Hotel Casa Del Mare Blanche

Hotel Casa Del Mare Blanche

Hotel Casa del Mare - Blanche, Bijela (Crna Gora), nalazi se u Herceg-Novom i poseduje sezonski otvoreni bazen i privatnu plažu. U obrocima možete uživati u hotelskom restoranu.  

Hotel Casa Del Mare Blanche

Hotel Casa del Mare - Blanche, Bijela (Crna Gora), nalazi se u Herceg-Novom i poseduje sezonski otvoreni bazen i privatnu plažu. U obrocima možete uživati u hotelskom restoranu. Bežični internet i parking u okviru objekta mogu se besplatno koristiti.

Sve sobe u ovom hotelu su klimatizovane i sadrže flat-screen TV. Iz pojedinih smeštajnih jedinica pruža se pogled na more ili na vrt, a neke poseduju prostor za sedenje u kome se možete opustiti. Sobe sadrže sopstveno kupatilo. Dodatne pogodnosti obuhvataju bade-mantile, papuče i besplatan toaletni pribor.

Recepcija radi 24 sata dnevno. U okolini možete uživati u raznovrsnim aktivnostima, uključujući jedrenje na dasci i vožnju bicikla. Gosti mogu da iznajme bicikle na licu mesta.

Hotel Casa del Mare - Blanche nalazi se na 32 km od Budve i na 19 km od od Starog grada u Kotoru, koji je pod zaštitom UNESCO-a. Dubrovnik je udaljen 57 km, a Aerodrom Tivat 12 km od objekta.

 


Hotel Casa Del Mare Blanche

SADRŽAJ HOTELA

  • Lobi bar
  • Restoran