Hotel Fontana

Hotel Fontana

Hotel Fontana 4*, Budva, Crna Gora - nalazi se u Budvi. Hotel je u potpunosti renovirana 2018. godine. Omogućava da Budvu upoznate u njenom punom sjaju. apartmana 16,  connecting rooms).

Hotel Fontana

Hotel Fontana 4*, Budva, Crna Gora - nalazi se u Budvi. Hotel je u potpunosti renovirana 2018. godine. Osim luksuznog smeštaja na izuzetnoj lokaciji, hotel Fontana gostima nudi miks mora, zabave i dobre hrane za različite ukuse i generacije. Omogućava da Budvu upoznate u njenom punom sjaju.

Sadržaj: hotel u svom sastavu nudi Wi - Fi internet dostupan u celom hotelu, 24-časovnu recepciju i uslugu registracije (check in 13-22h, check out 7-10h), tako da će potrebe gostiju biti u potpunosti zadovoljene u bilo koje doba dana. Pored toga, hotel pruža dečije krevetiće na zahtev. Sve jedinice u ovom objektu su prilagođene osobama sa invaliditetom i invalidskim kolicima. Po želji gosti mogu koristiti sopstvenu garažu kao i parking. Gosti mogu lako doći do aerodroma koristeći uslugu prevoza. Neke od gore navedenih usluga mogu se dodatno naplatiti. Kućni ljubimci (na upit), usluga transfera (uz doplatu, na licu mesta), room Service, usluga pranja veša (uz doplatu, na licu mesta), višejezično osoblje, klimatizovani vazduh na javnim površinama, detektor dima, ormar, liftovi, terasa, prostor za prtljag, kuvalo za vodu, peškiri i posteljina.

Plaža: more je udaljeno samo 10 metara od hotela. Ako Vaš izbor nije gradska plaža ispred hotela, na raspolaganju Vam je 17 različitih plaža duž budvanske rivijere. Tu je i taksi boat u blizini hotela koji na svakih pola sata plovi ka ostrvu Sveti Nikola – jednom od simbola grada. Ostrvo je opkoljeno čistim morem, a u autentičnom ambijentu posjetioci mogu da pronađu mir i tišinu.

Smeštaj: hotelski kompleks ima ukupno 32 smeštajne jedinice na raspolaganju su gostima (dvokrevetnih 16. apartmana 16,  connecting rooms). Sve standardne sobe poseduju spavaću sobu. salu, kupatilo za invalide, tuš, fen, set za kupatilo, bade mantil, papuče, ogledalo, Wi - Fi internet, kablovska televizija, mini bar, pojedinačni klima uređaj, pojedinačno grejanje, sef, balkon, pristup invalidskim kolicima, usluga buđenja, radni sto, sobe za pušače, detektor dima, dodatni ležaj (na upit, na licu mesta), dečiji krevetac (na upit, na licu mesta). Tip dodatnog ležaja - sofa/fotelja/krevet na rasklapanje.


Hotel Fontana

SADRŽAJ HOTELA

  • Bar
  • Lift
  • Parking
  • Restoran
  • Sala za sastanke
  • Sef
  • TV sala