Dawar El Omda

Dawar El Omda

Hotel Dawar El Omda (El Gouna, Egipat), nalazi se u El Gouni, u centru Tamr Hene, oko 25km od aerodroma i Hurgade. Hotel je samo za odrasle (+18). Plaža je prostrana i lepo uređena

Dawar El Omda

Hotel Dawar El Omda (El Gouna, Egipat), nalazi se u El Gouni, u centru Tamr Hene, oko 25km od aerodroma i Hurgade. Butik hotel izgrađen Dawar El Omda je u živopisnom nubijskom stilu i svaki deo hotela je jedinstveno uređen. U blizini hotela se nalazi mali centar Tamr Hena gde se nalazi veliki broj restorana i kafića.

Hotel je samo za odrasle (+18).

Hotelski sadržaj: Ima privatnu plažu u laguni koja se koristi za sunčanje i sportove na vodi. Plaža je prostrana i lepo uređena. Jedan manji deo preko pontona je sa koralnim grebenom i dubokom vodom za plivanje, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet Crvenog mora, a veći deo je kupališna zona sa plitkom vodom (oko 500m). Preporučuje se obuća za plažu. Iz lagune, na 200m od hotela, brodić vozi besplatno nekoliko puta u toku dana do poznate Zeytona plaže na kojoj gosti ovog hotela mogu da koriste uplaćenu hotelsku uslugu, kao i suncobrane i ležaljke. Hotel u svom sastavu ima lepo uređen bazen koji se greje zimi, Wi-Fi (besplatan u lobiju). U ponudi su i sadržaji koji se nalaze u blizini hotela – golf tereni, aqua centar, centrar za ronjenje, fudbal, odbojka.

Smeštaj: Hotel Dawar El Omda ima 66 smeštajnih jedinica od kojih svaka ima klima uređaj, sef, TV sa satelitskim kanalima, terasu ili balkon, fen za kosu, ketler. Standardne sobe su površine oko 28m2 , deluxe sobe – iste kao i standardne po veličini i sadržaju, u prizemlju imaju direktan pristup laguni, dok se iz soba na drugom spratu pruža izvanredan pogled na lagunu. Junior apartman je površine oko 50m2 i sastoji se od spavaće sobe (u kojoj se nalaze dva kreveta) i dnevne sobe (u kojoj se nalazi sofa na razvlačenje).

Plaćaju se: mini bar, telefon, room service, internet.

Usluga: noćenje sa doručkom – doručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima) u glavnom restoranu El Omda. Uz doplatu je sve ostalo.

 TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19 Hotel Dawar El Omda ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE


Dawar El Omda

SADRŽAJ HOTELA

  • Bazen
  • Lobi bar
  • Privatna plaža
  • Restoran
  • Sportovi na vodi
  • Suncobrani i ležaljke