Castle Pontos Hotel

Hotel se nalazi na 130m lagane setnje do mora i 13km od glavnom grada Limenasa. Hotel je sagrađen od prirodnog kamena i u simfoniji je prirodnog pejsaža. Dodatni krevet za 3.osobu. Nema kuhinju.

Castle Pontos Hotel

Castle Pontos Hotel 2* (Skala Potamia, Tasos) nalazi se u mestu Skala Potamia (Golden Beach), na jednoj od najlepših palaža, na izuzetno lepom i zelenom ostrvu Tasos u severo – istocnom Egejskom moru, ostrvo koje nudi zadivljujuce pejsaže  i jasnu čistinu palavoga mora. Hotel se nalazi na 130m lagane setnje do mora i 13km od glavnom grada Limenasa. Hotel je sagrađen od prirodnog kamena i u simfoniji je prirodnog pejsaža. Izgrađen u zelenoj zoni, sa pogledom na more i planinu.

Sadržaj hotela: restoran, recepcija, bar, kantina, igralište za decu, besplatan WiFi u javnim delovima hotela, parking…

Sadržaj soba: Hotel poseduje 29 soba, dvokrevetnih, trokrevetnih ,četvorokrevetnih soba, porodičnih studia i superior porodičnih soba. U glavnoj zgradi se nalazi restoran u kome se služi doručak.  U sobama: klima, televizor, telefon, sef, kupatilo (tuš), fen, mini frižider, internet, balkon/terasa.

Dvokrevetna soba: (~16 m2) francuski ležaj ili 2 odvojena kreveta.

Trokrevetna soba: (~20 m2) francuski ležaj ili 2 odvojena kreveta. Dodatni krevet za 3.osobu.

Dvokrevetna superior soba: (~30 m2)  francuski ležaj ili 2 odvojena kreveta i krevet na razvlačenje. 

Apartman (kreveti na sprat): (~32 m2) 2 prostorije: salon sa malom kuhinjom (el. šporet sa 2 ringle, posuđe, nema šerpi) i kreveti na sprat (Bunk Bed); odvojena spavaća soba sa francuskim ležajem ili 2 odvojena kreveta.      

Studio: (~30 m2) 2 odvojena kreveta, sofa-krevet, mala opremljena kuhinja (el. šporet sa 2 ringle, posuđe, nema šerpi).  

Porodična soba: (~32 m2) 2 prostorije. Salon sa krevetom na razvlačenje i odvojena spavaća soba sa 2 odvojena kreveta. Nema kuhinju.  

Usluga je na bazi noćenja sa doručkom ili najam .

Tasos Hoteli Grcka - Tasos Skala Potamia.

 

Morate iz prve ruke iskusiti prelepe plaže, neverovatan prirodu Tasosa, i jednostavno, opušten odmor. Pogledajte našu ponudu aranžmana za Tasos godine. Proverite i naše first minute i last minute cene: Tasos cene. Tasos hoteli. Grcka ostrva. Tasos Last Minute.


Castle Pontos Hotel

SADRŽAJ HOTELA

  • Igralište za decu
  • Parking
  • Restoran