CORAL STRAND HOTEL

Hotel Coral Strand, Sejšeli Položaj: Direktno na peščanoj plaži Beau Vallon Bay, jednoj od najdužih plaža na Sejšelima, oko 5km do centra grada Victoria i 15km do aerodroma Mahe.  

CORAL STRAND HOTEL

Hotel Coral Strand, Sejšeli

Položaj: Direktno na peščanoj plaži Beau Vallon Bay, jednoj od najdužih plaža na Sejšelima, oko 5km do centra grada Victoria i 15km do aerodroma Mahe.

Hotel: Divan hotel na idealnom položaju. Restoran „Island Trader“ pruža internacionalne i kreolske specijalitete, sa posluženjem a-la-carte jela oko podneva. Specijalitete indijske kuhinje možete oprobati u restoranu “Mahek”. U poznatim azijskim jelima možete uživati u a-la-carte restoranu “Coral Asia”. Gostima na rapolaganju stoje dodatno bistro i Ocean Deck Bar, bazen sa odvojenim dečijim bazenom, prodavnica suvenira, besplatan Wi-Fi u celom kompleksu.

Sobe: 164
Coral Standard: oko 24 m² (40), jednostavan i pristupačan, kupatilo sa tušem/WC, fen, TV, radio, telefon, klima, mini-bar, sef, balkon ili terasa. Pogled na unutrašnje dvorište ili na brdo.
Coral Classic Ocean View: oko 24 m² (104), kao Coral Standard, sa pogledom na more (delimično bočan).
Superior: oko 48 m² (4), kao Coral Standard, sa odvojenim dnevnim prostorom.
Superior Ocean View: oko 48 m² (17), kao Superior, sa pogledom na more.

Ishrana: Bogat švedski sto za doručak. Kod rezervisanog polupansiona dodatno uveče tematski švedski sto u „Island Trader“. U restoranima “Coral Asia” i ”Mahek”, uz rezervaciju polupansiona, obroci su mogući uz srazmernu doplatu.

Zabava: Povremeno večernja zabava, sa živom muzikom.

Sport: Uz doplatu: joga, ronjenje, windsurfing, katamaran, parasailing, skijanje na vodi

Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

 


CORAL STRAND HOTEL