Apartmani Villa Mare Mar

Apartmani Mare Mar, Sutomore(Crna Gora) smešten je u Sutomoru i obuhvata privatni deo na plaži, na samoj obali mora u izdvojenom i najlepšem delu koji se zove Zlatna Obala.

Apartmani Villa Mare Mar

Apartmani Mare Mar, Sutomore(Crna Gora) smešten je u Sutomoru i obuhvata privatni deo na plaži, na samoj obali mora u izdvojenom i najlepšem delu koji se zove Zlatna Obala. Ispred je plavetno more a gusta šuma čempresa i borova u zaleđini. Vila raspolaže privatnom plažom a od sutomorske velike peščane plaže je udaljena svega 70m.

U ponudi je smeštaj za samostalan boravak sa besplatnim bežičnim internetom. Apartman uključuje klima-uređaj. Gostima je na raspolaganju kompletno opremljena čajna kuhinja sa frižiderom i posuđem. Kupatilo u sklopu smeštaja je opremljeno tušem i fenom za kosu.

Svaki studio ima spavaću sobu, opremljenu mini kuhinju, kupatilo sa tušem, balkon ili prostranu terasu. Izuzetak su četiri studia u prizemlju koji su isto opremljeni ali bez balkona. Studia raspolažu klima uređajima, satelitskom TV, sefom, besplatnim WI-FI a usluga čišćenja, zamene peškira i posteljine je uračunata u cenu.


Apartmani Villa Mare Mar

SADRŽAJ HOTELA

  • Privatna plaža