Limasol

Limasol / Kipar

Limassol 2023

Limassol je drugi po veličini grad na Kipru, smešten na južnoj obali, Limassol se pruža zapadno do okruga Pafos, graničeći se sa okrugom Larnaka na istoku i Nikozijom na severu.
Pored prepoznatljivosti popularnosti kao turističke destinacije, Limassol je i administrativni i poslovni centar, luka, odmaralište, centar vinske industrije i dom mnogih arheoloških nalazišta.

Živopisni centar grada nudi putovanje kroz vreme mešajući staro i novo, jer se preko obale može sagledati kosmopolitska strana Limasola sa savremenim poslovnim strukturama i modernim stambenim zgradama, dok se na samo nekoliko kilometara mogu naći šarmantna područja sa ulicama od kaldrme, neobične zgrade sa nadvišenim terasama ispod kojih se nalaze obilje malih prodavnica, restorana i kafića.

Limasol Leto 2023

Pripremili smo za Vas bogat izbor vrhunskih hotela za Limasol letovanje 2023. godine, u aranžmanima avionom (direktni čarter letovi). Pogledajte i naše first minute i last minute aranžmane: Limasol 2023. Limasol Kipar Leto 2023. Limasol Hoteli.