Zante Royal Resort **** – Vasilikos

Zante Royal Resort **** – Vasilikos

Grčka, Zakintos - LETO 2019, Zakintos hoteli - LETO 2019

Zante Royal Resort  **** smešten je na brdašcetu sa pogledom na Vasilikos i plažu Mavratzis. 

LETO 2019 U PRODAJI!!!  

Hotel je udaljen od plaže 80 m, do koje se stiže liftom. Od glavnog grada Zakintosa udaljen je 15 km a od aerodroma 17 km. 

Dodatni sadržaj: Hotelska recepcija je na raspolaganju 24h, Wi – Fi  internet u javnim prostorijama je besplatan, bazen sa 2 vodena tobogana. Gostima su na raspolaganju Zantino World zabavni park sa toboganima i vozicem kao i svakodnevna dnevna i večernja  animacija, mini klub za decu, restoran, bar, sportovi – košarka, pikado, stoni tenis, tenis, vaterpolo, doktor na poziv, masaža, sauna, teretana, parking, prodavnica – Mini tržni centar „Kareta Kareta“ pored recepcije (mini market, prodavnica suvenira, tradicionalni grčki proizvodi)…

Smeštaj: klima, SAT TV, televizor, telefon, sef (uz doplatu na licu mesta), Wi-Fi internet (uz doplatu na licu mesta) frižider, tuš, fen, balkon/terasa.

Standardna soba – 2 odvojena kreveta. 
Porodična soba – gostinjski deo sa 2 odvojena kreveta i spavaća soba sa 2 odvojena kreveta (kombinovani), ili otvoreni plan (4 odvojena kreveta).

Tip dodatnog ležaja – standardni/na razvlačenje.

Dnevno čišćenje soba, promena posteljine – 3 puta nedeljno.
Koncept: All Inclusive

Upit za rezervaciju
 • Zante Royal Resort **** – Vasilikos, Zakintos, leto 2019 
  Tip smeštaja Usluga 29/05-11/06
  18/09-30/09
  12/06-16/07
  30/08-17/09
  17/07-29/08
  Standardna soba pogled vrt 2 – 3 osobe all inclusive 58 73 110
  3. odrasla osoba all inclusive -30% -30% -30%
  1. dete 0 – 11,99 god all inclusive GRATIS GRATIS GRATIS
  Standardna soba pogled more 2 – 3 osobe all inclusive 64 82 118
  3. odrasla osoba all inclusive -30%  -30%  -30% 
  1. dete 0 – 11,99 god all inclusive GRATIS GRATIS GRATIS
  Superior Porodična soba pogled vrt 2 – 4 osobe all inclusive 67 84 119
  3. odrasla osoba all inclusive  -30%  -30%  -30% 
  4. odrasla osoba  all inclusive   -40% -40% -40%
  1.dete do 11,99 god all inclusive    GRATIS  GRATIS  GRATIS 
  2.dete do 11,99 god all inclusive -50% -50% -50%
  Superior Porodična soba pogled more 2 – 4 osobe all inclusive 76 94 130
  3. odrasla osoba  all inclusive -30% -30% -30%
  4. odrasla osoba   all inclusive  -40% -40% -40%
  1.dete do 11,99 god all inclusive GRATIS GRATIS GRATIS
  2.dete do 11,99 god all inclusive -50% -50% -50%

  NAPOMENE:

  Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.
  -Takse u hotelima kategorizacije 1* i 2* iznosiće 0,50eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 3* iznosiće 1,50 eura dnevno po sobi.
  -Takse u hotelima kategorizacije 4* iznosiće 3eura dnevno po sobi
  -Takse u hotelima kategorizacije 5* iznosiće 4 eura dnevno po sobi.
  Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta(na recepciji hotela).

  * Cene su izražene u evrima po osobi po danu
  * Usluga u hotelu je all inclusive (švedski sto, užina  (čaj, kafa, keksi, mini sendviči, mini rolati)
  * Klima – besplatno
  * Wi Fi internet – besplatan na recepciji, u sobama – uz doplatu na licu mesta
  * Sef u sobi – uz doplatu na licu mesta
  * Nije dozvoljen boravak za kućne ljubimce

  .

 • POPUSTI za decu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima sa 4* I 5* ( zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu , formalan način oblačenja ). Cene su za minimalan boravak 7 noći, za kraći boravak – rezervacija i cene na upit.

  SVE NAVEDENE UDALJENOSTI HOTELA NISU U POTPUNOSTI PRECIZNI, VEĆ SU INFORMATIVNOG KARAKTERA.

  Program putovanja 1.dan dolazak u hotel,smeštaj posle 14h sati boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.Poslednji dan napuštanje hotela do 9h,kraj programa.
  Cena aranžmana obuhvata: dnevni boravak po osobi u izabranom hotelu , sa navedenom uslugom, troškove rezervacije i predstavnika agencije po potrebi putnika
  Cena aranžmana ne obuhvata: izlete, prevoz, individualne troškove, zdravstveno putno osiguranje (PREPORUČUJEMO)
  Cena aranzmana obuhvata: hotelske navedene usluge (broj nocenja, broj osoba, vrstu sobe i usluge u hotelu spram prijave putovanja)
  U slučaju nepoštovanja termina za plaćanje, automatski se gubi pravo na popust. U slučaju otkazivanja hotela od strane putnika, agencija se će se pridržavati storno troškova koje naplaćuju hoteli (svaki hotel ima svoje storno troškove).

  Agencija ne može uticati na spratnost, i deo zgrade smeštaja, niti može zahtevati odredjeni broj sobe.

  Agencija će svaki zahtev putnika prilikom rezervacije naglasiti i isti će stajati na vaučeru, koji putnik pokazuje prilikom prijave u hotelu, ali za obezbedjivanje ili garanciju istog agencija ne snosi odgovornost.
  Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Putnici su dužni da se pridržavaju hotelskih propisa i zabrane pušenje u hotelima . Agencija ne snosi odgovornost iz eventualno proisteklih konsekvenci nepridržavanjam hotelskih propisa.Minimalan broj dana boravka je 7 noći, u pojedinim hotelima na upit je moguć i kraći borarak po istoj ceni. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.Bebi krevet na upit , besplatno u većini hotela. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta , njihovu validnost kao i za informaciju o potrebnim vizama tanzitnih zemalja i zemlje odredišta u skladu sa propisima zemlje kroz koje prolaze / putnici koji poseduju pasoš neke druge zemlje , ne R.Srbije sami su dužni da se o tome informišu /. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice (sa sajta agencije ili formular u opštini ) .

  .

 • Iznad svake tabele sa cenama navedeni su uslovi za svaki hotel pojedinačno, za rezervacije u periodu trajanja ranog bookinga.

  Plaćanje u dinarima – po prodajnom kursu Banca intese na dan uplate
  Uslovi plaćanja: 30% akontacija pri rezervaciji koja se vraća u slučaju da rezervacija nije potvrdjena u roku od 48 h ili ulazi u cenu aranžmana , dok se ostatak plaća po uslovima rezervacije ( ukoliko je popust za celokupnu uplatu ,do naznačenog roka, a bez popusta najkasnije 15 dana pred put ) .
  Rezervacije unutar 15 dana od datuma započinjanja putovanja sa depozitom 100% na upit.
  Avansno : u gotovini, čekovima, platnim karticama Dina, Visa, Maestro, Master, ili uplatom na račun agencije , 30% pri rezervaciji, ostatak u skladu sa uslovima rezervacije , do datuma navedenog u cenovniku za rane uplate ili najkasnije 15 dana pred put za rezervacije bez popusta.
  Uplata na rate – kreditnim karticama Banca Intese (do 6 rata bez kamate)
  Prilikom svake uplate se obračunava ekvivalent u eur , i ostatak duga je u eur . Uplaćeni iznos ne podleže promeni.
  Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaze putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Minimalan broj putnika za relalizaciju nije potreban. U slučaju poremećaju na monetarnom tržištu roba i usluga Organizator zadržava pravo promene cene.Rezervacije se rade ,,na upit,, uz depozit putnika , u roku od 48 h po dobijanju potvrde rezervacije, depozit se uplaćuje na prijavu putovanja ili se vraća putniku u slučaju negativnog odgovora hotela. U kraćem roku slanja upita hotela od 15 dana od datuma započinjanja putovanja, depozit je 100% od cene aranžmana.

  .

  .