El Greco Hotel

Santorini se nalazi u Egejskom moru i pripada ostrvskoj grupi Kiklade. Obuhvata teritoriju od oko 96 km2, dužina obale je 69 km. Klima je umerena mediteranska. Santorini hoteli. Grcka ostrva.

El Greco Hotel

Santorini se nalazi u Egejskom moru i pripada ostrvskoj grupi Kiklade. Obuhvata teritoriju od oko 96 km2, dužina obale je 69 km. Zapadna strana ostrva, ona koja je okrenuta prema vulkanu je stenovita i strma i naziva se KALDERA. U jugoistočnom delu nalazi se krečnjačka planina Mesa Vouno sa najvišim vrhom Prophitis Ilias. Klima je umerena mediteranska. Tokom leta duva severoistočni vetar poznat po imenu meltemi, a tokom zime temperatura nikada ne ide ispod 10 °C. Kiša pada zimi dok tokom leta nema kišnih dana.Zahvaljujući vulkanskoj aktivnosti, Santorini ima oblik polumeseca, kao i mnoštvo predivnih plaža. Plaža Kamari je možda najposećenija od svih, ali s razlogom – na njoj se nalazi mnogo kafića, restorana i do nje se brzo stiže autobusom ili taksijem.Plaža Vlihada nije toliko pretrpana turistima, jer se do nje može stići samo kolima. Vulkanske stene kojima je okružena i sitan pesak joj daju čar, a mogućnost da iznajmite ležaljke čini Vlihadu idealnu za parove koji žele malo privatnosti i odmora. Crvena plaža je dobila ime po intenzivnoj crvenoj boji stena kojima je okružena. Pošto tamo nema kafića, restorana i sl., popularna je zbog svojih prirodnih lepota. 

 

Destinacija: Fira, Santorini, Grčka

Lokacija: Centar turističkog mesta

Usluga: Noćenje sa doručkom

Usluga:  Noćenje sa doručkom (švedski sto-samoposluženje)

Lokacija: hotel se nalazi u mestu Fira 450m od centra mesta gde se nalaze luksuzni butici, zlatare, kafići,restorani. Dobra autobuska veza sa mestima na litici (Firostefani,Imerovigli i Oia) i poznatim turističkim mestima na plaži (Kamari, Perisa,Perivolos). Aerodrom je udaljen 6km, a Monolithos plaža 7km.

Hotelski sadržaj: recepcija,bar, 5 otvorenih bazena i jedan zatvoreni, dečiji bazen, đakuzi na otvorenom, snek bar, 2 restorana, teretana, spa centar.

Sobe: SAT/TV, klima(besplatno), kupatilo, fen, sef (besplatno), WiFi (besplatno).

Santorini Hoteli Grcka - Fira, Santorini letovanje.

 

Morate iz prve ruke iskusiti prelepe plaže, neverovatnu prirodu Santorinija, i jednostavno, opušten odmor. Pogledajte našu ponudu aranžmana za Santorini letovanje. Proverite i naše first minute i last minute cene: Santorini cene. Santorini hoteli. Grcka ostrva. Santorini Last Minute.


El Greco Hotel

SADRŽAJ HOTELA

  • Bar
  • Bazen
  • Dečiji bazen
  • Jacuzzi
  • Restoran
  • Snack bar
  • Spa centar
  • Teretana
  • Zatvoreni bazen