Centar grada Beleka udaljen je samo 1,2 km od Ela Ekcellence Resort Belek, dok je centar Antalije udaljen 42 km. Imanje takođe ima 110

HOTEL ELA EXCELLENCE RESORT

Hotel Ela Excellence 5*, Belek ( Turska ) Nudi obimne i jedinstvene sadržaje posebno prilagođene deci, Ela Ekcellence Resort Belek ima mini klub opremljen sigurnosnim kamerama, projekcije filmova i razne društvene igre. Naći ćete bazene za decu i bebe. U zavisnosti od sezonskih perioda berbe, deca se mogu pridružiti poljoprivrednim aktivnostima kao što su branje maslina sa drveća i sadnja cveća u bašti kako bi poboljšali svoj horizont povezivanjem sa prirodom.
Centar grada Beleka udaljen je samo 1,2 km od Ela Ekcellence Resort Belek, dok je centar Antalije udaljen 42 km. Najbliži aerodrom je Aerodrom Antalija, udaljen 33 km.

 

Sadržaj hotela: Ela Ekcellence Resort Belek ima otvoren Everland Kids Vorld, novi centar za obuku i zabavu u kojem deca mogu da istražuju različite profesije. Obrazovanje kroz zabavu daje priliku da se kvalitetno provede vreme uz zabavu i učenje korisnih veština. Everland Kids Vorld nudi nekoliko zona za učenje: Modnu kuću, bolnicu, stomatološku kuću i vatrogasnu stanicu. U Modnoj kući deca biraju svoj izgled, trče kroz scenu sa profesionalnim koreografom, dogovaraju foto sesije i vode revije. U bolnici i Domu zubara deca se okušavaju kao lekari: brinu o pacijentima, uče da pruže prvu pomoć u slučaju sunčanice, modrica i posekotina, proučavaju kako je uređen rendgenski snimak, saznaju koliko je opasan karijes i kako da pravilno operete zube. U Vatrogasnom domu deca učestvuju u gašenju požara i uče da se ponašaju u vanrednim situacijama. Svaka zona ima svoj scenario i kvalifikovani treneri se staraju da svako dete bude uključeno, nauči nešto novo i odredi njegove ili njene profesije.
**Usluga čuvanja dece i kolica mogu biti obezbeđeni na vaš zahtev uz doplatu za vašu udobnost. Dječji krevetići, dječja kadica i visoke stolice za hranjenje su besplatni. Ostali sadržaji za bebe uključuju grejač za flaše i blendere koji olakšavaju pripremu obroka.

 

Plaža,sport i zabava: Ela Ekcellence Resort Belek ima lokaciju na obali mora i privatnu plažu dugu 270 metara sa prostranim molom. Smešten u oblasti gde se nalazi 15 golf terena, hotel nudi otvorene bazene, vodene tobogane i spa sadržaje sa saunom i turskim kupatilom. Imanje takođe ima 110.000 m² zelene površine koja vas poziva da uživate u mediteranskoj atmosferi.

 

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19  ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE


HOTEL ELA EXCELLENCE RESORT

SADRŽAJ HOTELA

 • A la carte restoran
 • Bar pored bazena
 • Bazen
 • Dečiji bazen
 • Igralište za decu
 • Lift
 • Lobi bar
 • Masaža
 • Mini klub
 • Parno kupatilo
 • Privatna plaža
 • Restoran