CASA DEL MARE PIETRA

CASA DEL MARE PIETRA

Hotel Casa del Mare-Pietra, Kotor(Crna Gora) se nalazi u Dobroti na 50 metara od promenade i mora, a nudi sezonski otvoreni bazen i sunčanu terasu. Besplatan WiFi je dostupan u celom objektu.

CASA DEL MARE PIETRA

Hotel Casa del Mare-Pietra, Kotor(Crna Gora) se nalazi u Dobroti na 50 metara od promenade i mora, a nudi sezonski otvoreni bazen i sunčanu terasu. Besplatan WiFi je dostupan u celom objektu. Stari grad Kotor udaljen je 3 km.

Elegantne i moderno nameštene sobe uključuju pogled na more i flat-screen TV sa satelitskim kanalima, a neke smeštajne jedinice imaju prostor za sedenje gde se možete opustiti nakon napornog dana. Sobe imaju sopstveno kupatilo sa tušem. Gostima su na raspolaganju bade-mantili, papuče i besplatan toaletni pribor.

Velnes sadržaji, sauna i hidromasažna kada su dostupni na licu mesta. Gosti mogu uživati u obroku u hotelskom restoranu koji služi mediteransku i domaću kuhinju.

U okvru objekta se nalaze recepcija koja radi non-stop kao i besplatan parking. Gosti mogu da iznajme bicikle.

Najbliži aerodrom je Aerodrom Tivat, udaljen 7 km od butik hotela Casa del Mare-Pietra. Podgorica je udaljena 41 km, a Cavtat 47 km.


CASA DEL MARE PIETRA

SADRŽAJ HOTELA

  • Bar
  • Bazen
  • Lobi bar
  • Parking
  • Zatvoreni bazen