HOTEL DVA JAVORA

Hotel Dva Javora 3*, Jahorina (BiH) se nalazi na Jahorini i nudi pribor za pripremu roštilja i direktan izlaz na ski-stazu. Ovaj hotel sa pogledom na planinu ima terasu za sunčanje

HOTEL DVA JAVORA

Hotel Dva Javora 3*, Jahorina (BiH) se nalazi na Jahorini i nudi pribor za pripremu roštilja i direktan izlaz na ski-stazu. Ovaj hotel sa pogledom na planinu ima terasu za sunčanje. Gosti mogu da uživaju u jelima u restoranu ili uz piće u baru. Privatni parking u okviru objekta može da se koristi uz doplatu. Dostupan je besplatan WiFi.

Sve smeštajne jedinice su opremljene TV-om sa satelitskim kanalima, a većina ima i prostor za sedenje. Sopstvena kupatila sadrže tuš i fen za kosu. Peškiri i posteljina su obezbeđeni.

Gostima su na raspolaganju recepcija koja radi non-stop, suvenirnica i prodavnice u okviru objekta. Ponuda hotela obuhvata školu skijanja, ostavu za ski-opremu i uslugu iznajmljivanja ski-opreme i automobila. U hotelu možete da igrate stoni tenis, bilijar i pikado, a okolina je idealna za skijanje. Uz doplatu gosti mogu da koriste saunu ili rezervišu uslugu masaže.

Žičare Ogorjelica 1 i Ogorjelica 2 nalaze se na po 100 metara od hotela Dva Javora. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Sarajevo, udaljen 22 km od objekta.

Jahorina, Jahorina hoteli, Zimovanje, Skijanje, Jahorina smeštaj