Apartmani Novi

Apartmani Novi

Simo Milošević”. Hotelski sadržaji : Svojim komforom ovaj objekat omogućava prijatan i ugodan boravak tokom letnjih meseci.Parking i Wi-Fi su besplatni

Apartmani Novi

Apartmani Novi, Igalo (Crna Gora),  Apartmani “Novi” se nalaze u turističkom mestu Igalu (Herceg Novi) na samom ulazu u Bokokotorski zaliv, na 200 metara od mora i 300 metara od poznatog rehabilitacionog centra “Institut Dr. Simo Milošević”.

Hotelski sadržaji : Svojim komforom ovaj objekat omogućava prijatan i ugodan boravak tokom letnjih meseci. Objekat poseduje 40 apartmana veličine 45-100 m2, recepciju, restoran, Wi-Fi salu i TV salu, šank bar i terasu. Internet je dostupan na javnim površinama (recepcija, terasa i restoran).Parking i Wi-Fi su besplatni. Čišćenje apartmana se vrši svaki dan, kao i zamena peškira, dok se posteljina menja svaki peti dan.

Plaža: Peščana plaša sa lekovitim blatom je na udaljenosti oko 200 m od hotela. Gosti hotela plaćaju korišćenje ležaljki i suncobrana

Smeštaj: Apartmani sadrže: dnevni boravak sa opremljenom mini kuhinjom, 1 ili 2 spavace sobe, kupatilo i terasu. U dnevnom boravku se nalazi sofa na razvlacenje. Kupatila su opremljena tuš kabinama/kadama.

Usluga: Najam apartmana; noćenje/ doručak

 


Apartmani Novi

SADRŽAJ HOTELA

  • Parking
  • Restoran