Hotel Lucy

Hotel Lucy

Grčka, Leto 2020, Tasos - LETO 2020

Hotel Lucy, Kavala, Tasos 2020

LETO 2020 U PRODAJI

Hotel LUCY

Ovaj hotel sa 5 zvezdica nalazi se na plaži u Kavali. (10m) Smešten je u impresivnoj zgradi od 8 spratova, na 5 minuta vožnje od centra grada. Hotel Lucy poseduje 2 restorana i otvoreni bazen.

Sve moderne sobe i apartmani tipa „suite“ u hotelu Lucy gledaju na more ili na Kavalu. Moderne pogodnosti obuhvataju flat-screen TV sa satelitskim kanalima i internet. Kupatila sadrže ogledalo za šminkanje/brijanje i fen za kosu. Samo sobe sa pogledom na more imaju balkon, ostale imaju prozor

Grčki doručak na bazi švedskog stola služi se u glavnom restoranu Anatoli i uključuje tradicionalne pite, lokalni med i domaće slatkiše i džemove. Iz ovog restorana pruža se pogled na more. U večeri možete uživati u à-la-carte restoranu, koji ima terasu sa pogledom na more. Pića i osveženja na raspolaganju su vam u kafe baru Gran Turismo i u baru na bazenu.

Hotel Lucy je udaljen 2 km od glavne luke u Kavali i 30 minuta vožnje od Aerodroma Megas Aleksandros. Osoblje govori više jezika i rado će vam dati informacije o okolini i pomoći prilikom iznajmljivanja automobila. U blizini hotela nalazi se besplatan javni parking.

Hotelski sadržaji: A la Carte restoran, klima (u javnim delovima hotela), bar, prilagođen osobama sa posebnim potrebama, hol, parking, room sevrice, spoljašnji bazen.

FIRST MINUTE POPUST!

-20% POPUSTA za period od 01.06.-31.08., za sve tipove usluga.
Način plaćanja 30% prilikom rezervacije,30 % do 05.04.2020., ostatak najkasnije 15 dana pred put.

Cene u tabeli su bez popusta!

Upit za rezervaciju
 • LUCY 5* — KAVALA , TASOS LETO 2020
  TIP SMEŠTAJA USLUGA 01/05-31/05

  01/06-30/06

  01/09-30/09

  01/07-31/08
  Superior dvokrevetna soba pogled grad
  (2 – 4 osobe)
  noćenje,doručak 49
  56 74
  3. odrasla osoba
  noćenje,doručak 34
  39
  52
  1. dete do 12 god ili 2. dete do 2 god noćenje,doručak GRATIS
  GRATIS GRATIS
  2. dete od 2-12 god noćenje,doručak 24
  28
  37
  Superior dvokrevetna soba pogled grad
  (2 – 4 osobe)
  doručak,večera 63
  74 94
  3. odrasla osoba doručak,večera 44
  52
  66
  1. dete do 12 god ili 2. dete do 2 god doručak,večera GRATIS GRATIS GRATIS
  2. dete od 2-12 god doručak,večera 32
  37
  47
  Superior dvokrevetna soba pogled more
  (2 -2 osobe)
  noćenje,doručak 56
  66 80
  Superior dvokrevetna soba pogled more
  (2 -2 osobe)
  doručak,večera 72
  83 100
  Junior suite pogled more (2-4 osobe) noćenje,doručak 79
  88 102
  3. odrasla osoba
  noćenje,doručak 55
  62
  71
  1. dete do 12 god ili 2. dete do 2 god
  noćenje,doručak GRATIS
  GRATIS GRATIS
  2. dete od 2-12 god
  noćenje,doručak 39
  44
  51
  Junior suite pogled more (2-4 osobe) doručak,večera 94
  106 122
  3. odrasla osoba doručak,večera 66
  74
  85
  1. dete do 12 god ili 2. dete do 2 god doručak,večera GRATIS GRATIS GRATIS
  2. dete od 2-12 god doručak,večera 47
  53
  61

  NAPOMENE:

  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.

  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.
  Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta(na recepciji hotela).

  *Cene su izražene po osobi dnevno
  *Internet (wi – fi)  besplatno u javnim delovima hotela i sobama
  *Klima u javnim delovima hotela – besplatno
  *Samo sobe sa pogledom na more imaju balkon, ostale imaju prozor
  *Besplatan parking
  *Sef u sobama
  *Ležaljke i suncobrani na bazenu i plaži – besplatno

  Ovde možete preuzeti Program putovanja hoteli 2020 Br.2

 • POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini )

 • Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

  NAČIN PLAĆANJA:

  Cene su izražene u eurima(kod svakog hotela je naglaseno ispod tabele da li su po osobi ili smeštajnoj jedinici), a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate. Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.
  *Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
  *Avans 40% prilikom rezervacije , ostatak odloženo, deponovanjem čekova gradjana ili administrativnom zabranom do 15.12.2020. god. BEZ KAMATE. Datumi realizacije čekova su 10. i 25. u mesecu (sem decembra kada su datumi realizacije 10. i 15.12.2020.)
  *Kreditnim karticama BANKE INTESA na 6 rata bez kamate
  *Potrošačkim kreditom, po uslovima koje odredjuje banka na dan sklapanja ugovora o kreditiranju.

  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.