COCO DE MER HOTEL AND BLACK PARROT SUITES

Coco de Mer Hotel and Black Parrot Suites, Sejšeli Položaj: Nalazi se u zalivu Anse Bois de Rose na mirnom jugozapadnom delu ostrva Praslin. do 4. reda do mora, strana ka moru.

COCO DE MER HOTEL AND BLACK PARROT SUITES

Coco de Mer Hotel and Black Parrot Suites, Sejšeli

Položaj: Nalazi se u zalivu Anse Bois de Rose na mirnom jugozapadnom delu ostrva Praslin. Aerodrom Mahe udaljen je na oko 50km, aerodrom Praslin na oko 8km.

Hotel: Ovaj dragulj od hotela će Vas dočekati sa posebnom srdačnošću. Oba restorana ispunjavaju sve kulinarske želje; glavni restoran “Hibiscus” sa raznim tematskim švedskim stolovima i novom terasom, kao i a-la carte restoran “Mango Terrace” direktno na bazenu. Za opuštanje je tu bazen sa barom “Mango Bar and Teracce” i drugi novi bazen sa slanom vodom i malom terasom postavljenoj iznad mora. Više ekskluzivnosti obećavaju Black Parrot Suite-ovi koji su udaljeni oko 100m, na jednoj uzvisini i koji imaju manji bazen ekskluzivno za svoje goste.

Sobe: 40, 12 Junior Suite-ova
Standard: oko 48 m² (22), moderne sa svetlim nameštajem, velike i komforne, kupatilo sa tušem/WC, kada otvorena ka dnevnom boravku, fen, TV, telefon, klima, ventilator na plafonu, mali frižider (punjenje na zahtev), aparat za kafu/čaj, sef, balkon ili terasa, uzdignut na 2. do 4. reda do mora, strana ka moru.
Superior: oko 50 m² (18), kao Standard, u prvom redu ka moru, pogled na more, terasa.
Black Parrot Junior Suite: oko 68 m² (12), kao Superior, elegantnije, bademantil, iPod®-Station, mini-bar, espresso-mašina, balkon.

Ishrana: Bogati švedski sto za doručak. Uz polupansion dodatno švedski sto za večeru ili meni u restoranu “Hibiscus”.

Sport: Uračunato: kajak, stand up veslanje, fitnes soba, 3 puta nedeljno pešačenje sa vodičem. Uz doplatu: oprema za snorkeling, najam bicikala, ronjenje (u blizini).

Wellness: Spa “The Waterfront” nudi pogled na okean dok uživate u masažama.

Zabava: Više puta nedeljno uračunat transfer do plaže Anse Lazio, uveče muzika uživo.

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja).

Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte nas za dodatnu proveru.


COCO DE MER HOTEL AND BLACK PARROT SUITES