APARTHOTEL VUčKO

Hotel "Vučko" (Jahorina) se nalazi u centru turističkog kompleksa i u neposrednoj je blizini ski žičare....  LUX SOBA: Dvokrevetne komforne sobe. Maksimalni kapacitet je od 5 do 7 osoba

APARTHOTEL VUčKO

Hotel "Vučko" (Jahorina) se nalazi u centru turističkog kompleksa i u neposrednoj je blizini ski žičare. Novoizgrađeni aparthotel nastavio je tradiciju ekskluzivnog hotela izgrađenog za potrebe Olimpijskih igara u Sarajevu “ZOI ‘84.” i u skladu sa tim, nudi gostu vrhunski smeštaj i uslugu kao i niz sadržaja za prijatniji odmor.

Sadržaj hotela: Wellness & Spa, 3 konferencijske sale, tereni za tenis, košarku, fudbal, rukomet, odbojku - u sklopu hotela, otvoreno igralište za decu, škola skijanja i ski rental, podzemna hotelska garaža, usluga čuvanja dece..

Smeštaj: Sve sobe su komforne, opremljene po meri sa Info star TV, telefonima sa direktnim biranjem, besplatnim bežičnim internetom, fenom, mini barom, sigurnosnim sefom...

 LUX SOBA: Dvokrevetne komforne sobe. Sve sobe imaju jednu prostoriju sa francuskim ležajem, postoji mogućnost da u svom sastavu ima i dodatnu prostoriju sa jednim singl ležajem. Broj odraslih osoba koje mogu boraviti u ovom tipu sobe je dvoje, maksimalno troje.

LUX APARTMAN: Sastoji se od jedne spavaće sobe  sa francuskim krevetom i dnevne sobe u kojoj se nalazi sofa na razvlačenje i kuhinja. Maksimalan broj odraslih osoba koje mogu da borave u ovom tipu apartmana je 4. 

LUX FAMILY APARTMAN: Vučko 3+2 porodične sobe sastoje se od glavne sobe sa francuskim krevetom, sobe za jednu osobu i sofe na razvlačenje u sklopu glavne sobe, gdje se može smjestiti još dvije osobe. Broj soba u ovom tipu apartmana kreće se od dvije do tri a maksimalan broj osoba je pet.

LUX APARTMAN VUČKO: Vučko 5 porodične sobe sastoje se od spavaćeg dijela sa francuskim krevetom, dodatna tri kreveta za po jednu osobu u 3 odvojene prostorije (dnevna, spavaća, dodatna soba), neke dnevne sobe imaju sofu na razvlačenje za dodatne dvije osobe. Maksimalni kapacitet je od 5 do 7 osoba.

U sklopu hotela nalaze se Paradiso bar, Restoran Vučko, Vinoteka i Tea room.

WELLNESS & SPA: Wellness&Spa Oaza u Aparthotelu Vučko na Jahorini se prostire na 700m2, na čistom vazduhu sa bistrom izvorskom vodom i fantastičnim pogledom na borovu i jelovu šumu.

Uživajte u hidromasaži velikog whirlpool-a ili u saunama Starog Rima i Finske, svratite do parnog (Turskog) kupatila, pokrenite cirkulaciju celog organizma koristeći ledene, toplo-hladne i aroma tuševe, prošetajte oblutcima kao da ste na obali mora.

Švedska-terapeutska masaža, relax masaže: čokoladna, aromatherapy, magic touch, orient relax, summer time, hot stone i anticelulit masaža.

Hotel Vučko Jahorina, Jahorina smeštaj, Zimovanje i skijanje 2022


APARTHOTEL VUčKO