HOTEL BOARD

Hotel Board 4*, Jahorina smeštaj, Jahorina zimovanjeHotel Board je jedan od najnovijih hotela na Jahorini je izgrađen u planinskom stilu sa panoramskim pogledom na šumovite padine

HOTEL BOARD

Hotel Board 4*, Jahorina smeštaj, Jahorina zimovanje
Hotel Board je jedan od najnovijih hotela na Jahorini je izgrađen u planinskom stilu sa panoramskim pogledom na šumovite padine. Nalazi se u središtu turističkog kompleksa na nadmorskoj visini od 1550 metara, i nepunih 100 metara od prve žičare i ski lifta.

Bez obzira da li dolazite da uživate u snežnoj lepotici i njenih 20 kilometara dugim stazama za alpsko skijanje, ili jednostavno želite da smog grada zamenite za čist jahorinski vazduh, duge šetnje i planinarenje Board hotel je pravi izbor!

Da bi Vaš boravak učinili prijatnim i nezaboravnim, u hotelskoj ponudi je: restoran, caffe bar, kamin sala, wellnesss centar, zatvoreni bazen, sauna, parno kupatilo, jacuzzi, salon za masažu, igraona za mališane (decembar – februar), ski rental, skijašnica, poslovni centar / sala za konferencije (mart–novembar), parking za sve goste hotela.

Board hotel, za sve one koji žele da uživaju više i bolje!