Apart & Spa Zoned Hotel

Pobrinuli su se da kod njih imate sve što poželite – letnji ili zimski odmor od svakodnevice. Apart & Spa Zoned se sastoji od dva krila. Objekat Zoned 1 počeo je sa radom zime 2011/2012.

Apart & Spa Zoned Hotel

Apart & Spa Zoned 4*, Kopaonik, Planine Srbije - je nastao sa idejom da na jednoj od najlepših lokacija planine Kopaonik naprave objekat u harmoniji sa lepotom prirode koju su učinili delom enterijera i eksterijera kroz materijale koje su koristili, detalje kojima su udahnuli dozu luksuza i prijatnog ambijenta i jedinstvenu arhitekturu Apart & Spa Zoned-a.

Svih 80 smeštajnih jedinica su s pažnjom osmišljeni prostori tako da je boravak u njima doživljaj sam za sebe, a  osoblje i dodatni sadržaji dodaju na čari savršenog odmora za parove, porodice, prijatelje, ali i sportiste i kompanije.

Pobrinuli su se da kod njih imate sve što poželite – letnji ili zimski odmor od svakodnevice. Sadržaji koje imaju i oni koje u dogovoru sa vama mogu preporučiti i organizovati kako u zimskim tako i letnjim mesecima, zaista su iskustvo kakvom ćete se uvek iznova vraćati.

Apart & Spa Zoned se sastoji od dva krila.

Objekat Zoned 1 počeo je sa radom zime 2011/2012.godine. U svom sastavu ima preko 96 smeštajnih jedinica, A la carte restoran, caffe restoran, dečiju igraonicu i VIP spa centar.

Objekat Zoned 2 počinje sa radom ove zimske sezone 2021/2022. U svom sastavu, ima 84 smeštajne jedinice različitih struktura, zatvoreni bazen & wellness. Objekti su povezani toplom vezom, što našim gostima omogućava da lako, brzo i bez izlaska iz zgrade dođu do drugog objekta, tj. željenog sadržaja. Oba objekta su uradjena od najkvalitetnijih materijala, u kombinaciji planinskog i modernog stila što zajedno sa saržajima koje poseduju čine pravi kutak kako za aktivan, tako i pasivan odmor porodica sa decom, poslovnih ljudi, sportista, rekreativaca i parova..

Sadržaj: recepcija, kafe bar, restoran, dečija igraonica, društvene igre (bilijar, stoni fudbal, pikado – uz doplatu), vešeraj, otvoreni javni parking, skijašnica, VIP spa centar (jacuzzi, parno kupatilo, tepidarijum, sauna, fitnes soba), zatvoreni bazen & welness, Wi-Fi (u čitavom objektu – besplatno). Uz besplatan prevoz do/od ski - centra sa skijašnicom u centru Kopaonika, zaokružena je ponuda usluga.

Opis smeštajnih jedinica: Smeštajne jedinice oba objekta su opremljene u kombinaciji modernog i planinskog stila, različitih su struktura i kvadratura, tako da svako može pronaći idealan izbor za sebe:

 • Studio 2+1 (max 3 osobe): moderno opremljen studio (različitih kvadratura od 25-30m2 ) sa kuhinjom, kupatilom ,francuski ležaj za 2 osobe + fotelja ili trosed na razvlačenje kao pomoćni ležaj, prateća oprema: LCD TV, telefon, sef, minibar, wireless Nalazi se u objektu Zoned 1.
 •  Lux Studio 2+1 (max 3 osobe): luksuzno opremljen studio (različitih kvadratura, od 25-30m2 ), sa difuznom halogenom i LED rasvetom;opremljenom kuhinjom, kupatilom, francuskimležajem za 2 osobe + dvosed na razvlačenje kao pomoćni ležaj, prateća oprema: smart TV led, telefon, sef, minibar, wireless internet. Nalazi se u objektu Zoned 2.
 • Apartman 2+2, 2+3 (max 5 osoba): moderno apartman (35-40m2 ) sa odvojenom spavaćom sobom sa francuskim ležajem + dnevni boravak sa garniturom na razvlačenje, opremljenom kuhinjom, kupatilom, pratećom opremom: LCD TV, telefon, sef, minibar, wireless internet.Nalazi se u objektu Zoned 1.
 • Superior apartman 2+2, 2+3 (max 5 osoba): luksuzno opremljen apartman (33-50m2), sa odvojenom spavaćom sobom sa francuskim ležajem + dnevna soba sa ugaonom garniturom na razvlačenje. Svaki superior apartman ima terasu/francuski balkon sa pogledom na planinu, difuznu halogen i LED rasvetu, opremljenu kuhinju, kupatilo, prateću opremu: smart TV led x 2 kom, telefon, sef, minibar, wireless internet.Nalazi se u objektu Zoned 2.
 • Kraljevski apartman 4+2 (max 6 osoba):najluksuzniji deo ponude, apartman 140 m2 , sa spavaćom sobom sa francuskim ležajem + spavaća soba na spratu (francuski ležaj) + dnevni boravak sa zidovima obloženim dekorativnim kamenom i difuznom halogenom i LED rasvetom, kompletno opremljenom kuhinjom, dva kupatila (tuš, fen, sauna, jakuzzi, bademantil, papuče), smart TV u dnevnoj sobi + TV led u svakoj spavaćoj sobi, telefon, sef, minibar, wireless internet.Nalazi se u objektu Zoned 1.

Usluga: Polupansion-švedski sto(u slučaju da je broj gostiju manji od 20, služiće se obroci na bazi set menija);

Check in/out : Prijava gostiju je od 14h na dan dolaska; odjava gostiju je do 10h na dan odlaska


Apart & Spa Zoned Hotel

SADRŽAJ HOTELA

 • Bar
 • Bilijar
 • Fitness centar
 • Igraonica za decu
 • Jacuzzi
 • Parking
 • Parno kupatilo
 • Pikado
 • Restoran
 • Sauna
 • Sef
 • Spa centar
 • Wellness centar
 • Zatvoreni bazen