CENTARA RAS FUSHI RESORT & SPA

Gostima su na raspolaganju spa centar na obali okeana, ronilački centar sa PADI sertifikatom i otvoreni bazen. Iz svih smeštajnih jedinica pruža se predivan pogled na plavu lagunu.

CENTARA RAS FUSHI RESORT & SPA

Centara Ras Fushi Resort & Spa 4*, Maldivi (Daleke destinacije) - odmaralište i spa centar  namenjeno je isključivo odraslim osobama i nudi luksuznu plažu i smeštajne jedinice iznad vode u ekskluzivnom Severnom Atolu Malea. Gostima su na raspolaganju spa centar na obali okeana, ronilački centar sa PADI sertifikatom i otvoreni bazen. Pored 24-časovne posluge u sobi, gostima su na raspolaganju 6 barova i restorana u okviru objekta u kojima se služe jela tajlandske, italijanske i internacionalne kuhinje.

Sve klimatizovane vile i apartmani tipa "suite" nude besplatan bežični internet, flat-screen TV sa kineskim kablovskim kanalima, DVD plejer i mini-bar. Iz svih smeštajnih jedinica pruža se predivan pogled na plavu lagunu. Gostima je na raspolaganju sopstveno kupatilo tušem ili hidromasažnom kadom.

Od hotela Centara Ras Fushi Maldives do pećine Giraavaru i popularnog mesta za ronjenje Kuda Haa stiže se za 10 minuta vožnje tradicionalnim ribarskim "doni" brodom. Greben Kiki, stena Lion's Head i koralni greben Shark Point nalaze se na 20 minuta vožnje brodom od hotela. Međunarodni aerodrom Male udaljen je 15 minuta vožnje gliserom.

SADRŽAJ HOTELA

  • Lobi bar
  • Restoran