Apartmani Popović

Apartmani Popović

Apartmani Popović, Bečići, Crna Gora - Modernog dizajna, apartmani Popović su locirani na samo 300m od plaže i na samo 2km od Budve a ostrvo Sveti Stefan udaljeno je 3 km. Plaža: javna plaža.

Apartmani Popović

Apartmani Popović, Bečići, Crna Gora - Modernog dizajna, apartmani Popović su locirani na samo 300m od plaže i na samo 2km od Budve a ostrvo Sveti Stefan udaljeno je 3 km. Apartmani Popović nalaze se na 20 km od aerodroma Tivat. Apartmani su opremljeni po najnovijim standardima i pružaju potpunu udobnost korisnicima, i izbor između jednosobnog, dvosobnog i četvorosobnog apartmana. U okviru apartmana Popović na raspolaganju su Vam brojne pogodnosti, poput elegantnog nameštaja, odvojenih spavaćih soba, moderno uređenih kupatila i potpuno opremljenih kuhinja. 

Sadržaj: WI FI internet, parking, roštilj.

Plaža: javna plaža.

Sobe: 

  • Jednosobni apartman - površine 33m2, poseduje spavaću sobu sa klima uređajem kao i malu dnevnu sobu sa ležajem na razvlačenje. Dnevna soba takođe poseduje svoj klima uređaj. Apartman ima čajnu kuhinju i komforno kupatilo. Jednosobni apartman ima terasu par stepenika niže, površine 9 m2 koje je pod kivijem i pruža Vam neverovatan osećaj udobnosti i opuštanja tokom boravka na njoj.
  • Dvosobni apartman - površine 80 m2 sa terasom od 20 m2. Apartman poseduje privatan ulaz, ogroman dnevni boravak sa garniturom na razvlačenje, kuhinju sa trpezarijom i veliko kupatilo. Ovo je veoma prostran i prijatan apartman sa maksimalnom izolovanošću i sa dve terase. Na terasi postoji roštilj na ćumur.
  • Četvorosobni apartman - prelep apartman koji poseduje 4 spavaće sobe i ukupne površine od 80m2 i može da primi do 9 gostiju. Apartman je opremljen svim neophodnim stvarima za udoban odmor.

Usluga: noćenje.


Apartmani Popović

SADRŽAJ HOTELA

  • Parking
  • Pet friendly