Castello Beach Hotel

Hotel Castello Beach - Sejšeli Položaj: direktno na predivnoj, maloj pešlanoj plaži od belog peska u uvali Anse Kerlan. Do aerodroma Mahe oko 50km, aerodrom Praslin udaljen oko 5km.

Castello Beach Hotel

Hotel Castello Beach - Sejšeli

Položaj: direktno na predivnoj, maloj pešlanoj plaži od belog peska u uvali Anse Kerlan. Do aerodroma Mahe oko 50km, aerodrom Praslin udaljen oko 5km.

Hotel: ušuškan u lepu, tropsku vegetaciju, sa azijatskim elementima gradnje, ovaj hotel obećava opuštajući odmor. Objekat odiše toplom i porodičnom atmosferom, u kojoj se gosti osećaju prijatno. Otvoreni restoran, internacionalna i kreolska kuhinja, kao i predivan pogled na Indijski okean. Bar, bazen, odvojen bazen za decu, besplatan WLAN u lobiju. U malom wellness kutku možete pronaći odgovarajuću masažu ili tretman za sebe.

Ishrana: bogat kontinentalni doručak u formi švedskog stola uključen u cenu. Za uslugu polupansion uveče švedski sto ili meni.

Sobe: 25 suitova
Junior Suite: oko 43m² (13), s ukusom uređeni, preovladavaju prirodni materijali u odgovarajućim nijansama. Kupatilo sa tušem i WC, bademantil, TV, DVD plejer, telefon, klima, mini frižider, aparat za čaj i kafu, sef, balkon ili terasa, pogled na baštu ili na bazen.
Family Suite: oko 55m² (12), kao Junior Suite, veći, sa drugom odvojenom spavaćom sobom, do koje se dolazi preko stepenica. Samim tim Suite je posebno pogodan za porodice.

Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte nas za dodatnu proveru.
Castello Beach Hotel