HOLIDAY INN RESORT KANDOOMA

Holiday Inn Resort Kandooma 4*, Maldivi (Daleke destinacije)  nalazi se od aerodrom Male na oko 35 km odn. oko 40 minuta brzim brodom. Nalazi se u velikom ostrvu Kaandoma. sa muzikom uživo.

HOLIDAY INN RESORT KANDOOMA

Holiday Inn Resort Kandooma 4*, Maldivi (Daleke destinacije)  nalazi se od aerodrom Male na oko 35 km odn. oko 40 minuta brzim brodom. Nalazi se u velikom ostrvu Kaandoma. Uređen u modernom i otvorenom stilu. Pored glavnog restorana ,,Kandooma’’ na raspolaganju stoje a-la-carte restoran ,,The Kitchen’’ sa otvorenom kuhinjom u kojoj se pripremaju morski plodovi i stekovi.

Ishrana: Bogati švedski sto za doručak, uz polupansion i večera, uz pun pansion odn. all inclusive dodatno ručak i večera na bazi švedskog stola u restoranu ,,Kandooma Café’’.

Zabava: Svakodnevno večernja zabava, npr. sa muzikom uživo.

Sport & fitness: Uračunato: fitnes, odbojka na plaži, košarka, fudbal, kajak, bilijar, tenis, stoni tenis.Uz doplatu: joga, banana čamac, skijanje na vodi, jedrenje.

Ronjenje: Ostrvo ima Euro-Divers školu ronjenja. Mnogo mogućnosti za ronjenje i snorkling u blizini. Oprema za snorkeling uračunata.

 

Beauty & Wellness: Moderan spa centar u unutrašnjosti ostrva sa 7 prostorija za tretmane, parnim kupatilom i đakuzijem.

SADRŽAJ HOTELA

  • Bazen
  • Restoran