Hotel Ibis Bophut Samui

Hotel Ibis Bophut Samui 3*, Koh Samui (Tajland) -  je smešten direktno pored plaže na mirnoj lokaciji. Aerodrom je udaljen 15 minuta. Pojedine sobe uključuju i balkon sa pogledom na more.

Hotel Ibis Bophut Samui

Hotel Ibis Bophut Samui 3*, Koh Samui (Tajland) -  je smešten direktno pored plaže na mirnoj lokaciji. Aerodrom je udaljen 15 minuta.
Moderne sobe Hotela Ibis Bophut Samui su nemeštene i uređene u toplim tonovima. Sve sobe imaju besplatan WiFi, LCD TV, klima-uređaj i sopstveno kupatilo sa tušem koji ima vruću vodu. Pojedine sobe uključuju i balkon sa pogledom na more.
Gosti mogu da se opuste oko prekrasnog bazena pored lepe plaže ili na pesku pored mora. Aktivniji gosti mogu da iznajme bicikle i istraže lokalno područje, uključujući tradicionalno ribarsko selo. Na raspolaganju je usluga iznajmljivanja automobila za duže izlete.
Hrana i pića su dostupni non-stop. Gosti mogu da uživaju uz topla jela i zdrave namirnice tokom doručka na bazi švedskog stola sa neograničenom konzumacijom. Tokom svakog dana je otvoren restoran It's All About Taste, gde gosti mogu da imaju ručak i večeru. Od podneva do kasno uveče, otvoren je bar pored bazena, gde gosti mogu da upiju atmosferu dok uživaju uz osvežavajuća pića i lagana jela.

Hotel Ibis Samui Bophut smešten je na kratkih 15 minuta hoda od šarmantnog Ribarevog sela (Fisherman Village). Ostale znamenitosti oko plaže Čaveng udaljene su manje od 15 minuta vožnje. 

Usluga u hotelu noćenje sa doručkom, mogućnost doplate za polupansion.


Hotel Ibis Bophut Samui

SADRŽAJ HOTELA

  • Bar pored bazena
  • Bazen
  • Parking
  • Restoran
  • Sala za sastanke