COMPLEX MALINA RESIDENCE

Complex Malina Residence - Pamporovo, Bugarska Lokacija: Complex Malina Residence otvorio je svoja vrata 2005. Smešten je svega 150m udaljen od istoimenog ski lifta i oko 1 km od centra Pamporova

COMPLEX MALINA RESIDENCE

Complex Malina Residence - Pamporovo, Bugarska

Lokacija: Complex Malina Residence otvorio je svoja vrata 2005. Smešten je svega 150m udaljen od istoimenog ski lifta i oko 1 km od centra Pamporova. Complex Malina Residence dizajniran je kao klasičan planinski apartmanski kompleks koji nudi odlične uslove za opuštanje, zabavu i sportske aktivnosti.Smeštaj:Complex Malina Residence na raspolaganju ima 32 jednosobna i dvosobna apartmana. Sve su sa prostranim dnevnim boravkom dizajniranim u svetlim bojama, kaminom, udobnim kaučem na razvlačenje, TV ormarićem, trpezarijskim stolom. Kuhinja sa sopstvenim priborom je u potpunosti opremljena šporetom sa rernom, frižiderom, aspiratorom, priborom za jelo i tanjirima. Svaka soba ima bračni krevet ili dva odvojena kreveta, ormar, ormariće, a neki apartmani imaju balkon.
  • Jednosobni apartman za smeštaj 2-4 osobe (2+2): spavaća soba sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa sofom na rasklapanje. Namenjen smeštaju porodica sa najviše dvoje dece ili troje odraslih + jedno dete.
  • Dvosobni apartman za smeštaj 4-6 osobe (4+2): jedna spavaća soba sa francuskim ležajem, druga spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja , dnevni boravak sa sofom na rasklapanje. Namenjen smeštaju za najviše 4 odrasle osobe + dvoje dece.
Sadržaj hotela: Rezidencija Malina sadrži recepciju, restoran (u odvojenom objektu, u sklopu vila), parking, lift, ostava za skije, protivpožarni sistem, WI-FI i kablovska televizijaBesplatne usluge: Parking i W-Fi.Usluga: Najam

Uz ovaj cenovnik važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja OTP 39/2020.
Turisticka agencija “SOLE AZUR“ nastupa u svojstvu posrednika!


COMPLEX MALINA RESIDENCE

SADRŽAJ HOTELA

  • Bazen
  • Lift
  • Parking
  • Restoran
  • Wellness centar