Hotel Albatros

Hotel Albatros, Ulcinj (Crna Gora), Nalazi se na manje od 1000 m od centra Ulcinja, grada burne prošlosti i sjajne tradicije, jednog od najživopisnijih gradova na čitavom Jadranu.

Hotel Albatros

Hotel Albatros, Ulcinj (Crna Gora), Nalazi se na manje od 1000 m od centra Ulcinja, grada burne prošlosti i sjajne tradicije, jednog od najživopisnijih gradova na čitavom Jadranu. Iz prostranih soba hotela otvara se lep vidik na bistro i plavo more.

Hotelski sadržaji: Dva restorana, bar, kafe-bar na javnoj plaži, zatvoreni bazen, sauna, konferencijska sala, saloni i terasa za prijeme i koktele, izložbeni prostor, internet, TV sala, sef, parking, pešačke staze.

Smeštaj: Hotelski kompleks se sastoji iz dve celine:

А deo: sve sobe su s pogledom na more, kupatilima, klima-uređajima, televizorima (satelitski kanali), frižiderima (mini barom), telefonima i sve su nepušačke.
B deo: sve sobe su s pogledom na more, kupatilima, klima-uređajima, televizorima (satelitski kanali), frižiderima (mini barom), telefonima i sve su nepušačke.

Usluga: polupansion, doručak i večera, švedski sto.

Plaža: U blizini hotela nalaze se tri plaže (udaljene izmedju 100 m i 200 m od hotela): javna, nudistička (dobro poznata u čitavoj Evropi), ženska (sa izvorima sumporne vode), na kojoj su se pre nekoliko vekova, prema legendi, odmarale voljene žene turskih sultana. Plažni mobilijar gosti hotela plaćaju.
Hotel Albatros

SADRŽAJ HOTELA

  • A la carte restoran
  • Lobi bar
  • Parking
  • Privatna plaža
  • Restoran