Hotel Lavina

Hotel Lavina 4*, Jahorina (BiH) - se nalazi na Jahorini, jednoj od najlepših planina jugoistočne Evrope. Svi apartmani i sobe imaju pogled na skijašku stazu.Prilagođen je za dve do pet osoba.  

Hotel Lavina

Hotel Lavina 4*, Jahorina (BiH) - se nalazi na Jahorini, jednoj od najlepših planina jugoistočne Evrope. Smešten je na nadmorskoj visini od 1600m između dve skijaške staze (Ogorijelica i Prača) i predstavlja idealno mesto za sve ljubitelje skijanja.

Hotel raspolaže sa 17 luksuznih apartmana i 22 sobe opremljene najsavremenijom tehnologijom gde je gostu na raspolaganju internet, TV, sef, mogućnost podešavanja temperature, mini bar kao i prijatno osoblje koje se na sve zahteve gosta trudi da odgovori u što kraćem roku i na najbolji mogući način. Svi apartmani i sobe imaju pogled na skijašku stazu.

Hotel  je izgrađen sa osnovnom idejom da gostu pruži kompletnu uslugu, počevši od udobnog i luksuznog smeštaja, preko vrhunske kuhinje pa do sadržaja koji će gostu omogućiti vrhunski i kompletan boravak.

Do Hotela Lavina možete doći sopstevnim prevozom, a Hotel Lavina Vam obezbeđuje beplatan parking. Takođe, na samo 30 km od hotela se nalazi međunarodni aerodrom Sarajevo i ako se odlučite za ovu vrstu prevoza, hotel Lavina Vam pruža mogućnost transfera od aerodroma do hotela i obrnuto.

Hotel Lavina u svom sastavu ima:
-Restoran/bar (Prijatna domaća atmosfera, profesionalno i ljubazno osoblje kao i veliki izbor jela i pića vrhunskog kvaliteta)
-Wellness centar (Finska sauna i parno kupatilo. U ponudi su i usluge masaže kao i tretmani tela i lica za koje su zaduženi iskusni terapeuti)
-Bazen (Smešten u okviru Wellness centra, svakom gostu će pružiti dodatno zadovoljstvo i relaksaciju)
-Noćni klub (U sklopu Hotela Lavina se nalazi i noćni klub kapaciteta 150 mesta sa vrhunskom zabavom uz živu svirku poznatih muzičara iz celog regiona)
-Konferencijska sala (Višenamenska konferencijska sala za seminare, prezentacije, poslovne sastanke, konferencije itd. Kapacitet sale je 100 učesnika i u potpunosti je opremljena neophodnim sadržajima)
-Ski rental i Ski škola (Ski rental raspolaže opremom svetski poznatih proizvođača. Za sve koji žele da nauče da skijaju tu je i ski škola sa školovanim instruktorima)

SOBE:
Hotel Lavina Jahorina u ponudi ima 22 luksuzne sobe sa sadržajima koji garantuju visok nivo komfora i boravka. Na raspolaganju ćete imati Internet pristup, LCD TV, telefon, sef za čuvanje vaših dragocenosti kao i mini bar. Standardna soba može imati bračni ili odvojene ležaje, u skladu sa Vašim željama. Svaka soba ima pogled na skijašku stazu, kablovsku TV, besplatan WiFi, sef i mini bar.
APARTMANI:
Veliki i luksuzni apartmani su sa zasebnom spavaćom sobom i dnevnim boravkom. Spavaće sobe su sa francuskim ležajem, dok dnevni boravak ima dvosed ili trosed na razvlačenje. Broj osoba u apartmanima nije ograničen. 
Svaki apartman ima pogled na stazu, kablovsku TV, besplatan WiFi, sef i mini bar.
U ponudi su četiri različita tipa apartmana:
*Junior apartman (Junior apartman (23m2) sadrži sobu sa braničnim ležajem i dnevni boravak sa pomoćnim-trosed ležajem na razvlačenje,prilagođen za dve osobe,eventualno tri.Apartman ima pogled na stazu,kablovsku TV,besplatan WiFi,sef i mini bar)
*Superior apartman (Superior apartman (33 m2) nudi sobu sa bračnim ležajem i dnevni boravak sa pomoćnim-trosed ležajem na razvlačenje, prilagođen za dve do četiri osobe)
*De
luxe apartman (Deluxe apartman (43m2) sastoji se iz sobe sa bračnim ležajem i dnevnog boravka sa pomoćnim-trosed ležajem na razvlačenje i foteljom na razvlačenje.Prilagođen je za dve do pet osoba.Apartman ima pogled na stazu,kablovsku TV,besplatan WiFi,sef i mini bar)
*Wedding apartman (Za sve zaljubljene parove,apartman je posebno osmišljen da pruži posebnu atmosferu i ugođaj onima koji žele da se posvete jedni drugima)

Hotel Lavina, Jahorina, Jahorina smeštaj, Zimovanje i skijanje 2022

ve zaljubljene parove, u Hotelu Lavina postoji savršeno mjesto, apartman posebno osmišljen da pruži posebnu atmosferu u ugođaj svim zaljubljenim parovima koji žele da se posvete samo jedno drugom.sve zaljubljene parove, u Hotelu Lavina postoji savršeno mjesto, apartman posebno osmišljen da pruži posebnu atmosferu u ugođaj svim zaljubljenim parovima koji žele da se posvete samo jedno drugom.

 

SADRŽAJ HOTELA

 • Igraonica za decu
 • Lobi bar
 • Masaža
 • Mini klub
 • Parking
 • Restoran
 • Sala za sastanke
 • Sef
 • Stoni tenis
 • Wellness centar
 • Zatvoreni bazen