Hotel Lucy

Hotel Lucy 5* - Kavala, Tasos Ovaj hotel sa 5 zvezdica nalazi se na plaži u Kavali. (10m) Smešten je u impresivnoj zgradi od 8 spratova, na 5 minuta vožnje od centra grada. Kavala hoteli.

Hotel Lucy

Hotel Lucy 5* - Kavala, Tasos

Ovaj hotel sa 5 zvezdica nalazi se na plaži u Kavali. (10m) Smešten je u impresivnoj zgradi od 8 spratova, na 5 minuta vožnje od centra grada. Hotel Lucy poseduje 2 restorana i otvoreni bazen.

Sve moderne sobe i apartmani tipa „suite“ u hotelu Lucy gledaju na more ili na Kavalu. Moderne pogodnosti obuhvataju flat-screen TV sa satelitskim kanalima i internet. Kupatila sadrže ogledalo za šminkanje/brijanje i fen za kosu. Samo sobe sa pogledom na more imaju balkon, ostale imaju prozor

Grčki doručak na bazi švedskog stola služi se u glavnom restoranu Anatoli i uključuje tradicionalne pite, lokalni med i domaće slatkiše i džemove. Iz ovog restorana pruža se pogled na more. U večeri možete uživati u à-la-carte restoranu, koji ima terasu sa pogledom na more. Pića i osveženja na raspolaganju su vam u kafe baru Gran Turismo i u baru na bazenu.

Hotel Lucy je udaljen 2 km od glavne luke u Kavali i 30 minuta vožnje od Aerodroma Megas Aleksandros. Osoblje govori više jezika i rado će vam dati informacije o okolini i pomoći prilikom iznajmljivanja automobila. U blizini hotela nalazi se besplatan javni parking.

Hotelski sadržaji: A la Carte restoran, klima (u javnim delovima hotela), bar, prilagođen osobama sa posebnim potrebama, hol, parking, room sevrice, spoljašnji bazen.

Kavala Hoteli Grcka - Tasos Kavala Tasos.

 

Morate iz prve ruke iskusiti prelepe plaže, neverovatan prirodu Kavale, i jednostavno, opušten odmor. Pogledajte našu ponudu aranžmana za Kavala letovanje. Proverite i naše first minute i last minute cene: Kavala cene. Kavala hoteli. Grcka ostrva. Kavala Last Minute.


Hotel Lucy

SADRŽAJ HOTELA

  • Bar
  • Bazen
  • Parking
  • Privatna plaža
  • Restoran
  • Sala za sastanke