Hotel Conte

Hotel Conte

Hotel Conte, Perast & Restaurant (Crna Gora) nudi elegantno uređene suite jedinice i apartmane uz besplatan WiFi internet u foajeu, a nalazi se pored mora, na samom glavnom trgu u Perastu.

Hotel Conte

Hotel Conte, Perast & Restaurant (Crna Gora) nudi elegantno uređene suite jedinice i apartmane uz besplatan WiFi internet u foajeu, a nalazi se pored mora, na samom glavnom trgu u Perastu. Restoran sa ponosom služi svoje riblje specijalitete.

Sve smeštajne jedinice su klimatizovane i imaju TV sa satelitskim kanalima. Osoblje recepcije može organizovati uslugu pranja veša, a raspolaže turističkim deskom gde možete dobiti razne turističke informacije.

Hotel se nalazi u bivšem Domu kulture, u zgradi koja je pod zaštitom države. Hotel se sastoji od jedne centralne zgrade i 4 aneks zgrade. Crkva Svetog Nikole je udaljena samo nekoliko koraka.

Lokalna autobuska stanica se nalazi pored objekta, dok je supermarket udaljen samo 50 metara od hotela Conte. Do peščane i kamenom popločane plaže sa barom i sportskim sadržajima se stiže za 4 minuta hoda.

Muzej grada Perasta je udaljen samo 100 metara. Do nekoliko restorana i barova u starom gradskom jezgru se lako može stići.


Hotel Conte

SADRŽAJ HOTELA

  • Lobi bar
  • Restoran