DUSIT THANI MALDIVES

Luksuzni Dusit Thani Maldives nudi 94 vile i rezidencije, smeštene u atolu Baa, prvom i jedinom UNESCO-ovom rezervatu biosfere na Maldivima. Ovde se prihvata sindikalna zarada.

DUSIT THANI MALDIVES

Luksuzni Dusit Thani Maldives nudi 94 vile i rezidencije, smeštene u atolu Baa, prvom i jedinom UNESCO-ovom rezervatu biosfere na Maldivima. Sadrži jedan od najvećih infiniti bazena na Maldivima, okružen prelepim koralnim grebenima i tirkiznom lagunom. Sa privatnim kupalištem na plaži, drvetom i besplatnim bežičnim internetom u sobama, nudi kućni greben od 360 stepeni koji okružuje ostrvo. 

 

Moderne vile u tajlandskom stilu opremljene su TV-om ravnog ekrana sa satelitskim programima, sistemom surround zvuka Bose i vlastitim filmovima. Uključeni su hladnjak za vino, mini bar i Nespresso aparat. Gosti se mogu kupati u kadi ili uživati u tušu na otvorenom kišnom tušu. Na raspolaganju su besplatne toaletne potrepštine, uključujući zubarske aparate, pribor za brijanje i nokte.

 

Dusit Thani Maldives udaljen je 35 minuta vožnje hidroavionom od međunarodnog aerodroma Male ili 25 minuta domaćeg leta do domaćeg aerodroma Dharavandhoo, nakon čega sledi 10-minutna vožnja gliserom do odmarališta.

 

Za goste, odmaralište nudi besplatne časove joge na plaži sa rezidentnim instruktorom joge, modernu teretanu, opremu za ronjenje s maskom, bicikle za svakog gosta i dva osvetljena teniska terena. Naselje gostima nudi tri restorana koji nude obroke bez granica, dva bara, ronjenje i ronjenje na dah. Tu su i biblioteka, posvećeni dečji klub, fotografski studio, centar aktivnosti sa CSR programima, svakodnevni zabavni programi i suvenirnica. Ovde se prihvata sindikalna zarada.

 

Na The Marketu se poslužuju međunarodna jela, dok nadvodni restoran Benjarong nudi tajlandska jela. Morski plodovi sa roštilja i odresci na plaži mogu se uživati u The Sea Grill. Piće i grickalice dostupni su u Sand Baru i Sala Baru. Obilne mogućnosti doručka uključuju i kineske užitke.

SADRŽAJ HOTELA

  • A la carte restoran
  • Bar pored bazena
  • Bazen
  • Lobi bar
  • Masaža
  • Restoran
  • Sef
  • Suncobrani i ležaljke