Hotel Anna's Star Beach

Hotel Anna's Star Beach 2* (Potos, Tasos) Mali, porodični hotel Anna`s Star nalazi se na samoj plaži u Potosu. U pitanju je hotel koji se sastoji iz više objekata.   

Hotel Anna's Star Beach

Hotel Anna's Star Beach 2* (Potos, Tasos) Mali, porodični hotel Anna`s Star nalazi se na samoj plaži u Potosu. Kada dolazite u Potos iz pravca Limenarije, na centralnoj raskrsnici u Potosu produžavate pravo i nakon 250m ugledaćete hotel sa desne strane ulice. U pitanju je hotel koji se sastoji iz više objekata. Centralni i ujedno najveći objekat vam nudi dvokrevetne i trokrevetne studije na prvom spratu i u prizemlju. Svi studiji koji su na prvom spratu imaju pogled na more i terase su im okrenute prema dvorištu i bazenu, dok sobe u prizemlju imaju verande koje gledaju prema dvorištu. 

U dvorištu vile postoji još jedan objekat koji nudi nekoliko četvorokrevetnih apartmana u kojima postoji mogućnost ubacivanja pomoćnog, petog, ležaja. Jedan od apartmana je u prizemlju, a ostali u visokom prizemlju (4-5 stepenika iznad nivoa dvorišta).  Svi aparatmani imaju jednu spavaću sobu i dnevnu sobu. Kuhinja je u okviru dnevne sobe, a obe prostorije imaju po dva kreveta.

Sadržaj hotela: wi-fi internet, parking, ležaljke i suncobrani na bazenu, spoljašnji bazen i bar na bazenu.

Sadržaj soba: klima i TV uređaj, balkon, wi-fi internet, frižider i TV.

Plaža ima i peščane i kamenite delove, obično je bez gužve. 

 


Hotel Anna's Star Beach

SADRŽAJ HOTELA

  • Bar pored bazena
  • Bazen
  • Parking
  • Suncobrani i ležaljke