Hotel Astoria

Hotel Astoria

Hotel Astoria 4*, Budva, Crna Gora - nalazi se na veoma atraktivnoj lokaciji, u glavnoj ulici Starog grada.Uživajte u gradu čije ulice nikada ne spavaju i daju trenutke za pamćenje

Hotel Astoria

Hotel Astoria 4*, Budva, Crna Gora - nalazi se na veoma atraktivnoj lokaciji, u glavnoj ulici Starog grada. Marina za Vašu jahtu, savršene plaže za odmor i uživanje, mnogobrojne suvenirnice, noćni klubovi i ostale važne institucije za poslovne klijente – sve se nalazi na korak od Vas.
Uživajte u gradu čije ulice nikada ne spavaju i daju trenutke za pamćenje. Sigurni smo da ćete, ako jednom osjetite „vjekovni duh“ istorije ovog zagonetnog hotela biti naš vjeran gost svake naredne godine.

Smeštaj: Sve sobe su opremljene klima uređajem, mini barom, sefom, kablovskom televizijom, direktnom telefonskom linijom, dok su kupatila opremljena hidromasažnim kadama i velikim izborom hotelske kozmetike.Svi gosti hotela imaju na raspolaganju Wi-Fi internet konekciju. 

U ponudi su: apartman sa balkonom,superior apartman,standardni apartman,standardna dvokrevetna soba i superior dvokrevetna soba.

Sadržaj: Hotel Astoria poseduje glavni restoran kao i a la carte restoran

Usluga: Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom


TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19 Hotel Astoria, Budva, Crna Gora ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE


Hotel Astoria

SADRŽAJ HOTELA

  • A la carte restoran
  • Bar na plaži
  • Restoran