HOTEL JAZ OPERA

HOTEL JAZ OPERA

Hotel Jaz Opera 4*, Budva, Crna Gora se nalazi na 900 metara od plaže Jaz. Hotel Jaz Opera poseduje restoran i nudi besplatan bežični internet. Pojedine sadrže namešten balkon.

HOTEL JAZ OPERA

Hotel Jaz Opera 4*, Budva, Crna Gora se nalazi na 900 metara od plaže Jaz. Hotel Jaz Opera poseduje restoran i nudi besplatan bežični internet. Budva je čuvena po noćnom životu, a udaljena je 3 km. Parking u okviru objekta može se besplatno koristiti.

Sve smeštajne jedinice su klimatizovane i imaju frižider. Pojedine sadrže namešten balkon. Svaka smeštajna jedinica nudi sopstveno kupatilo opremljeno tušem. Recepcija objekta radi non-stop.

Prehrambena prodavnica se nalazi na 50 metara od objekta. Na 30 metara od objekta se nalazi stajalište javnog autobuskog prevoza odakle saobraćaju linije do Budve. Plaža Mogren je udaljena 3,5 km od apartmana Opera. Do Svetog Stefana ima 13 km.

Aerodrom Tivat se nalazi na 15 km od apartmana Opera. Aerodrom Podgorica je udaljen 60 km. Usluga prevoza od/do aerodroma se može organizovati na prethodni zahtev i uz doplatu.
HOTEL JAZ OPERA

SADRŽAJ HOTELA

  • Restoran