Hotel Divčibare

Sa balkona se pruža božanstven pogled. Gosti mogu uživati šetnji prelepim predelima ove vazdušne banje. Restoran: Spoj tradicionalne i moderne kuhinje. Apartman - Opremljen francuskim ležajem

Hotel Divčibare

Hotel Divčibare 3*, Divčibare, Planine Srbije - turistički objekat kategorisan sa tri zvezdice, smešten u centru vazdušne banje, okružen borovom šumom, sa pogledom koji osvaja sva čula…

Smešten je u centru Divčibara, okružen borovom šumom. Sa balkona se pruža božanstven pogled. Gosti mogu uživati šetnji prelepim predelima ove vazdušne banje.

Hotel Divčibare nudi mogućnost kombinovanja rada sa opuštanjem, zahvaljujući sportskim objekatima, diskoteci i piano baru sa kaminom.

Restoran: Spoj tradicionalne i moderne kuhinje. U restoranu hotela DIVČIBARE pripremaju se vrhunski specijaliteti – pansionski, svečani i a’la carte obroci. Doručak je na bazi švedskog stola, dok se ručak i večera serviraju po meniju.

Relaksacija: Naši gosti mogu uživati u bazenu i sauni hotela. Za ljubitelje sportskih aktivnosti na raspolaganju su 2 teniska terena sa betonskom podlogom, 4 košarkaška igrališta, 3 odbojkaška terena, jedan rukometni teren i teren za mali fudbal u blizini.

Sobe:

Standard sobaPoseduje mini bar, TV sa velikim izborom kanala i pristup Internetu. Svaka soba ima kupatilo sa kadom, fenom za kosu i kozmetiku. Kvadratura standard sobe je oko 18m2, idealna je za smeštanje 1-2 osobe.

Twin soba - Opremljena sa dva odvojena ležaja. U sklopu sobe se nalazi i udoban prostor za sedenje, kao i radni sto. Poseduje mini bar, TV sa velikim izborom kanala i pristup Internetu. Pogled sa terase nadahnuće sva Vaša čula. Svaka soba ima kupatilo sa kadom, fenom za kosu i kozmetikom. Kvadratura twin sobe je oko 20 m2 i pogodna je za smeštanje 2 -3 osobe.

Family soba - Opremljena francuskim ležajem i foteljom ili dvosedom na razvlačenje. Ova soba poseduje mini bar, TV sa velikim izborom kanala i pristup Internetu. Gosti mogu uživati u divnom pogledu na borovu šumu koji osvaja sva čula. Svaka soba ima kupatilo sa kadom, fenom za kosu i kozmetikom. Kvadratura familly sobe je oko 22 m2 i pogodna je za smeštanje dve odrasle osobe i jednog ili dva deteta.

Apartman - Opremljen francuskim ležajem. Pored spavaće sobe, gostima je na rapolaganju dnevni kutak za sedenje i odmor. Apartman poseduje mini bar, LCD TV sa velikim izborom kanala i pristup Internetu. Veliki prozori sa kojih se pruža pogled na bajkovitu prirodu kojom je hotel okružen čine da Vaš boravak postane nezaboravan – ovo je idealan kutak za opuštanje bilo da putujete sami, u dvoje ili porodično. Apartman ima kupatilo sa kadom, fenom za kosu i kozmetikom. Kvadratura apartmana je oko 30m2, idealan je za smeštanje 2 odrasle osobe ili celokupne porodice.


Hotel Divčibare

SADRŽAJ HOTELA

 • A la carte restoran
 • Diskoteka
 • Igraonica za decu
 • Košarkaški teren
 • Parking
 • Restoran
 • Sala za sastanke
 • Sauna
 • Teniski teren
 • Wellness centar
 • Zatvoreni bazen