Pariz

Pariz / Francuska

Zašto je Pariz tako poseban? Šta sve nudi svojim posetiocima i zbog čega mami da mu se ponovo vratimo? Jedna je od svetski poznatih destinacija, grad ljubavi, nepresušne romatike i inspiracije mnogih umetnika. Grad svetlosti jedna je i od modnih prestonica, a njegova lepota je satkana od bogate istorije i prelepe arhitekture. Pored toga što je glavni grad, Pariz je ujedno i najveći grad ove države, ali i sedište političkih, kulturnih i obrazovnih institucija Republike Francuske. Ovo je uputstvo šta sve obići u Parizu i koje znamenitosti Pariza posetiti.

Individualna i grupna putovanja Pariz (Francuska)

Evropski Gradovi 2024 Putovanja -Evropske Metropole Aranzmani - Amsterdam, Beč, Budimpešta, Lisabon, Pariz, Milano, Rim, Venecija, Varšava, Prag, Istanbul... Pogledajte našu ponudu: Vikend Putovanja Evropski Gradovi Avionom. Agencija Sole Azur.

Mogućnost individualnih putovanja: Odaberite sami datum kad želite da putujete, mi ćemo pronaći za Vas najpovoljniju avio kartu i smeštaj. Ukoliko želite, možemo obezbediti i vodiča za lokacije, koje želite da posetite.

0 Hoteli