Hotel Across Paradise Inn

Hotel Across Paradise Inn

Imajući poštovanje prema kulturnom nasleđu ostrva i okoline, postaje raj za odmor, idealan za romantični odmor, kao i za porodični odmor. Usluga: noćenje sa doručkom / polupansion.

Hotel Across Paradise Inn

Hotel Paradise Inn 3*(Krf, Grčka), deo Across Hotels & Resorts, nalazi se na severozapadnom delu Krfa i nadomak je čuvenog primorskog odmarališta Paliokastrica - okruženog maslinjacima i bujnim zelenim brdima. Imajući poštovanje prema kulturnom nasleđu ostrva i okoline, postaje raj za odmor, idealan za romantični odmor, kao i za porodični odmor. 

Sadržaj hotela: U hotelu se nalazi restoran, lobi bar, bar uz bazen i otvoreni bazen. Bazen je smešten u divnom bujnom vrtu, sa dnom od mozaika i stepenicama koje se postupno produbljuju. Bazen i bar pored bazena dobro su opremljeni suncobranima i udobnim ležaljkama i okruženi su prelepim hotelskim vrtovima.

Sadržaj soba: Hotel se sastoji od 3 zgrade, sa ukupno 21 dvokrevetnom sobom i 3 potpuno opremljena apartmana (prostrana spavaća soba, kupaonica, potpuno opremljena kuhinja, mašina za veš, dnevni boravak sa kaminom) sa pogledom na bazen ili baštu i šumu.

Usluga: noćenje sa doručkom / polupansion.


Hotel Across Paradise Inn

SADRŽAJ HOTELA

  • Bar pored bazena
  • Bazen
  • Lobi bar
  • Restoran
  • Sala za droučak