Apartmani Vukovic

Apartmani Vukovic

Apartmani Vukovic, Petrovac (Crna Gora) - Apartmani Vuković se nalaze u centru Petrovca na Moru, na samo nekoliko koraka od peščane gradske plaže. Autobusi staju na 500 metara od objekta.    

Apartmani Vukovic

Apartmani Vukovic, Petrovac (Crna Gora) - Apartmani Vuković se nalaze u centru Petrovca na Moru, na samo nekoliko koraka od peščane gradske plaže. Duž šetališta kraj mora možete posetiti raznovrsne restorane i barove. Najbližu prehrambenu prodavnicu pronaći ćete na 100 metara, a zelenu pijacu na 200 metara od apartmana. Autobusi staju na 500 metara od objekta. Apartmani su smešteni na 18 km od živahne Budve i na oko 20 km od Bara, u kojem se nalaze trajektno pristanište i železnička stanica. Aerodrom Tivat je udaljen 35 km od apartmana Vuković.

Sadržaj: recepcija, sef, usluga vešeraja, WI FI internet, javni parking, rent-a-car, pet friendly.

Plaža: 5 minuta hoda od dve Petrovačke plaže.

Sobe: 

  • Dvosoban studio apartman, sa francuskim krevetom, potpuno opremljenom kuhinjom, posebnim kupatilom, kablovskom TV, klimom, i velikim odvojenim balkonom.
  • Dva veća studio apartmana (do pet osoba) sa francuskim krevetom, običnim krevetom i kaučem na rasklapanje gdje mogu još dvoje da se smeste. Ovaj studio apartman sadrži potpuno opremljenu kuhinju, posebno kupatilo, kablovsku TV, klimu, i veliki poseban balkon sa predivnim pogledom na more.
  • Dva apartmana (do pet osoba), svaki sa dve odvojene spavaće sobe: Jedna soba ima francuski krevet i običan krevet, dok druga ima široki kauč na rasklapanje koji može da smesti dve osobe. Kuhinja i trpezarija se nalaze u odvojenoj prostoriji, i opremljeni su svim uređajima. Imaju posebno kupatilo, kablovsku TV, klimu i veliki balkon.

Usluga: Najam.

 

 


Apartmani Vukovic

SADRŽAJ HOTELA

  • Parking
  • Pet friendly