Etno kompleks Vrdnička kula Hotel

Etno kompleks Vrdnička kula Hotel

Etno kompleks Vrdnička Kula 4* (Vrdnik) - smešten je u Vrdniku, na 20 km od Novog Sada. Nalazi se na mirnoj lokaciji na obodu Nacionalnog parka Fruška Gora. Hotel poseduje à-la-carte restoran

Etno kompleks Vrdnička kula Hotel

Etno kompleks Vrdnička Kula 4* (Vrdnik) - smešten je u Vrdniku, na 20 km od Novog Sada. Nalazi se na mirnoj lokaciji na obodu Nacionalnog parka Fruška Gora. Gosti mogu da stignu pešice do avantura parka. U ovom hotelu obezbeđen je besplatan WiFi.

SMEŠTAJ:

Sve smeštajne jedinice opremljene su mini-barom i TV-om sa kablovskim kanalima. Sobe su moderno uređene i imaju sopstveno kupatilo sa tušem. Svi gosti mogu besplatno da koriste sportske terene (dva teniska terena, terene za košarku i odbojku).

Bungalovi:

Etno Apartmani:Veličina svake kuće za odmor je 65m2. Svaka kuća u prizemlju poseduje dnevni boravak gde se nalaze sofa , moderno opremljeno kupatilo, dok se na spratu nalaze dve sobe. Kapacitet smeštaja: minimum jedna, a maksimum šest osoba. 

Mladenački apartman:Prostire se na površini od 50 m2. Kuća u prizemlju poseduje dnevni boravak, moderno opremljeno kupatilo, a na galeriji je smešten raskošan francuski ležaj. 

Etno sobe: 

Twin/Double soba: Soba je 23 m² u njoj se nalaze dva odvojena ležaja ili jedan francuski ležaj. Kapacitet smeštaja: minimum jedna, a maksimum dve osobe.  

Porodična soba: Soba je 23 m² u njoj se nalaze dva odvojena ležaja ili jedan francuski ležaj i sofa na razvlačenje. Kapacitet za 2 odrasle osobe i 2dece do 6 godina ( jedno spava na pomočnom ležaju, dok drugo spava sa roditeljima). Kapacitet smeštaja: minimum jedna, a maksimum četiri osobe.

Porodični apartman: Dve sobe po 23 m² u njoj se nalaze dva odvojena ležaja ili jedan francuski ležaj. Kapacitet smeštaja: minimum jedna, a maksimum četiri osobe.

Superior soba: Soba je 23 m² u njoj se nalaze dva odvojena ležaja ili jedan francuski ležaj i sofa na razvlačenje.Kapacitet smeštaja: minimum jedna, a maksimum tri osobe.

Soba sa terasom: Soba sa terasom se prostire na površini od 28 m², pruža Vam potpuni komfor uz idealni užitak na terasi okruženoj zelenilom nacionalnog parka Fruška gora. Kapacitet smeštaja: minimum jedna, a maksimum dve osobe.

Apartman: Mladenački apartman površine 65 m² sastoji iz iz dve prostorije, dnevnog boravka i spavaće sobe prostranog kupatila i terase. Smeštaj je namenjen mladencima koji bi svoj nezaboravni trenutak obeležili u svečanoj sali Etno hotela Vrdnička kula. Kapacitet smeštaja: minimum jedna, a maksimum dve osobe.

U hotelu Fruške terme se služi kontinentalni doručak na bazi švedskog stola.

Gosti mogu koristiti spa i wellness sadržaje hotela Fruške terma uz prethodnu rezervaciju.

Hotel poseduje à-la-carte restoran. Gosti mogu da igraju bilijar i stoni tenis u okviru objekta. U hotelu je na raspolaganju usluga iznajmljivanja bicikala. Avanturistički park je dostupan samo vikendom i uz prethodnu rezervaciju.

Besplatan privatni parking je obezbeđen. Petrovaradin se nalazi na 20 km od objekta Etno Hotel Vrdnička Kula. Najbliži aerodrom je Aerodrom Nikola Tesla u Beogradu, udaljen 65 km od hotela.

Banje u Srbiji, Banje Srbije, Wellness & Spa, Vikend putovanja 


Etno kompleks Vrdnička kula Hotel

SADRŽAJ HOTELA

  • A la carte restoran
  • Bilijar
  • Parking
  • Restoran
  • Spa centar
  • Stoni tenis
  • Wellness centar