Hotel Benoa Conrad Bali

Hotel Benoa Conrad, Bali Položaj: Direktno na dugačkoj pešćanoj plaži, severno od Nusa Dua. Za opuštanje su tu jedan veliki bazen, 2 bara i „Jiwa Spa“ centar. Imaju kupatilo i tuš/WC, sat

Hotel Benoa Conrad Bali

Hotel Benoa Conrad, Bali

Položaj: Direktno na dugačkoj pešćanoj plaži, severno od Nusa Dua.

Opremljenost: Hotel Benoa Conrad je ekskluzivni hotelski kompleks, poznate grupacije „Hilton Worldwide“, sačinjen je od 3 različitih krila i nalazi se usred tropskog vrta sa veštačkim lagunama i vodopadima. Za opuštanje su tu jedan veliki bazen, 2 bara i „Jiwa Spa“ centar. 3 restorana sa azijskom i internacionalnom kuhinjom su tu da zadovolje vaše kulinarske želje. U kompleks se ubraju fitnes centar i klub za decu „Kura, Kura“ (uz doplatu). Svakodnevne plesne predstave tokom večeri i besplatan Wireless internet u lobiju upotpunjuju ponudu.

Sobe: Deluxe Gartenblick sobe su elegantne i prostrane. Imaju kupatilo i tuš/WC, sat. TV, telefon, klimu, ventilator na plafonu, aparat za kafu/čaj, mini bar, sef i terasu ili balkon. Deluxe Resort sobe (oko 45 m2) imaju isti sadržaj kao i Deluxe Gartenblick sobe, i imaju delom pogled na more. Deluxe Meerblick sobe su isto opremljene i dodatno nude prelepi pogled na plažu i more. Conrad suit-ovi raspolažu sa dodatnim pogodnostima: pristup Club Lounge-u, u kojem se služi švedski sto doručak kao i besplatno čaj i kafa. Od 17-19 časova u ponudi su kokteli, vino ai kanapei. Pored toga u lounge-u možete pronaći i dnevne internacionalne novine i časopise. Gosti takođe dobijaju i 15% popusta u svim restoranima, na spa tretmane, u biznis centru i desplatan servis za pranje veša. Oni imaju terasu i nude besplatan Wireless internet priključak.

Ishrana: Američki doručak na bazi švedskog stola. Polupansion uključuje dodatno i ručak ili večeru (set od 3 jela po izboru) a-la-carte u restoranima „Suku“ ili „RIN“. Doplata (po noći): za polupansion (RB H/RI H/RJ H/RX H) EUR 28 po osobi, dete (5-11god) EUR 14

Sport: Uključeno i po raspoloživosti: Fitnes centar. Uz doplatu: 2 teniska terena, spa centar, razni sportovi na vodi.

Extra: Svi gosti svakodnevno dobijaju 4 flaše vode u sobi kao i flašu vode na bazenu tj. plaži. Gosti svih Deluxe soba pri minimalnom boravku od 9 uzastopnih noći dobijaju jednu besplatnu večeru i jednu 60-minutni spa tretman po osobi.

Wellness Spa sa saunom, parnim kupatilom, đakuzijem sa hladnom vodom I tradicionalnim masažama (Masaže i tretmani uz doplatu).


Hotel Benoa Conrad Bali

SADRŽAJ HOTELA

  • A la carte restoran
  • Bazen
  • Parking
  • Privatna plaža
  • Restoran