Hotel Iberostar Grand Perast

Hotel Iberostar Grand Perast

Hotel Iberostar Heritage Grand Perast, (Crna Gora) se nalazi u gradu Perastu koji je pod zaštitom Uneska. Smešten je u palati kraj obale mora koja datira iz 18. veka.

Hotel Iberostar Grand Perast

Hotel Iberostar Heritage Grand Perast, (Crna Gora) se nalazi u gradu Perastu koji je pod zaštitom Uneska. Smešten je u palati kraj obale mora koja datira iz 18. veka. U okviru objekta na raspolaganju su spa i velnes centar sa hamamom i saunom. Besplatan WiFi je dostupan u celom objektu.

Sve smeštajne jedinice su moderno uređene, klimatizovane i sadrže flat-screen TV sa satelitskim kanalima, mini-bar i sef. Sopstvena kupatila su opremljena kadom ili tušem, besplatnim toaletnim priborom i fenom za kosu. Dodatne pogodnosti obuhvataju bademantile i papuče.

Svakoga dana se služi doručak na bazi švedskog stola. U restoranu se pripremaju jela internacionalne kuhinje, a bar u foajeu nudi koktele. Na raspolaganju je i fitnes centar u okviru objekta.

Stari grad Kotor se nalazi na 14 km od objekta Iberostar Heritage Grand Perast, a Tivat na 25 km. Najbliži aerodrom je Aerodrom Tivat, udaljen 22 km.
Hotel Iberostar Grand Perast

SADRŽAJ HOTELA

  • Lobi bar
  • Parking
  • Restoran
  • Sauna