HIBISCUS BOUTIQUE HOTEL (EX HIBISCUS BEACH RESORT)

Hibiscus Boutique Hotel (ex Hibiscus Beach Resort) 3*, Mauricijus - smešten je na severnoj obali, blizu omiljenog mesta Grand Baie. Aerodrom Mahebourg oko 75km. Obavezna praznična večera za 24.12.

HIBISCUS BOUTIQUE HOTEL (EX HIBISCUS BEACH RESORT)

Hibiscus Boutique Hotel (ex Hibiscus Beach Resort) 3*, Mauricijus - smešten je na severnoj obali, blizu omiljenog mesta Grand Baie. Samo par minuta peške do centra mesta Pereybere gde se nalaze restorani, barovi i ostale mogućnosti slobodnih aktivnosti. Mala peščana uvala u neposrednoj blizini, pristup moru preko malog mola. Aerodrom Mahebourg oko 75km.
Smeštaj: resort je okružen palmama i gleda na lagunu Pereybere. U restoranu hotela uživaćete u specijalitetima lokalne kuhinje i morskih delikatesa. Osvežavajuća pića i kokteli u baru hotela. Lep bazen sa đakuzijem kao i bazen za decu u sklopu objekta. Na bazen se nadovezuje i terasa gde koračate po pesku, koja je malim prilazom povezana sa morem. Gostima je takođe na raspolaganju mali Spa koji pruža opuštajuće tretmane. Bibiloteka, besplatan pristup internet WLAN u javnim delovima hotela (recepcija, restoran). U hotelu se organizuje povremena večernja zabava uz muziku uživo.
Sport i fitnes: Uključeno: mali fitness prostor, snorkling, pedaline. Uz doplatu: skijanje na vodi, parasailing, ronjenje (sve u blizini, lokalna usluga).
Ishrana: švedski sto doručak I uveče švedski sto/meni u restoranu uključeno u cenu. Obavezna praznična večera za 24.12. i 31.12.

Smeštaj: hotel u svom sastavu ima 50 smeštajnih jedinica. 

  • Superior: 47m², moderna u svetlim tonovima nalazi se u prizemlju ili na prvom spratu, soba sadrži: kupatilo a tušem/WC, fen, telefon, klima, minibar, aparat za čaj i kafu, sef uz doplatu, terasa, pogled bašta.
  • Superior Premium pogled more: oko 47m², kao Superior, s pogledom na more.

Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte nas za dodatnu proveru.


HIBISCUS BOUTIQUE HOTEL (EX HIBISCUS BEACH RESORT)