Aenos Hotel

Aenos Hotel

Hotel je sagradjen 1780 i u više navarata je renoviran, a poslednji put 2017 i od tad datira današnji izgled hotela. Na raspolaganju je doručak na bazi švedskog stola.   

Aenos Hotel

Hotel Aenos 3* Argostoli, Kefalonija leto 2023

Hotel Aenos je butik hotel i nalazi se na glavnom trgu Argostolija, koji predstavlja istorijski centar i pruža prijatnu atmosferu sa uslugom dostupnom 24 časa. Hotel je sagradjen 1780 i u više navarata je renoviran, a poslednji put 2017 i od tad datira današnji izgled hotela. Na raspolaganju je doručak na bazi švedskog stola.

Budući da se hotel nalazi u samom centru Argostolija, sve glavne gradske atrakcije su lako dostupne, uključujući Arheološki muzej i biblioteku. Živopisne radnje, kafići i barovi se nalaze u pešačkoj zoni gde je i sam hotel. Nedaleko od hotela se nalazi promenada, koja se pruža uz samo more.

Osoblje hotela će se potruditi da posetu Kefaloniji ponesete u najlepšoj uspomeni. Hotel raspolaže recepcijom, koja radi 24 sata, room servisom, wifi internetom.

Sobe hotela Aenos moderno su uređene i imaju Smart TV, jastuke i dušeke Dunlopillo, svetlo za čitanje pored kreveta i toaletni pribor Korres u kupatilu. Većina soba poseduje sopstveni balkon sa kojeg se pruža pogled na glavni trg i luku Argostoli.

Kafu možete da popijete u hotelskom kafiću. Pića i lagani obroci služe se na terasi. Tu se nalazi i zajednički salon opremljen elegantnim nameštajem i velikim TV-om.