Hotel La Roche

Hotel La Roche

Hotel La Roche 4*, Tivat (Crna Gora) - Hotel La Roche je smešten na samo nekoliko koraka od mora. Sagradjen je u klasičnom stilu sa modernim i luksuznim dizajnom enterijera u kome ćete uživati

Hotel La Roche

Hotel La Roche 4*, Tivat (Crna Gora) - Hotel La Roche je smešten na samo nekoliko koraka od mora. U pitanju je hotel koji je sinonim za hedonizam i zadovoljstvo i posebnu pažnju poklanja svakom gostu. Sagradjen je u klasičnom stilu sa modernim i luksuznim dizajnom enterijera u kome ćete uživati. Ovaj luksuzni hotel se nalazi u samom srcu Tivta, na 30 minuta vožnje od aerodroma i 1 km udaljenosti od poznatog kompleksa Porto Montenegro.

Hotelski sadržaj: U skolu hotela se nalazi restoran, kafe bar, bar na plaži, spa & wellness centar, saunu, parno kupatilo, bar na krovu hotela na kome se nalazi otvoreni bazen. Tu se možete osvežiti i uživati u jednom od najlepših pogleda na Bokokotorski zaliv.

Plaža: Plaža je betonska. Udaljena 50m od hotela.

Smeštaj: Moderne i luksuzne sobe nude sadržaje kao što su klima, mini bar, SAT TV, besplatan Wi-Fi, telefon, sef, kupatilo sa tušem, fen za kosu, toaletni pribor, bade mantil i papuče.

Prestiž sobe za dve osobe imaju francuski ležaj, kupatilo i pogled na planinu ili more. Junior apartman ima dve spavaće sobe sa dva "King size" kreveta i jednim kupatilom, sa prelepim pogledom na more. Apartman je za četiri osobe.

Usluga: Noćenje sa doručkom.

 

 


Hotel La Roche

SADRŽAJ HOTELA

  • Sauna
  • Spa centar
  • Wellness centar