Hotel ANNA’S STAR BEACH

Hotel ANNA’S STAR BEACH

Grčka, Leto 2021, Tasos - LETO 2020

Hotel ANNA’S STAR BEACH 2,5*-Potos, Leto 2020

LETO 2020 U PRODAJI!

 

Hotel ANNA’S STAR BEACH

Mali, porodični hotel Anna`s Star nalazi se na samoj plaži u Potosu. Kada dolazite u Potos iz pravca Limenarije, na centralnoj raskrsnici u Potosu produžavate pravo i nakon 250m otprilike ugledaćete hotel sa desne strane ulice. 
U pitanju je hotel koji se sastoji iz vise objekata. Centralni i ujedno najveći objekat vam nudi dvokrevetne i trokrevetne studije na prvom spratu i u prizemlju. Svi studiji koji su na prvom spratu imaju pogled na more i terase su im okrenute prema dvorištu i bazenu, dok sobe u prizemlju imaju verande koje gledaju prema dvorištu. 
U dvorištu vile postoji još jedan objekat koji nudi nekoliko četvorokrevetnih apartmana u kojima postoji mogućnost ubacivanja pomoćnog, petog, ležaja. Jedan od apartmana je u prizemlju, a ostali u visokom prizemlju (4-5 stepenika iznad nivoa dvorišta).
Svi aparatmani imaju jednu spavaću sobu i dnevnu sobu. Kuhinja je u okviru dnevne sobe, a obe prostorije imaju po dva kreveta.

Sadržaj hotela: wifi internet, parking, ležaljke i suncobrani na bazenu, spoljašnji bazen i bar na bazenu

Sadržaj soba: klima i TV uređaj, balkon, wifi internet, frižider i TV

Plaža ima i peščane i kamenite delove, obično je bez gužve. 
Ukoliko želite jedan od retkih objekata u Potosu sa bazenom koji je lociran na samoj plaži, izmešten iz najveće gužve, sa privatnim parkingom, a na minut hoda od svih sadržaja, šetalista, restorana, prodavnica ovaj hotel može biti dobar izbor.

 

Upit za rezervaciju
 • Anna’s Star Beach 2,5*-Potos, Leto 2020
  TIP SMEŠTAJA USLUGA 18/04-08/06

  10/09-10/10

  09/06-30/06

  26/08-09/09

   

  01/07-10/07

   

   

  11/07-25/08

  Studio – bočni pogled more/pogled more
   (2-3 OSOBE)
  CENA PO SOBI

  Najam  41 68 77 89

  Studio – pogled bašta
  (2-4 osobe)
  CENA PO SOBI

  Najam 40 66 74 86

  Studio – prizemlje
  (2-4 osobe)
  CENA PO SOBI

  Najam 40
  66
  74
  86

  Apartman – jedna spavaća soba
  (3-5 osoba)
  CENA PO SOBI

  Najam 66 87 100 113
  Studio – pogled more
  (2-4 osobe)
  CENA PO SOBI
  Najam 48 79 90 98
  Studio Luxury pogled bazen/more
  (2-4 osobe)
  CENA PO SOBI
  Najam 54
  84
  96
  108
  Doplata za odrasle Noćenje,
  doručak
  4 4 4 4
  Doplata za decu (2-11.99 god) Noćenje,
  doručak
  4 4 4 4

  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.

  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.

  Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta(na recepciji hotela).

  NAPOMENE:
  *Cena je izražena u evrima/PO SOBI dnevno .                                                                                    
  *Cena je za najam,uz mogućnost doplate za uslugu noćenje sa doručkom (kontinentalni doručak)
  *Parking – GRATIS
  * Studio pogled more, za tri osobe, poseduje francuski ležaj i pomoćni ležaj
      

  Ovde možete preuzeti Program putovanja hoteli 2020 Br.2   

 • POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini )

 • Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

  NAČIN PLAĆANJA:

  Cene su izražene u eurima(kod svakog hotela je naglaseno ispod tabele da li su po osobi ili smeštajnoj jedinici), a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate. Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.
   *Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
  *Avans 40% prilikom rezervacije , ostatak odloženo, deponovanjem čekova gradjana ili administrativnom zabranom do 15.12.2020. god. bez kamate,a sa datumima realizacije cekova 10 i 25 u mesecu (sem decembra kada su datumi 10 i 15.12.2020.)
  *Kreditnim karticama BANKE INTESA na 6 rata bez kamate
  *Potrošačkim kreditom, po uslovima koje odredjuje banka na dan sklapanja ugovora o kreditiranju.

  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.