Hotel APP Marina Paralija Apartman

PARALIJA apartmani - Sa idealnom lokacijom u podnožju Olimpa, na obali Egejskog mora, Paralija predstavlja jedno od omiljenih letovališta naših turista. Svaka od soba ima TV. Paralija Leto 2023.

Hotel APP Marina Paralija Apartman

PARALIJA apartmani - Sa idealnom lokacijom u podnožju Olimpa, na obali Egejskog mora, Paralija predstavlja jedno od omiljenih letovališta naših turista. Udaljenost oko 680km od Beograda, 7 km od mesta Katerini, blizina Soluna i drugih kulturno-istorijskih znamenitosti, još jedan je faktor koji ovu destinaciju čini tako privlačnom.

Peščana plaža koja se pruža duž celog mesta omogućava uživanje u toplom Egejskom moru ili bavljenje mnogim sportovima na vodi. Za ljubitelje kupovine tu je mnoštvo prodavnica suvenira, zlata, kože i krzna… I naravno za one koji vole zabavu inoćni provod, Paralija predstavlja pravi užitak! Paralija Grcka Leto 2021.

Apartmani MARINA nalazi se u Paraliji, na oko 60m od plaže, u neposrednoj blizini škole, plaže, taverni, restorana i super marketa. Objekat ima 3 sprata, i ukupno 15 dupleks apartmana. Provedite vaš letnji odmor u jednoj lepoj, prijatnoj, gostoprimljivoj i toploj sredini.

APARTMAN 1/3+1: se sastoji se od spavaće sobe koja poseduje 2 standardna ležaja ili 2 singl ležaja, dok se u dnevnom boravku, u okviru koga se nalazi opremljena kuhinja, nalazi i garnitura na razlačenje predviđena za 2 odrasle osobe. Apartman poseduje kupatilo i klima uređaj čije je korišćenje uračunato u cenu.

ČETVOROKREVETNI DUPLEKS: Objekat poseduje dupleks apartmane, svaki dupleks se sastoji od dve spavaće sobe, od kojih svaka poseduje svoje kupatilo (izuzev duplexa broj 105, 205 i 305, koji imaju dve spavaće sobe i JEDNO kupatilo - RASPITATI SE PRI REZERVACIJI), odvojene kuhinje, jedne terase (svaka soba ima zaseban izlaz na terasu) i dva klima uređaja. Svaka od soba ima TV. Korišćenje klime je uključeno u cenu. Kreveti su grčki standardni i u sobi mogu biti ili dva spojena ležaja ili francuski ležaj. Kuhinja poseduje rešo sa dve ringle, frižider, kao i potrebno posuđe za 4 osobe. Osim što je kuhinja zajednička, sve ostalo je odvojeno (izuzev kod brojeva 105, 205 i 305), tako da mogu boraviti 2 para, porodica, kao i pojedinci.

* WI-FI internet – GRATIS.      
* Korišćenje klima uređaja – GRATIS.                                                                               
* Dupleksi NE POSEDUJU PEŠKIRE.
* Promena posteljine na 5 dana.

Grcka Paralija Apartmani. Paralija Leto 2023.


Hotel APP Marina Paralija Apartman