APARTMAN SUN VILLAGE APARTMENTS

APARTMAN SUN VILLAGE APARTMENTS

Apartmani Sun Village, Djenovici(Crna Gora) smešten je u Đenovićima, na samo 150 metara od obale Bokokotorskog zaliva. Svaki apartman ima kuhinju sa frižiderom. Aerodrom Tivat udaljen je 46,5 km

APARTMAN SUN VILLAGE APARTMENTS

Apartmani Sun Village, Djenovici(Crna Gora) smešten je u Đenovićima, na samo 150 metara od obale Bokokotorskog zaliva. U ponudi ima sezonski bazen na krovu, besplatan WiFi u zajedničkim prostorijama i sadržaje za masažu.

Sve smeštajne jedinice objekta Sun Village Apartments Djenovici sadrže prostor za sedenje opremljen TV-om sa satelitskim kanalima. Svaki apartman ima kuhinju sa frižiderom.

Ponuda hotela uključuje turistički desk i uslugu iznajmljivanja automobila. U okviru objekta na raspolaganju je besplatan privatni parking, a usluga prevoza od/do aerodroma dostupna je na zahtev.

Objekat Sun Village Apartments Djenovici nalazi se na 10 minuta vožnje od Herceg Novog i 40 minuta vožnje automobilom od Kotora. Grad Dubrovnik u susednoj Hrvatskoj udaljen je nešto više od sat vremena vožnje. Aerodrom Tivat udaljen je 46,5 km.

 


APARTMAN SUN VILLAGE APARTMENTS

SADRŽAJ HOTELA

  • Bazen
  • Lobi bar
  • Parking