CONSTANCE LEMURIA SEYSHELLES

Constance Lemuria, SejšeliPoložaj: Constance Lemuria nalazi se na severozapadnoj obali, smešten je izmedju 3 divne plaže, sa bujnom vegetacijom u pozadini. Bazen se prostire na 3 nivoa.556m).

CONSTANCE LEMURIA SEYSHELLES

Constance Lemuria, Sejšeli
Položaj: Constance Lemuria nalazi se na severozapadnoj obali, smešten je izmedju 3 divne plaže, sa bujnom vegetacijom u pozadini. Aerodrom Mahe je udaljen oko 50 km, aerodrom Praslin oko 3 km.

Hotel: Luksuzni resort, deo lanca “The Leading Hotels of The World”, izgrađen od prirodnog kamena i drveta, savršeno uklopljen u prirodno tropsko okruženje. Glavni restoran “The Legend” sa internacionalnom kuhinjom u vidu švedskog stola, odvojenim delom sa indijskim specijalitetima i pogledom na uvalu. Dva a la carte restorana “The Nest” sa specijalitetima od sveže ribe i “The Diva” koji povezuje sejšelske i specijalitete francuske kuhinje. Glavni bar, bar na bazenu, bar na plaži “Takamaka bar”, lounge. Bazen se prostire na 3 nivoa. Besplatne internet stanice u VIP lounge-u, lounge za dolazak/odlazak sa tuševima/WC, biblioteka, igrice i DVD/CD, frizer, butik, Pro-Shop, helidrom, sletalište za helikoptere. U novom Eco Pavillon –u dobićete informacije o prirodi Sejšela.

Sobe: 96 Suite-ova, 8 Pool Vila, 1 Presidential Vila.
Junior Suite: oko 52 m² (od toga spoljašnji deo 8 m²) (88), prostrane i elegantne, kupatilo sa kadom, tuš, WC, fen, bade-mantil, TV, Apple Mac Mini® sa iPod® priključkom, telefon, besplatni Wi-Fi, ventilator, klima, mini-bar, Nespresso® aparat, sef, balkon/terasa, svi na strani ka moru.
Senior Suite: oko 115 m² (od toga 20 m² spoljašnji deo)(8), kao Junior Suite, veće sa odvojenim dnevno-spavaćim delom, odvojeni dodatni WC/tuš, whirlpool-kada u kupatilu, duplo veća terasa/balkon.
Pool Villa: oko 350 m² (spoljašnji deo uračunat) (8), kao Senior Suite, veoma ekskluzivne i luksuzne sa mnogo privatnosti, odvojeni dnevni prostor, spoljašnji tuš, kuhinjica (isključivo za osoblje), paviljon za masažu i večeru, privatni bazen, veliki vrt, direktni pristup ka plaži udaljenoj oko 15m, usluge batlera.

Ishrana: Bogati doručak na bazi švedskog stola u restoranu „The Legend“ uključen, kod rezervacije polupansiona dodatno švedski sto za večeru u glavnom restoranu ili meni u oba a-la-carte-restorana uključen.

Zabava: Svakodnevno diskretna večernja zabava.

Sport & Fitness: Uračunato: jedrenje, surfovanje, snorkling, kajak, aerobik i joga (grupno), fitnes, 2 teniska terena (sa osvetljenjem), bicikli. Uz doplatu: ronjenje (PADI), pecanje na pučini, privatni aerobik i joga, kursevi motorizovanih sportova na vodi/tenis.

Beauty & Wellness: “U-Spa” sa visokokvalitetnim proizvodima poznate marke Valmont nudi gostima mogućnost opuštanja i odmora na najvišem nivou. Uračunato: sauna, whirlpool, parno kupatilo.

Golf: Jedini teren za golf sa 18 rupa “The Lemuria” na Sejšelima se nalazi odmah iza hotela. Teren je okružen prelepom prirodom i sa više mesta nudi prelep pogled na okean (Par 70, 5.556m). Greenfee je uračunat za goste hotela. Kurs golfa (uz doplatu). Golfcart oko 60 EUR.

Napomena: Plaža Lemuria Seychelles je važno gnezdilište morskih hawksbill kornjača. Osoba zadužena za brigu o kornjačama kontoliše gnezda, pomaže mladim izleglim kornjačama i informiše posetioce o njihovom načinu života, kao i o njihovoj zaštiti.

Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte nas za dodatnu proveru.


CONSTANCE LEMURIA SEYSHELLES