Hotel ANNA’S STAR BEACH

Hotel ANNA’S STAR BEACH

Grčka, Leto 2019, Tasos - LETO 2019

Hotel ANNA’S STAR BEACH 3*-Potos, Leto 2019 

LETO 2019 U PRODAJI!!!

 

Hotel ANNA’S STAR BEACH

Mali, porodični hotel Anna`s Star nalazi se na samoj plaži u Potosu. Kada dolazite u Potos iz pravca Limenarije, na centralnoj raskrsnici u Potosu produžavate pravo i nakon 250m otprilike ugledaćete hotel sa desne strane ulice. 
U pitanju je hotel koji se sastoji iz vise objekata. Centralni i ujedno najveći objekat vam nudi dvokrevetne i trokrevetne studije na prvom spratu i u prizemlju. Svi studiji koji su na prvom spratu imaju pogled na more i terase su im okrenute prema dvorištu i bazenu, dok sobe u prizemlju imaju verande koje gledaju prema dvorištu. 
U dvorištu vile postoji još jedan objekat koji nudi nekoliko četvorokrevetnih apartmana u kojima postoji mogućnost ubacivanja pomoćnog, petog, ležaja. Jedan od apartmana je u prizemlju, a ostali u visokom prizemlju (4-5 stepenika iznad nivoa dvorišta).
Svi aparatmani imaju jednu spavaću sobu i dnevnu sobu. Kuhinja je u okviru dnevne sobe, a obe prostorije imaju po dva kreveta.

Sadržaj hotela: wifi internet, parking, ležaljke i suncobrani na bazenu, spoljašnji bazen i bar na bazenu

Sadržaj soba: klima i TV uređaj, balkon, wifi internet, frižider i TV

Plaža ima i peščane i kamenite delove, obično je bez gužve. 
Ukoliko želite jedan od retkih objekata u Potosu sa bazenom koji je lociran na samoj plaži, izmešten iz najveće gužve, sa privatnim parkingom, a na minut hoda od svih sadržaja, šetalista, restorana, prodavnica ovaj hotel može biti dobar izbor.

Upit za rezervaciju
 • Anna’s Star Beach 3*-Potos, Leto 2019
  TIP SMEŠTAJA USLUGA 18/04/-08/06

  10/90/30/09

  09/06-30/06

  26/08-09/09

   

  01/07-10/07

   

   

  11/07-25/08

  Studio – bočni pogled more/pogled more
   (2-3 OSOBE)
  CENA PO SOBI

  Najam  40 67 79 85

  Studio – pogled bašta
  (2-4 osobe)
  CENA PO SOBI

  Najam 35 63 76 87

  Apartman – jedna spavaća soba
  (4-5 osoba)
  CENA PO SOBI

  Najam 57 81 93 110
  Studio – pogled more
  (2-4 osobe)
  CENA PO SOBI
  Najam 51 71 84 99
  Doplata za odrasle Noćenje,
  doručak
  5 5 5 5
  Doplata za decu (2-11.99 god) Noćenje,
  doručak
  5 5 5 5

  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.

  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.

  Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta(na recepciji hotela).

  NAPOMENE:
  *Cena je izražena u evrima/PO SOBI dnevno .                                                                                    
  *Klima uređaj- besplatno
  *Wi FI – besplatno
  *Sef – besplatno
  *Cena je za najam,uz mogućnost doplate za uslugu noćenje sa doručkom
        

   

  Ovde mozete preuzeti     Program putovanja hoteli 2019                     

 • POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini )

 • Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

  Plaćanje u dinarima – po prodajnom kursu Banca intese na dan uplate
  Uslovi plaćanja: 30% akontacija pri rezervaciji koja se vraća u slučaju da rezervacija nije potvrdjena u roku od 48 h ili ulazi u cenu aranžmana , dok se ostatak plaća po uslovima rezervacije ( ukoliko je popust za celokupnu uplatu ,do naznačenog roka, a bez popusta najkasnije 15 dana pred put ) .
  Rezervacije unutar 15 dana od datuma započinjanja putovanja sa depozitom 100% na upit.
  Avansno : u gotovini, čekovima, platnim karticama Dina, Visa, Maestro, Master, ili uplatom na račun agencije , 30% pri rezervaciji, ostatak u skladu sa uslovima rezervacije , do datuma navedenog u cenovniku za rane uplate ili najkasnije 15 dana pred put za rezervacije bez popusta.
  Uplata na rate – kreditnim karticama Banca Intese (do 6 rata bez kamate)
  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.